Professionellt bemötande och bilen blev klar en dag tidigare än beräknat👍 Aldrig hänt på någon annan verkstad 👍
AX Bilservice
Välkommen till AX Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Järfälla! Med över 15 års erfarenhet erbjuder vi bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller, med fokus på nöjda kunder och kvalitet. Våra tjänster inkluderar allt från schemalagd service och avancerade reparationer av motorer, växellådor, bromsar...
5 omdömen om AX Bilservice
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bemötandet är stort och mycket positivt. Bilservice får jag den som förväntningar. 🙏 tack så mycket
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Nöjd! Snabbt utförande och bra bemött av personalen.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Mvh Autoexperten
Har haft båda mina bilar inlämnade här på olika typer av service. Blir alltid trevligt bemött och verkstan engagerar sig för att lösa problemet och redogör öppet och transparent för vad som behöver utföras och utförts på bilen. Gillar också att de inte, som många andra verkstäder, med automatik bara byter ut en hel komponent, utan istället ser möjligheter att laga om det är fördelaktigare för mig som kund. Rekommenderar denna verkstad.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra och tydlig service med ett ärligt bemötande. Jag kände mig i trygga händer.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.