KlarSynt Östermalm
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Här på KlarSynt Östermalm jobbar Kenneth och Monika, leg. optiker, som erbjuder dig undersökning av ögonhälsa och syn samt för kontaktlinser.
Vi är certifierade för att utföra för- och efterundersökning vid refraktiv kirurgi samt genom Rodenstock Dneye för att kunna optimera dina glasögon. Vi har mycket erfarenhet inom arbetsmedicin och synergonomi vilket gjort att vi gärna hjälper företag och anställda till en hälsosammare syn.
Vi har många glasögonmodeller och varumärken till salu. Oavsett om du söker glasögon, solglasögon, linser eller glasögon för barn lovar vi att hjälpa dig hitta rätt!
Utmärkelser
477 omdömen om KlarSynt Östermalm
Sedan starten hos Reco 2014
Proffsigt, snabbt och vänligt
Mycket bra bemötande.
Gjorde synkontroll. Klarar mig med läsglasögon t.v.
Rekommenderar dem gärna till mina vänner.
Köpte ingenting just då. -
skrev om KlarSynt Östermalm
Högsta klass på glasögon och service.
/Thomas Larsson - Östermalm -
skrev om KlarSynt Östermalm
Jag fick upp ögonen av KlarSynt när jag googlade på optiker med bäst rekommendationer. Jag gick på synundersökning för linser hos Monika och hon fann direkt felet till varför jag hade sett så suddigt under två års tid. De tidigare två åren hade jag gått till två olika och kända optikerkedjor men fortfarande såg jag dåligt med mina linser. Jag började få gamnacke och huvudvärk.
Är väldigt nöjd och glad över att ha fått mitt liv tillbaka! -
skrev om KlarSynt Östermalm
Det var trevlig personal och jag var nöjd med min vistelse.
skrev om KlarSynt Östermalm
Allt fungerade bra och trevligt bemötande.
skrev om KlarSynt Östermalm
Väldigt bra bemötande. Trevlig, kunnig personal. Hjälper till verkligen att välja rätt bågar.
Rekommenderar. 🌹 -
skrev om KlarSynt Östermalm
Alltid trevligt bemötande-bra rådgivning o Ch bra förklaringar hur man ska hantera ögonhälsan
Synundersökning, allt jättebra!
skrev om KlarSynt Östermalm
Väldigt bra och professionellt bemötandet!
Kan starkt rekommendera de i synnerhet Monica. Glasögonen är dock inte billigt på grund av deras kvalitet på glass. -
skrev om KlarSynt Östermalm
Synundersökning och nya Glasögon Avstånd, läs, terminal/med egna bågar och solglas
Vad ni än frågar om så var det mycket bra. Fick även tid för en liten och bra förklaring hur det fungerar. Priset mycket bra med 50% på andra par-glaset. Bra kunnig personal. -
Proffsigt och trevligt bemötande
skrev om KlarSynt Östermalm
Alltid tillmötesgående och väldigt proffsiga och dessutom otroligt trevliga!!!
skrev om KlarSynt Östermalm
Kompetenta och kunniga optiker.
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket bra och personlig service.
skrev om KlarSynt Östermalm
Trevligt och professionellt ! En mycket positiv intryck av synundersökning , presentation av lösning och slutprodukt .
Lika proffsigt som vanligt. 😃
Trevliga ,duktiga och kunniga
Jag hade ögon undersökning och har fått nya glasögon -
skrev om KlarSynt Östermalm
Trevlig och kunnig personal.
Butiken ligger centralt och bra. -
skrev om KlarSynt Östermalm
Kenneth och Monika är båda mycket kunniga, trevliga och empatiska. Har varit hos många andra optiker förut men de båda på Klarsynt är de absolut bästa optikerna. Ingen annan har kunnat hjälpa oss på ett bättre sätt med glasögonen än dom. Jag, min hustru och svärmor är supernöjda!!! Vi kan varmt rekommendera Klarsynt Östermalm
skrev om KlarSynt Östermalm
Super nöjd !. Jag gjorde syn undersökning o blev så trevligt bemött o så noggrant undersökt.
Kan verkligen rekommendera Klarsynt på Östermalm. -
Lugnt o trevlig bemötande 👍
Snabb leverans av nya glasögon -
skrev om KlarSynt Östermalm
Trevligt och professionellt bemötande.
skrev om KlarSynt Östermalm
Har alltid anlitat Klarsynt optiker och är nöjd!
Proffsiga, trevliga. Rekommenderas!
skrev om KlarSynt Östermalm
Provade ut linser hos Monika och hon var enormt kunnig, tålmodig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt att gå till KlarSynt på Linnégatan.
skrev om KlarSynt Östermalm
Första gången jag gick till optiker. Hade en bokad tid, men fick först vänta i 25 minuter. Fick efter undersökningen inget svar på om jag behöver terminalglasögon eller om jag har nedsatt syn. Fick ett par låneglasögon, typ från macken, för att prova i en vecka om jag tyckte de verkade passa mig.. Ingen återkoppling efter. Valt en annan kedja efter det.
skrev om KlarSynt Östermalm
Allt perfekt och oerhört nöjd och fick glasögonen mycket snabbt
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket trevligt bemötande. Lärorik visit.
skrev om KlarSynt Östermalm
Personlig service och uppenbart seriöst kunnande och engagemang.
skrev om KlarSynt Östermalm
Ett lugnt och ytters professionellt mottagande.
skrev om KlarSynt Östermalm
Enormt professionell undersökning och jättetrevligt bemötande! Jag kan inte vara mer nöjd!
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket lugnt och proffsigt bemötande. Ingen stress. Rekommenderas!
skrev om KlarSynt Östermalm
Vad jag kan bedöma helt korrekt och professionellt bemötande.
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket bra service! Gäller synundersökning, uppdatering av tre glas och utprovning.
skrev om KlarSynt Östermalm
Personlig service och kunskap som gör att man känner sig trygg! Extra plus var otroligt snabb leverans av glasögonen, mindre än 2 arbetsdagar.
skrev om KlarSynt Östermalm
Bra bemötande, fina glasögon, väl högt pris.
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket bra bemötande och hjälp med utprovning av nya glasögon
Noggranna, proffsiga och trevliga
skrev om KlarSynt Östermalm
Trevliga, verkade veta vad de håller på med. Synundersökning och recept på terminalglasögon och vanliga glasögon.
skrev om KlarSynt Östermalm
Mycket trevligt bemötande och utmärkt undersökning
skrev om KlarSynt Östermalm
Trevligt bemötande, kunnig personal och lätt att få tider
skrev om KlarSynt Östermalm
Fick tips om just denna optiker/Klarsynt butik och kände stort förtroende direkt vid första kontakt.
Proffsigt och pedagogiskt bemötande.
Mycket nöjd med både undersökning,glasögonen (2 par progressiva med bågar)och det trevliga bemötande sv både Kenneth och Monica.
Mvh
Christina -
Trevlig och proffsig upplevelse
skrev om KlarSynt Östermalm
Bra bemötande och bra service av kompetent personal.
grymt bemötande
inte alls höga förväntningar då jag är ganska okunnig i syn och liknande, men processen var noggrann och enkel att följa
allt var top! -
Snabbt, vänligt o bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’mmmmm
Utmärk i allt bemötande..100%.nöjd
skrev om KlarSynt Östermalm
Varmt välkomnande o proffsigt bemötande av optikerna.
skrev om KlarSynt Östermalm
Proffsigt och kunnigt bemötandet .