Vänligt bemött. Tålig lyssnare och har hittills brytt sig om mina besvär och försöker hjälpa mig må bättre. Jag hade inga förväntningar.
Kiropraxis
Välkommen till Kiropraxis! På Kiropraxis har vi som målsättning att hjälpa människor i alla åldrar att uppnå en långvarig rygghälsa och förbättrad livskvalitet genom modern kiropraktik baserat på naturvetenskapliga principer samt aktuell forskning. Hos oss får alla patienter en fullständig konsultation och grundlig undersökning...
126 omdömen om Kiropraxis
Sedan starten hos Reco 2022
Ett vänligt mottagande. Hade förhoppning om en förbättring. Efter 3-4 behandlingar kände jag en förbättring.
Är mycket nöjd med allt från bokning av tider till behandling! Bra förklaringar över vad som kan vara felet och vad själva behandlingen gör.
Fick snabbt service och hjälp
Har känt mig välkommen och fårhjälp med mitt problem så att jag är
Positivt och bra på alla sätt. Bra bemötande, och bra resultat av behandling. Reckommendreras.
Trevligt och professionellt bemötande.
Noggrann genomgång initialt. Tillmötesgående. Blir sakta bättre. Kunde möjligen berätta vad som händer i kroppen från gång till gång, om man känner någon förändring o vad det beror på. Håller tiderna👍
Jag blev mycke trevligt bemött. Efter många års besvär sökte jag hjälp med min rygg. Mina förväntningar var inte så stora då jag prövat mycke. Jag har fått hjälp med behandling och övningar för att stärka min scoliosrygg. Jag tror att jag en dag känna mig bättre och starkare
Professionellt bemötande. Noggrannhet och problemfokus. Superbra kiropraktor. Fått hjälp av Kiropraxis efter 20 år med snedställningar och värk. Fått etn mycket bättre tillvaro när jag tränar enligt ordination och går regelbundet hos Kiropraxis🙏
Sökte för ont i nacke samt sk gamnacke. Har upplevt att mina nackproblem blivit mycket bättre efter behandlingarna. Kan varmt rekommendera besök hos Kiropraxis.
Upplevs kompetent, och inte heller fokus på att mjölka på pengar. Utan själv avslutat behandling när han inte upplever mer förbättring
Mer ont i ryggen nu, vet inte hur ni lägger upp era behandlingar men att jag skulle få försämrad ryggstatus var inte förväntat.
Bra bemötande o kunnig kiropraktor, har känt att det blivit bättre. Hade problem med höft o bäcken
Gick på besök för ett par år sedan. Första besöket gick bra men efter det betalade jag fullpris för 5-10 minuter per besök. En gång kom jag in, han hjälpte med nacken i typ 2 minuter, sedan sa han att vi var klara och ville att jag skulle hosta upp ~700kr
Lyhörd och kunnig! Jag har fått bra hjälp med flera problem jag haft med kroppen i flera år.
Trevligt och proffsigt bemötande och duktig i sin professionella roll Har blivit mycket bättre i min rygg efter behandlingar och rekommenderade hemma-övningar
Bra bemötande och fix av höft och rygg.
Tomas har hjälp mig att minska min smärta i axlar och nacke som jag inte trodde var möjligt när jag gett upp hoppet.
Jag blev hjälpt av behandlingen. Bra systematisk undersökning av problemet, bra på att alternera behandlingen för att komma åt problemet som var komplext. Dessutom fick jag hjälp med ytterligare småproblem som funnits ett tag, detta utan att jag sökte för det utan bara nämnde dem i förbifarten.
Bra bemötande från första stund, kunnig, trevlig, behandlingarna gör skillnad. En "livlina".
Vänligt, professionellt och kompetent bemötande av duktig kiropraktor.
Lugnt och bra mottagande tar sig tid och ger en bra behandling.
Bra bemötande och proffsig behandling.
Känns väldigt kunnig och hittar exakt det som känns fel i kroppen. Omtänksam och har varma händer.
Mycket proffesionellt bemötande och utförande behandling. Högsta betyg. Rekommenderas.
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Thomas är mycket kunnig och har hjälpt mig att verkligen förstå vad problemet är med min rygg. Jag kan verkligen rekommendera Kiropraxis.
Bra bemötande och fått bra hjälp! Väldigt duktig och kompetent!
Thomas är jättebra, och han gör behandlingen på ett mycket professionellt sätt.
Professionell och väldigt inkännande och duktig. Bra med ett långt första möte där han gick igenom hela kroppen för att få en helhetsbild. Alltid väldigt informativ. Rekommenderar till alla jag känner.
Väldigt bra och trevligt bemötande. Har hjälpt mot de besvär jag haft/ har. Blev tyvärr sjuk och fick göra uppehåll men kommer återvända till Kiropraxis.
Väldigt lugnt och avslappnat bemötande. Jag har gått till flera olika kiropraktorer under lång tid men det är först hos Kiropraxis som orsaken till min smärta i ryggen blev upptäckt och behandlad, och inte bara behandling av symptomen.
Trevligt bemötande med stor kunnighet.
1) Det är svårt att få ett bätter bemötande än vad jag fick första gångan jag var där. Jag fick en týdlig information på vad som måste göras och det inte går att få rätt på problemet genom bara ett par tillfällen. 2) Förvämtningarna var efter en lång problematik med ryggen att få den bra igen, även om jag hade varit hos många Kiroprktiker tidigare. 3) Som jag har nämt så har jag haft en långvarigt problem med ryggen, och hade stora förväntningar att bli så symtomfri som möjligt.
Mycket nöjd med behandlingen. Trevligt bemötande!
Mycket välkomnande och förstående mottagande! Gott samtal om mina bekymmer. Inget tvingande eller säljande attityd. Förklarande och realistiska antagande om hur kiropraktik kan hjälpa mig.
Kunnig, professionell, lätt att prata med och lätt att få kontakt med
Tomas är ett riktigt proffs på det han gör!
Kunnig inom området och gjorde styrketest före och efter behandling och därefter en konstruktiv handlingsplan. Mycket proffesionellt.
Bra bemötande och seriös undersökning. Kan rekommendera Kiropraxis. Jag fick hjälp med mina besvär.
Mycket nöjd med bemötande, kunnighet och behandlingen jag får..
Trevlig och kunnig. Har hjälpt mig kontinuerligt med nacken, nu slipper jag smärtan.
Mycket bra bemötande. Blev bättre I min problematik. Dock svårt att veta om det beror på träningsövningar eller själva behandlingen. Säkert en kombination av de båda.
bra o min rygg har blivit bättre men det tär på ekonomin....
Väldigt lyhörd, kunnig och professionell! Jag har blivit hjälpt med min ländrygg som jag har haft problem med i flera år. Oerhört tacksam!
Thomas är den bästa kiropraktikern ,jag har varit till. Har besökt 7 st andra.kiropraktorer.
Lätt att boka tid, trevligt bemötande och framförallt så försvann min smärta!!
Proffsigt väl bemött kunnig Ställer alltid upp
Seriös och trovärdig. Kände mig trygg genom hela behandlingen av en ryggproblematik efter en akut skada.
Har känt mig trygg och blivit både proffsigt och vänligt bemött. Hade inte så stora förväntningar då jag gått länge med ont i rygg och nacke. Nu vet jag ( känner ) att det gjort bra nytta och mindre smärta samt inte så stel längre. Vänlig hälsning Gunilla