Kn Kök & Design AB

Kn Kök & Design AB

knkokdesign.se
  • Badge2025
4.9

KN Kök & Design är en köksleverantör i Västra Götaland med fokus på hållbarhet. Vi förnyar ditt kök kostnadseffektivt genom att endast byta luckor, men erbjuder även mer omfattande köksrenoveringar. Vi har alltid fasta priser på montering och våra kök tillverkas i Rävlanda. Vi erbjuder 4 olika lösningar för att förnya ditt...

13 omdömen om Kn Kök & Design AB

Sedan starten hos Reco 2024

Erik M
Skrev om Kn Kök & Design AB

Engagerad. Kunnig och med många års erfarenhet.. Trevlig.

Irma S
Skrev om Kn Kök & Design AB

Trevligt och serviceinriktat bemötande, där man kunde diskutera fram och tillbaka vid funderingar som fanns och även förslag som kunde beaktas, till mitt nya kök.

Tommy A
Skrev om Kn Kök & Design AB

Köpte nya köksluckor som blev mycket bra tack vare goda råd o proffsigt monterat

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Tommy, Luckan passar jättefint i ert kök. Ni valde helt rätt färg! Micke på ByggToppen är verkligen proffsig. Jag ska framföra det till dem att ni är nöjda med arbetet. Är det nåt annat Tommy, så är det bara att lyfta på luren. Tack så mycket för att du lämnade ett omdöme. Mvh: Kai

Merja J
Skrev om Kn Kök & Design AB

Bra återkoppling vid kontakt och möten med dem.Leveranstiden bra och kom när den utlovats och även montering. Köksluckorna som beställdes gick ihop med helheten i köket.

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Merja, Det var ju himla bra att det nya passade ihop det som ni redan hade. Kul att du är nöjd med med logistiken också runt det hela. Tack så väldigt för att du tog dig tid ge ett omdöme :) Hör gärna av dig och det dyker upp några frågor eller liknande. Mvh: Kai

Ulf L
Skrev om Kn Kök & Design AB

Proffesionellt men samtidigt personligt mottagande, noggrann och med bra förslag på lösningar, fick mig att känna att jag var en viktig kund🙏 Stor rekommendation från mig

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Ulf, Tack så mycket! Ert kök blev väldigt modernt och stilrent. Bra idé med att förlänga luckan på överskåpen och göra dem "handtags fria" Virrvarr skivan i kombination med nya släta luckor blev jättesnyggt. Kul att du är nöjd. Hör av dig om det är något annat som vi kan hjälpa dig med :) Tack för att du tog dig tid att recensera på Reco. Mvh: Kai

Glenn A
Skrev om Kn Kök & Design AB

Är väldigt nöjd med denna firman och det trevliga bemötandet vid beställningen av nya köksluckor. Leverans som lovat och även monteringen. Kan verkligen rekommendera Kn Kök. Hälsningar Glenn.

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Glenn, Tackar och bugar för en fin recension. Det blev verkligen ett lyft med nya luckor och speciellt med den grå kulören. Handtagen du beställde gjorde sig jättebra med luckan! Har du några frågor så är det bara att du hör av dig. Ha de gott Glenn. Mvh: Kai

Björn H
Skrev om Kn Kök & Design AB

Väldigt bra service och bemötande, stor flexibilitet för att möta mina behov och möjligheter under hela förloppet av köksrenoveringen. Har också hållt den planerade tidsåtgången för jobbet. Kai har också funnits tillgänglig vid frågor under hela renoveringen, ypperligt serviceminded.

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Björn, Tack för att du har tagit dig tid och skriva ett omdöme på sajten, och tack för dem fina orden. Det var verkligen ett spännande projekt att få vara med på. Ommålningen av luckorna blev jättebra och den nya färgen passar verkligen in fint i ert hem. Bra kombination med bänkskivan gjorde det både smakfullt och intressant. Ha de bra Björn. Mvh: Kai

