Bra service. Trevlig personal
Klarsynt Mariestad
Välkommen till din personliga optiker i Mariestad! Här möter du Lena Grahn, legitimerad optiker och optometrist, som med sin expertis inom torra ögon, skelningar och speciallinser hjälper dig att hitta rätt lösning. Hos oss på Klarsynt Mariestad hittar du ett omsorgsfullt utvalt sortiment av bågar i alla prisklasser. Kom in och hitta dina nya favoriter!
273 omdömen om Klarsynt Mariestad
Sedan starten hos Reco 2024
Kan starkt rekommendera Klarsynt i Mariestad. Personalen var toppen, jätte fina lokaler och kunnig personal som förklara alla steg dom gjorde.
Trevligt bemötande! Lätt att ta sig till er butik. Parkeringen lättåtkomlig.
Dom var jätte trevlig. Ordnar så jag fick min glasögon i rätt tid. Har talat om till mina vänner. De är ett ställe ni ska gå till
Mycket trevligt bemötande, nogrann undersökning, bra lösning på mitt problem.
Fick ett professionellt intryck, god hjälp med val av bågar, bra information om priset och kände mig väl mottagen.
Jag är nöjd med både bemötande och undersökning. Blev nya glasögon som jag också är nöjd med!
Bra service och fint bemötande.
Bra hjälp med att hitta passande glasögonbågar. En väldigt god service när jag fick komma på en halvtimme och mäta ögontrycket och ordna remiss till sjukhus och sjuktransport morgonen efter
Trevligt mottagande kort väntetid mm
Mycket bra bemötande, trevlig personal…jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Klarsynt i Mariestad, mvh Monica Svensson…:
Mycket bra bemötande.Jag är nöjd med mina glasögon bra utbud på bågar.
Väl omhändertagen. Allt upplevdes bra! Vi kommer gärna igen.
Helt fantastiskt! Jag fick noggrann och ostressad koll av synen med snygga bågar att välja mellan och sen kom glasögonen snabbt till butiken och personalen hjälpte till med bra tillpassning så att de sitter som gjutna. De har en helt sömlös övergång till de progressiva fälten och fick utöver allt detta dessutom hjälp med mina torra ögon! Keep up the good work!!
Proffesionellt bemötande och den bästa service man kan få! Otroligt nöjd!
Bra undersökning och proffesionell bedömning.
Fick en komplett undersökning , tid för samtal & lugnande besked !
Trygg och lugn undersökning klargörande information.
Vänligt bemött. Modern utrustning. ”Hade öron” för mina frågor o synpunkter. Hoppas komma fram till önskvärd lösning.
Bra bemötande, proffsigt allting helt ok
Fint bemötande och fick bra hjälp att hitta glasögonbågar som passade mig.
Fina lokaler, en optiker med stor kunskap vilket gjorde att jag fick en snabb bedömning av mina proplem,(undersökning)
Mycket professionella och trevligt bemötande ville verkligen inte bra sälja för säljandets skull
Hej! Blev väl bemött efter som det var första gången jag var där.Så har inget att klaga på. Hälsningar Gunilla
Bra service, trevlig personal.
Noggrann synundersökning och bra personal
Blev mycket bra bemött ville ha bort mitt dubbelseende vilket lyckades. Köpte 2 st glasögon och ser mycket bra nu!!
Trevligt bemötande och mycket god hjälp med nya glasögon.
Trevligt bemötande Kunnig Fick en remiss till Capio Örebro. Fått tid den - 25 11 03 hos Capio för undersökning. Är glad att det gick fort Var hos klarsynt 25- 10 03.
Nöyd på alle måter, kan anbefales på det sterkeste.😀
Trevligt bemötande. Bra smakråd
Bra engagerat bemötande. Snabb leverans.
Blev fint bemött av kunnig och trevlig personal
Fint bemötande, hade inga förväntningar när jag gick dit. Väl bemött och god service
Proffsigt och personlig bemötande!
Lyhörda blev bra bemött, kunskap och klokhet
Trevligt och proffsigt mottagande
Snabbt och smidigt, trevligt bemötande!
Högsta kvalitet och bemötande… Mycket noggrann utredning som resulterade i glasögon som förde upp min syn till ”oanad höjd”..
Gott bemötande av personal och noggrann undersökning
Trevlig och kunnig personal. Förstår mitt behov.
Fint bemötande . Kunnig och nogran optiker .
Tack för hjälpen bra bemötande, lugnande besked angående blixtar i ögonvrån. Ögondropparna hjälper bra mot torra ögon. Inga rinnande ögon längre. Tack
Bra bemötande och service skulle passa bra mycket proffsigt
Fick bra information o vänligt o kunnande bemötande.
Man känner sig väldigt välkommen och omhändertagen
Blev väldigt bra bemött. Trevlig optiker. Var där för årskoll på linser. Nöjd på alla sätt.
Jättetrevligt bemötande, dom ordnade med en tid samma dag även om det egentligen inte fanns.
Trevlig och kompetent personal
Mycket trevlig och bra personal.