Kiropraxis

Kiropraxis

kiropraxis.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Kiropraxis! På Kiropraxis har vi som målsättning att hjälpa människor i alla åldrar att uppnå en långvarig rygghälsa och förbättrad livskvalitet genom modern kiropraktik baserat på naturvetenskapliga principer samt aktuell forskning. Hos oss får alla patienter en fullständig konsultation och grundlig undersökning...

74 omdömen om Kiropraxis

Sedan starten hos Reco 2022

Mats H
Skrev om Kiropraxis

Kunnig o bra bemötande gör att man känner sig förstådd o mår bra under tiden man är där.

Rose-Marie F
Skrev om Kiropraxis

Mycket bra bemötande och bred kompetens

Ewa W
Skrev om Kiropraxis

Blev väl mottagen, hade just inga förväntningar men företaget levererade bra. Jag ville ha hjälp med knä och ryggproblem men det gick ej att lösa då det onda behövde annan behandling så tyvärr men vi gjorde dock ett försök.

Tanja P
Skrev om Kiropraxis

Rekommenderar denna kiropraktor till alla. Han är super proffsig, trevlig, lugn, lyssnar in och skickar hem övningar om det behövs. Jag är väldigt nöjd med min behandling och han kommer att vara min kiropraktor från och med nu!

Anneli L
Skrev om Kiropraxis

mycket trevlig klinik och personal jag kände mig väl bemött. behandlingen gav resultat

Markus L
Skrev om Kiropraxis

Trevligt och professionellt mottagande. Jag fick tydlig information om min rygg och var problemen sitter. Efter behandlingen fick jag rekommendationer på rörelser jag kan jobba med för att hålla ryggens rörlighet.

Anna B
Skrev om Kiropraxis

Duktig och erfaren. Thomas har hjälpt mig med min nacke och jag kommer definitivt söka hjälp hos kiropraxis igen når det behövs.

Eva-Lena B
Skrev om Kiropraxis

Jag fick en godgenomgång av problemen i min riff och exempel på vad som kan göras åt problemet. samt en behandling-

Elisabet S

Bra bemötande Behandling av besvär som gör positiv skillnad Seriös

Lars F
Skrev om Kiropraxis

Mycket vänligt bemötande! Bra information om hur behandlingen kommer att genomföras för att nå ett bra resultat!

Anna-Lena S
Skrev om Kiropraxis

Trevlig, kunnig och hjälper mig med mina axlar, nacke och rygg.

Christer P
Skrev om Kiropraxis

Trevlig och lättsam kille, förklarade så man förstod.

Björn L
Skrev om Kiropraxis

Suveränt med stöd och hjälp inför fortsatt rehabilitering.

Parabjit Singh T

Fantastic service and great to have someone explain each step clearly then carry out the adjustments. Would highly recommend

Mulham K
Skrev om Kiropraxis

Det gick ganska bra, fick lite hjälp Men jag fick inget kvitto än 🤔

Ann-Britt J
Skrev om Kiropraxis

Blev så omhändertagen o grundligt undersökt. Jag kände en förbättring efter bara 1 gång. En riktig wow upplevelse. Ångrar inte mitt beslut att ta steget o boka en tid.

Agneta K
Skrev om Kiropraxis

Proffesionellt och kunnigt bemötande. Mycket nöjd med behandlingarna. Trivsamma och fräscha lokaler.

Mini L
Skrev om Kiropraxis

Imponerad av hans kunskap. Har flera medfödda defekter som kan ställa till det vid manipulation. Vilka han hade kunskap om. Vilket jag inte tidigare träffat på.

Åsa S
Skrev om Kiropraxis

Väldigt bra bemötande Jag sökte för problem med ryggen ev sträckning och jag fick hjälp med massage Jag frågade också om min ena hand som hade svullna leder. Efter att handen kännts igenom så blev jag rådd att kontakta sjukvården- kanske reumatoid artrit. Jag har precis träffat läkare som skriver remiss på provtagning. Det kan vara reumatoid artrit men det kan också vara Borrelia. Jag väntar på att få lämna proverna. Helt rätt att skicka mig vidare

Ida K
Skrev om Kiropraxis

Kompetent och säker. Jag har fått hjälp med åratal av smärta.

Tommy G
Skrev om Kiropraxis

Är mycket nöjd med bemötande och behandling

Staffan H
Skrev om Kiropraxis

Varmt, sakligt och personligt mottagande. Jag hoppades på att få någon hjälp av kiropraktorn med / mot konstant värk i vä lår. Ichjas trodde jag, men det visade sig att jag hade fel. Kiropraktoorn var träffsäker i bedömning och efter EN behandling kände jag skillnad. Så bra som jag känner mej efter fyra behandlingar gör att jag känner hopp för framtiden. Bara synd att jag inte hittade dit tidigare..

Maria B
Skrev om Kiropraxis

Ett bra bemötande och tydlighet i vad som går att få hjälp med och hur.

