4.6 / 5 i betyg — 5 rekommendationer
Vi hjälper er med catering varesig det är till privatperson eller företag. Vi tar emot beställningar 7 dagar per vecka, och önskar din beställning senast 3 dagar innan leverans. Vi erbjuder catering av frukost, varmrätter, buffé, klassisk husmanskost och smörgåstårtor. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Läs vad 5 användare tycker om Catering

 • Karin T
  Karin T skrev om Catering en del av KÖKSÄLVAN
  Jag har beställt buffé från Köksälvan till företagets påsklunch i några år nu. Vi är alltid lika nöjda och får ofta kommentarer om hur god maten är. Köksälvan är också väldigt tillmötesgående och jag har alltid fått bra service. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Stefan B
  Stefan B skrev om Catering en del av KÖKSÄLVAN
  Bra och snabb leverans med hög kvalitet i maten samt stora portioner. Dessutom kunde de leverera en söndag vilket är mycket bra!
  gillar detta
 • Berit B
  Berit B skrev om Catering en del av KÖKSÄLVAN
  Alltid ett vänligt bemötande. Vid min makes födelsedag ordnade Köksälvan med catering. Alla gäster talade om den goda maten. Allt gick smidigt med leverans m.m. Vi fortsätter med att vara lunchgäster någon/några dagar i veckan. härligt med en så bra restaurang i Älvsjö.
  Hälsningar
  Berit Bergström
  gillar detta
 • Lisa T
  Lisa T skrev om Catering en del av KÖKSÄLVAN
  Buffé + att vi kunde beställa lite utöver vad buffén innehöll.
  Snabba svar och väldigt god mat, vi har anlitat dem i flera omgångar och de människor som har deltagit på våra evenemang har alltid prisat maten.
  gillar detta
 • Steinunn H
  Steinunn H skrev om Catering en del av KÖKSÄLVAN
  Fantastiskt god mat! Service av högsta klass! Allt var toppen !!
  gillar detta
4.6 / 5 — 5 recos
5.0 / 5 — 3 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Götalandsvägen 230, 125 44 Älvsjö