Vi beställde bänkskivor till vårt nya kök. En STOR köksö och en mindre skiva. Vi är verkligen supernöjda med allt. Servicen, kvaliteten, leveransen och installationen, fem plus! Lesly hjälpte oss att välja rätt skiva och vi kommer definitivt att ha med kitchens.se nästa gång vi ska göra om ett kök. Vi har tidigare använt Ikea för stenkomposit (också väldigt nöjda) men valde denna gång att byta. Som sagt supernöjda!
Kitchens.se
Välkommen till Kitchens.se! Vi levererar bänkskivor till hela Sverige och erbjuder komplett service – mätning, leverans och installation. Hos oss får du alltid kvalitetsgaranti och 15 års tillverkargaranti på våra produkter. Som officiell återförsäljare för Silestone, Dekton och Technistone erbjuder vi marknadens mest hållbara...
527 omdömen om Kitchens.se
Sedan starten hos Reco 2019
Tack Olle! Roligt att höra att bytet kändes rätt och att köksön blev som ni tänkt er. Jag hälsar Lesly, hon blir glad. Välkomna tillbaka nästa gång det är dags för kök. Paul
Mycket nöjd! Proffsigt och serviceinriktat bemötande. Snabba svar och en bra dialog i korrespondensen
Tack Karl! Snabba svar och en bra dialog är precis det vi vill stå för, så det värmer att du märkte det. Hoppas allt blev bra i köket. Paul
Suveränt bra hjälp med att välja stenskiva och en proffsig installation. Lyfte hela köket. Stort tack Annie!
Tack Petra! "Lyfte hela köket" är det finaste man kan få höra i vår bransch. Annie får din hälsning idag, hon blir glad. Paul
Annie hjälpte oss att välja bänkskiva och hade kommunikation med oss från första kontakt hela vägen fram till att bänkskivan var installerad. Det kändes tryggt och professionellt genom hela processen. Vi är jättenöjda med resultatet! Tack så mycket, Annie!
Tack Joachim! Att det kändes tryggt hela vägen är precis det Annie jobbar för, och jag ser till att hon får läsa det här. Mycket glädje med den nya bänkskivan. Paul
Supernöjd med slutresultatet och även vägledning vad gäller materialval och färgval! Fick stenen precis 2 veckor efter mätning vilket jag också förstår är väldigt snabbt för er sådan sten! Rekommenderar!
Tack Elin! Två veckor från mätning till färdig sten är vi stolta över, och roligt att du kände dig trygg i material- och färgvalet. Hoppas du njuter av köket varje dag. Paul
Jag föredrar att handla av mindre företag. Personligt bemötande och omsorg betyder mycket för mig. Alicja gav mig precis det. Dessutom väldigt konkurrensmässiga priser.
Tack David! Personligt bemötande och omsorg är själva anledningen till att vi vill förbli ett mindre bolag, så dina ord betyder mycket. Alicja får en stor hälsning. Paul
God kommunikation och snabb service! Jag är jättenöjd med stenen och all personal som varit involverad, support jag fått under processen och anställda som varit på plats! Mitt enda minus är att jag inte kunde få en estimerad leveranstid men allt som allt gick det snabbt från första kontakt till färdig installation! Rekommenderar!
Tack Anna! Roligt att både stenen och alla du mötte levde upp till förväntningarna. Och tack för ärligheten om leveranstiden, det är en sån sak vi vill bli tydligare med. Vi tar det med oss. Paul
Vi är så nöjda med vår bänkskiva och processen gick supersmidigt. Alla på Kitchens var proffsiga och trevliga och vi var även supernöjda med vår kontaktperson Lesly.
Tack Anna! Smidigt är precis vad det ska vara. Jag hälsar Lesly och resten av gänget, det här kommer att glädja dem. Paul
Vi är jättenöjd med den bänkskivor. Installation gick jättebra! De är väldigt professionella och tar varje steg noggrant, från mätning till bekräftelse och montering.