Per M
Skrev om Kn Kök & Design AB

En mycket angenäm upplevelse och ett verklig positiv erfarenhet. Vi besökte butiken av en händelse och blev mycket imponerade av bemötande, proffsighet och engagemang. Vårt projekt bestod av byte av köksluckor/ lådframsidor samt byte av kakel och golv i köket. Allt organiserades av Kai och genomfördes med stor finess. Huset där det skulle monteras i har hög ålder varför anpassning till rådande förhållande krävde en hel del kunskap och "på platsen" anpassning vilket gjordes med finess. Kan bara rekommendera Kn Kök o Design AB. Per o Eva - Karin Månsson

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Per & Eva-Karin, Det var verkligen snälla ord! Färgen och luckan blev verkligen perfekt hos er. Det blev verkligen som ett helt nytt kök. Tack för att vi fick förtroendet att göra detta projekt med er. Vi hörs av. Mvh: Kai

Joachim T
Skrev om Kn Kök & Design AB

Våra nya köksluckor blev helt perfekta, monteringen gick snabbt och färgvalet helt lyckat. Kan varmt rekommendera Kn Kök&Design

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Joachim, Tack för ett fint omdöme. Kul att ni hittade en NCS färg som ni tyckte om :) Hör av er om det skulle vara nåt med köket eller om ni har nya projekt på gång som vi ev. kan hjälpa till med. Ha en fortsatt fin dag. Mvh: Kai

Lena B
Skrev om Kn Kök & Design AB

Köksluckebytet blev som precis önskat. Kn Kök & Design var lyhörda för våra önskemål och hade bra information under hela förloppet. Installationen gjordes mycket noggrant och tidsplanen stämde väl.

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Lena, Tack för en fin recension, det betyder jättemycket. Kul att det blev som ni önskade. Vi försöker att vara så lyhörda vi bara kan och komma med förslag på idéer m.m. Det var kul att se slutresultatet på köket. Ni har verkligen valt en fin luckmodell :) Vi hörs av om luckan som vi gjorde beställning på. Önskar er lycka till och tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Mvh: Kai

Louise D
Skrev om Kn Kök & Design AB

Väldigt trevligt bemötande och jag uppskattar att jag kunde rådfråga och faktiskt få en bättre lösning än jag hade tänkt mig först. Det har varit väldigt flexibelt och anpassningsbart för mig som kund, både med beställning och leverans. Väldigt nöjd med både service och produkt :)

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Louise, Tack för en fin recension. Kul att ni är nöjda. Det blir jättefint allt det du gör i köket :) Hälsa familjen. Mvh: Kai

Per U
Skrev om Kn Kök & Design AB

Vi bytte köksluckor och -dörrar, samt gjorde en speciallösning vid kyl/frys, vilken blev bra. Väldigt serviceminded och har ansträngt sig för att allt skulle bli som vi önskade. Kunnig och erfaren vad gäller material på luckor och tillbehör, och vi fick låna hem provluckor för att kunna jämföra kulör i hemmet. Utlovad leveranstid hölls bra och allt som levererades var bra förpackat och allt fanns med. Trevligt bemötande vid hembesök och i butik. Bra kontakt med montör som dessutom gjorde vissa tilläggsarbeten när han...

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Per, Tack för ert förtroende och för en fin recension. Kul att höra att ni är nöjda med processen och montaget av produkterna. Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla oss och ert svar här på reco betyder jättemycket, Tack! Har även fått hem utbytes luckan. Så den kommer vi och sätter på plats jag och Mikael. Hälsa familjen :) Mvh: Kai

Magnus J
Skrev om Kn Kök & Design AB

Extremt nöjd med detta företag från första kontakt till sista genomförande! Vi bestämde oss för att "light" renovera vårt kök, började kolla runt på bänkskivor, luckor etc men insåg ganska snabbt att detta är ju en djungel som allting annat! Men när vi fick kontakt med kai så fick vi bra priser, snabb hjälp och hela projektet var över på en månad, då specialbeställde vi ändå en bänkskiva! vi är jättenöjda och rekommenderar detta företag till alla!

Svar från Kn Kök & Design AB

Hej Magnus, Kul att höra att ni är nöjda. Kalkstens skivan som ni valde ut är verkligen så fin! Samt att panel på väggen passar in jättebra till allt annat. Det blev väldigt fint hos er efter renoveringen. Jag vill tacka för ert förtroende och de fina lovorden. Lycka till med allt och hör av er om det är nåt annat vi kan göra för er. God Jul till dig och familjen :) / Kai