Jessica A
Skrev om Kiropraxis

Har inga förväntningar då jag aldrig gjort något sådant förut. Blev bra bemött av en lugn och trevlig personal som var duktig på att förklara sakerna för mig.

Erik B
Skrev om Kiropraxis

Mycket kompetent! Tror/hoppas att mina ryggproblem kan åtgärdas.

Gunilla N
Skrev om Kiropraxis

Fick den hjälp jag behövde. Återkommer när det behov finns

Katarina J
Skrev om Kiropraxis

Lätt att få tid. Trevliga lokaler.

Eva L
Skrev om Kiropraxis

Jag tycker jag blir professionellt bemött och får bra behandling där. Jag önskar jag hade mer pengar för att kunna gå oftare, för min rygg blir bättre varje gång jag varit där.

Johan Ö
Skrev om Kiropraxis

Känns helt okej men jag hade hoppats på det "stora knäcket" med ett hallelujamoment.

Eva F
Skrev om Kiropraxis

Mycket duktig och kunnig. Lyssnar på sin patient och gör en ordentlig undersökning.

Erica W
Skrev om Kiropraxis

Trevligt bemötande, tog sig tid för genomgång av kroppen och allmänt hur man mår. Lugn och saklig.

Eivor J
Skrev om Kiropraxis

Mycket trevlig och intresserad av mina problem. Tyvärr blev jag inte hjälpt fullt ut med mitt trassliga knä men förbättring av min nacke

Åsa M
Skrev om Kiropraxis

Proffsig kiropraktor med god kunskap och behandling

Martina B
Skrev om Kiropraxis

Professionellt trevligt bemötande, lugn lokal, kiropraktorn är intresserat i just mina problem och hjälper mig att förstå och behandlingen är ödmjuk och har redan hjälpt.

Anette N
Skrev om Kiropraxis

Bra behandling som ger ett mycket bra resultat.

Annsofi R
Skrev om Kiropraxis

Trevligt bemötande men tyvärr inte mitt forum för de problem jag har.

Ann-christin G
Skrev om Kiropraxis

Blev bemött med respekt och förståelse för mina problem. Känner stort förtroende för att jag ska få hjälp med en del av mina problem.

Ia Mari O
Skrev om Kiropraxis

Mycket bra behandling, förklarar vad jag behöver träna på. Känner redan en stor förbättring. Nöjd med effektiviteten hos Tomas o hans sätt att förklara.

Kenth K
Skrev om Kiropraxis

Mycket gått bemötande. Helhets ansvar, inte bara en gång. Mycket nöjd med det Kiropraxis gör.

Ann-Charlotte K

Kände mej trygg och blev bemött på ett väldigt bra sätt! Duktig kiropraktor, engagerad, lyhörd,! Sökte för muskel och ledvärk. Har på börjat en behandling, som kommer att kräva fyra till fem besök! Synd bara att ni inte är kopplade till landstinget, det blir lite dyrt. Mvh/ Lotta Kindstrand

Monica G
Skrev om Kiropraxis

Trevligt bemötande och bra hjälp med min stela nacke.

Thomas S
Skrev om Kiropraxis

Bra kommunikation, dialog om behandling, syfte, resultat mm.

Karin D
Skrev om Kiropraxis

Mitt problem löstes proffessionellt och med vänligt omhändertagande. Rekommenderar andra med liknande problem.

Helena A
Skrev om Kiropraxis

Mycket bra upplevelse att träffa denna kiropraktor, som är tydligt kompetent! Jag är mycket Tacksam och får Bra hjälp!

Evalotte A

Bra bemötande. Nöjd 😊 Genomgång av ryggen, förklarade bra och ärligt. 🥰

Annsofi L
Skrev om Kiropraxis

Mycket bra, noggrann, förklarar, redan bättre, går genom allt inte hafsar igenom en kroppsdel synd han inte tillhör högkostnadsskyddet speciellt idag med allt annat som kostar☺️ kan varmt rekommenderas Ligger centralt och bra

Anette E
Skrev om Kiropraxis

Trevligt bemötande av Tomas och han gick igenom kroppen och gav mig sina tankar om hur just min behandling skulle ske. Han har provar olika alternativ för mina åkommor och jag märker en förändring ihop med övningar jag ska göra hemma för att förebygga problemen eller hjälpa dem på traven. Rekommenderar varmt😊

Mikael K
Skrev om Kiropraxis

Helt perfekt bra bemötande rekommenderar

Sofie O
Skrev om Kiropraxis

Ett otroligt förtroendeingivande bemötande. Noggran undersökning som ledde till bra aktions. Känner mig efter 3ggr mycket mer balanserad i kroppen. Överträffar verkligen mina förväntningar och vill starkt rekommendera Kiropraxis/Thomas vidare.

Birgitta L
Skrev om Kiropraxis

Mkt bra bemötande! Mina förväntningar var att bli hjälpt med min onda rygg. Bra genomgång så jag förstår.