Tack Wenqin! Noggrannhet i varje steg är något vi verkligen försöker hålla fast vid, så det är fint att höra att det syntes. Mycket glädje med de nya bänkskivorna. Paul
Vid besök i visningslokal fick jag hjälp av en engagerad kunnig säljare Lesly Johansson. Under processen från beslut om vilken bänkskiva till att den ligger på plats har hon varit ett stort stöd, lätt att nå, hjälpsam och vänlig. Jag är mycket nöjd med mitt köp och dessutom blev kostnaden betydligt lägre än vad jag förväntade mig. Jag rekommenderar varmt kitchen.se
Tack Dagny! Att Lesly fanns där hela vägen, och att det dessutom blev billigare än du räknat med, det är en riktigt bra kombination. Hon får läsa det här idag. Varmt tack för rekommendationen. Paul
Lesly var vår kontakt på Kitchen.se och vi är så nöjda. Allt från mailkontakt till beställning, mätning, leverans och installation. Kan varmt rekommenderas!
Tack Linda! Från första mail till färdig installation, det är hela resan och det är där vi vill vara bra. Lesly får din hälsning. Paul
Toppenupplevelse; bra service med osedvanligt bra uppföljning. Alicja strålande trevlig, effektiv och snabb! Varan kom snabbt i rätt tid. Supernöjda och kommer gärna att återkomma. Pelle o Lise
Tack Pelle och Lise! Uppföljning är något Alicja verkligen bryr sig om, så hon kommer att bli glad över det här. Varmt välkomna tillbaka när det blir dags igen. Paul
Köpte både trägolv och stenskiva fr kitchens och fick hjälp av Annie ffa. Hon och Kitchens har verkligen varit toppen, snabba svar och personlig service, aldrig känt mig ”bortglömd” och de har hållit mig väl uppdaterad! Också mkt nöjd med resultatet :) Rekommenderar varmt!
Tack Lisa! Att du aldrig kände dig bortglömd är nog det bästa betyg Annie kan få. Både golv och sten, roligt att det blev helt. Hoppas du trivs i köket. Paul
Supernöjda med service av Lesly och bänkskivan blev jättefin med olika rundningar och speciallösningar :) Något längre leveranstid än utlovat men det var också över sommaren.
Tack Alice! Rundningar och speciallösningar är det roligaste vi gör, så kul att det blev fint. Och tack för tålamodet över sommaren, vi vet att väntan känns längre när man längtar. Lesly får en hälsning. Paul
Super bra service och ett trevlig bemötande. Kommer definitivt att handla ifrån kitchen.se igen! Snabb offert och snabb leverans.
Tack Henrik! Snabb offert och snabb leverans, så vill vi att det ska kännas. Vi ses nästa gång. Paul
Vi var otroligt nöjda med Alicja Kostrzewas hjälp och support i vårt köp av vitvaror. Vi la en ganska stor order till ett nytt kök och vi fick hjälp av Alicja hela vägen. Rekommendationer, justeringar, ändringar prisförslag, uppföljning m.m. Allt var inbakat i servicen vi fick av henne. Vi kan varmt rekommendera Kitchens! Och ett extra stort tack till Alicja som hjälpte oss hela vägen till leverans.
Tack Charlotte! En stor vitvaruorder till ett nytt kök har många rörliga delar, och att Alicja höll ihop allt från förslag till leverans gör mig stolt. Hon får läsa det här idag. Lycka till med köket! Paul
Vi är väldigt nöjda med hela processen hos Kitchens.se, från första kontakten och beställningen till leveransen. All kommunikation har varit smidig, professionell och tydlig, och vi har fått ett väldigt gott bemötande genom hela processen. Leveransen gick precis som planerat och allt har fungerat väldigt bra hittills. Vi har ännu inte hunnit montera produkterna, men baserat på hela vår upplevelse hittills är vi mer än nöjda. Stort tack till Therese och Kitchens.se för en professionell och smidig hantering. Vi kan varmt rekommendera Kitchens.se och kommer gärna att återkomma i framtiden!
Tack Florim! Tydlig kommunikation hela vägen är något Therese verkligen är bra på, och jag ser till att hon får din hälsning. Hör gärna av er om något dyker upp vid monteringen, vi finns här. Paul
Jag är väldig nöjd med Dannas uppföljning och hjälp med köpet av min köksbänkskiva. Hon har utmärkt kunskap om produktene. Jag rekommenderar henne varmt.
Tack Roxana! Danna kan verkligen sina produkter, och det är fint att höra att det märktes. Hon får din hälsning. Mycket glädje med bänkskivan. Paul
Är supernöjda med snabba svar, snabb service och bemötande! Rekommenderar verkligen!
Tack Fanny! Snabbt och trevligt, enklare än så behöver det inte vara. Tack för att du rekommenderar oss. Paul
Rekommenderas varmt! Trevligt och professionellt bemötande, bra och smidig hjälp med både materialval och designförslag, snabb och oklanderlig leverans och installation samt konkurrenskraftiga priser. Danna skötte detta projekt med bravur!
Tack Ludvig! Materialval, design, leverans och installation i ett svep, det är så vi vill att det ska fungera. Danna får läsa det här, hon blir stolt. Paul
Oerhört smidig upplevelse, med professionellt och samtidigt varmt bemötande genom hela processen. Trots semestertider var återkopplingen snabb. Fantastiskt att få ha Annie som kontaktperson hela vägen.
Tack Mohamad! Mitt i semestertider dessutom, då betyder snabb återkoppling extra mycket. Annie får din hälsning. Hoppas köket blev som du drömt om. Paul
Supernöjd! Bra priser, fina produkter och väldigt trevlig och hjälpsam personal. Allt gick smidigt från beställning till leverans. Kan verkligen rekommendera!
Tack Alicja! Bra pris, fina produkter och trevliga människor, mer än så behöver det inte vara. Tack för rekommendationen. Paul
Bra service från teamet på Humlegårdsgatan. Stort tack för allt! Det blev precis så vackert som jag ville.
Tack Fernanda! "Precis så vackert som jag ville" är allt vi vill höra. Jag hälsar teamet på Humlegårdsgatan. Paul
Bra priser, smidig beställning och trevlig service. Fick snabb hjälp när jag hade frågor. Rekommenderas!
Tack Josefine! Roligt att du fick snabb hjälp när frågorna kom, det är då det räknas. Tack för rekommendationen. Paul
Tack för super service och leverans. Kan verkligen rekommendera Kitchens vid val av bänkskiva. Prisvärda
Tack Linda! Kul att både service och leverans höll hela vägen. Hoppas bänkskivan gör dig glad varje morgon. Paul
En fantastisk kundupplevelse! Köpte ett antal vitvaror och fick ett otroligt fint och hjälpsam bemötande av min kontakt Alicja under hela processen. Snabba och kunniga svar vid frågor och leverans enligt den informationen som gavs. Sällan man får så bra service vid e-handel. Hatten av!
Tack Mark! "Sällan man får så bra service vid e-handel" är precis det vi vill ändra på. Alicja får läsa det här, hon kommer att bli glad. Hatten av tillbaka. Paul
Jag är verkligen supernöjd med mitt köp! Jag fick snabb återkoppling, ett trevligt bemötande och riktigt bra service genom hela processen. Priserna var bra, leveransen gick snabbt och allt fungerade smidigt. Kundservicen var fantastisk – hjälpsam, professionell och engagerad. Jag handlar gärna här igen och kan varmt rekommendera dem!
Tack Mattias! Snabbt, trevligt och engagerat, det är så vi vill att varje kund ska känna. Varmt välkommen tillbaka. Paul
Så otroligt snabb och fin service av Danna. Professionell, otroligt kunnig och inspirerande i sin kunskap. Hennes trygga rekommendation har nu gjort att jag äntligen har ett nytt drömkök tills jag fyller 50.
Tack Ida! Ett drömkök lagom till 50, det är en fin milstolpe att få vara en liten del av. Danna får din hälsning. Grattis i förskott! Paul
Jag beställde bänkskivor och köksö i sten och fick väldigt bra hjälp från Lesly. Mycket nöjd med hjälpen och slutresultatet.
Tack Eva! Bänkskivor och köksö i sten, det blir ett rejält lyft. Roligt att Lesly fick vara med på resan, hon får en hälsning. Paul
Riktigt fin service och vacker sten. Smidig mätning och installation. Genomgående trevligt bemötande. Ett extra plus är att de levererade till Norra Öland - en avkrok som vi inte trodde nåddes av denna tjänst. Stort tack till alla inblandade, inte minst Annie.
Tack Nina! Norra Öland är ingen avkrok för oss, vi kör gärna dit när det blir vackert på andra sidan. Annie och alla inblandade får din hälsning. Paul
Jag köpte en fin spishäll från Miele från Kitchen.se som jag blev väldigt nöjd med. Jag upplever att företaget är måna om hög kundnöjdhet från start till mål. Det visade de genom att vara tillgängliga på telefon för frågor och funderingar, och efterfrågade även feedback som sist i köpprocessen om jag var nöjd och allt hade gått bra med min spishäll. Dessutom avgjorde givetvis mitt val av leverantör det konkurrenskraftiga priset som fick mig att välja just Kitchens.se. Stort tack!
Tack Eva! Att vi ringer och frågar hur det gick är inte för syns skull, vi vill faktiskt veta. Roligt att hällen blev bra. Varmt tack för förtroendet. Paul
Vi är mycket nöjd med köpprocess av kökstenskivona hos Kitchens.se. och vi upplevde Kitchens.se som jobbar professionellt. Vi hade diskussion från till baka några gånger från början och fick snabbt tydlig information och uppdateringar fråm Annie. Hon har varit myeckt helpsama.
Tack Kevin! Några vändor fram och tillbaka är helt naturligt när det ska bli rätt, och roligt att Annie höll er uppdaterade hela vägen. Hon får din hälsning. Paul
Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse hos Kitchens.se och den hjälp jag fick av Alicja. Jag köpte flera vitvaror från Miele, bland annat kyl, frys, ugn, kombiugn och vinkyl. Redan från början fick jag en tydlig och överskådlig offert. Jag hade även några följdfrågor om frakt, betalning, garanti och leverans, och Alicja svarade snabbt, sakligt och tydligt på dessa. Beställningen gick smidigt, fakturahanteringen fungerade bra och jag fick även besked om leverans via DHL. Alicja följde dessutom upp efteråt för att kontrollera...
Tack Jörgen! Ett helt Miele-kök på en gång, då ska offert, frakt, garanti och leverans sitta. Roligt att Alicja fick allt att kännas enkelt. Hon får läsa det här. Mycket glädje med köket. Paul
Beställde en bänkskiva av Kitchens.se och har fått bra och snabb hjälp genom hela beställnings- och leveransprocessen. Rekommenderas!
Tack Alexandra! Roligt att det kändes smidigt hela vägen. Hoppas bänkskivan blev precis som du tänkt dig. Paul
Kan verkligen rekommendera Kitchens.se! Stort utbud av bänkskivor, bra service i butiken, bra pris samt smidig leverans. Men framförallt proffsigt och hjälpsamt bemötande genom hela processen av Lesly som alltid svarade snabbt på frågor som dök upp.
Tack Tove! Utbud, pris och leverans är viktigt, men det är människorna som gör skillnaden. Lesly får din hälsning, hon blir glad. Paul
Toppenbra support från Annie som guidade oss i vårt köp av ny bänkskiva. Alltid snabba och tydliga svar och hela processen var väldigt smidig! Rekommenderar varmt Kitchens och särskilt Annie 👍😊
Tack Maria! Snabba och tydliga svar är Annies signum, och hon blir glad över det här. Hoppas ni njuter av den nya bänkskivan. Paul
Jag är så himla nöjd, både innan och under valet av bänkskiva, sån proffsig hjälp och allt fungerade smidigt. Rekommenderas starkt!
Tack Elsa! Valet av bänkskiva är ofta det svåraste, så roligt att vi kunde göra det enklare. Mycket glädje med köket. Paul
Trots att process och dialog till största del sker online eller över mail har vi fått mycket bra hjälp, guidning och information från vår kontakt Danna. Överlag väldigt nöjda med hela process från start, till måttning och installation. Mycket nöjda med både service, kvalitet och pris.
Tack Carl Johan! Att det känns personligt även när det mesta sker via mail är precis vad vi strävar efter. Danna får din hälsning. Roligt att både kvalitet och pris höll. Paul
Jag beställde en diskmaskin av kitchens.se och allt gick bra. Bra pris och service, speciellt av Therese!
Tack Claes! Roligt att allt gick bra med diskmaskinen. Therese får din hälsning. Paul
Bra pris, snabb leverans och mycket bra återkopping.
Tack Bo! Kort och tydligt, precis som vi gillar det. Tack för förtroendet. Paul
Det var dags att renovera köket. Från start till mål så får man full support från Kitchens. Efter att frågat runt hos olika stenleverantörer så fastnade vi för Kitchens. De kom med relevanta inspel och idéer, ledde oss in på ett val som kanske inte var med från början. Så nöjda att vi följde Annies råd om skivval och diskho. De svarade snabbt på eventuella funderingar vi hade. Mätning och installation skedde på bokade tider av proffsig och kunnig personal. En liten del av beställningen blev fel tjocklek. Det löstes snabbt...
Tack Mats! Att ni vågade följa Annies råd och landade i ett val ni inte hade från början, det är det roligaste med jobbet. Och tack för att ni nämner det som blev fel, det är så vi blir bättre. Hoppas allt är löst och att köket känns rätt. Paul
Vi fick hjälp med både ritning och installation av en köksö. Perfekt bemötande, otroligt kompetent rådgivning och proffsig installation på exakt dag och tid. Vacker stenskiva! Kunde inte vara nöjdare, kan verkligen rekommendera Kitchens.
Tack Mehrnosh! Från ritning till färdig köksö, på exakt dag och tid, det är så vi vill jobba. Roligt att stenen blev vacker. Varmt tack för rekommendationen. Paul
Väldigt nöjda med allt, både servicen från kitchens och med mätningen/installationen av bänkskivan. Proffesionellt gjort från start till slut!
Tack Michael! Mätning och installation är där allt avgörs, så roligt att det satt. Jag hälsar killarna. Paul
Vi köpte en Miele‑ugn från Kitchens.se och är väldigt nöjda. Personalen var kunnig, hjälpsam och tydligt pålästa om produkterna. Vi fick ett riktigt bra erbjudande och hela processen gick smidigt från start till mål. Leveransen kom snabbt och allt fungerade perfekt. Rekommenderas varmt.
Tack Anna! Roligt att ugnen landade bra och att ni kände att vi kunde våra produkter. Mycket matglädje framöver. Paul
Fantastisk service! Snabba svar, bra uppföljning och lyhörda för mina önskemål. Jag beställde en stenskiva som levererades och monterades prick på den dagen som var beräknad. Väldigt proffsiga och trevliga mättekniker och montörer. Jag jämförde flera olika företag och kitchens stod för bäst pris och service. Mycket nöjd och kan starkt rekommendera! /Anna
Tack Anna! Att du jämförde flera och ändå valde oss, och att vi sedan levde upp till det på dagen, det gör mig glad. Mättekniker och montörer får din hälsning. Paul
Serviceminded, proffsiga och trevliga. Mycket nöjda med resultatet också!
Tack Andreas! Tre ord som betyder mycket för oss. Roligt att resultatet höll också. Paul
Fantastiskt bra hjälp av Alicja vid köp av Bora spishäll, både vad gäller produkt och tillbehör.
Tack Björn! Bora är en favorit här på kontoret, och tillbehören gör hela skillnaden. Alicja får din hälsning. Paul
Fantastisk service! Kan varmt rekommendera! Vi har haft en jättebra kommunikation med leveranstider och även vid lite leveransskador, allt löses snabbt och enkelt - inga problem!
Tack Louise! Det är när något går snett som man ser vad ett företag går för, så det här betyder extra mycket. Roligt att vi kunde lösa det snabbt. Paul
Beställde vår calacatta vagli oro hos Kitchens.se. Tog in offerter från fem olika leverantörer. Kitchens.se var bäst på alla sätt: snyggaste stenarna, bäst service, snabbast leverans och bäst pris. Rekommenderar varmt!
Tack Ingrid! Calacatta Vagli Oro är en av de vackraste stenarna vi har, bra val. Och att vi vann på alla fyra punkter mot fem leverantörer, det sätter jag upp på väggen. Paul
Vi beställde tre skivor i olika storlekar och tjocklek. Fick bra hjälp med det vi valde och företaget var väldigt måna om att hitta en lösning som fungerade bra. Alla möten var väldigt professionella och vi fick snabba svar på alla våra frågor. Leveransen var snabbare (!) än lovat och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Tänker redan på vår nästa projekt :)
Tack Danica! Tre skivor i olika tjocklek är ett pussel, och roligt att vi hittade lösningen tillsammans. Snabbare än lovat tar vi gärna. Hör av dig när nästa projekt tar form. Paul