Det gjordes snabbt och effektivt, med små förändringar i priset och jag uppskattar det och rekommenderar det till alla.
KontrollplanDirekt.se
Skräddarsydda kontrollplaner på 24 timmar Alla byggåtgärder som är anmälningspliktiga eller kräver bygglov behöver en kontrollplan för att kunna kontrolleras mot plan- och byggnadslagen (PBL). En kontrollplan ska alltid vara anpassad till den aktuella byggåtgärden. Det är byggherren som är ansvarig för att det finns en kontrollplan...
11 omdömen om KontrollplanDirekt.se
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Ariel och stort tack för ditt fina omdöme! Roligt att vi kunnat hjälpa dig framåt med ditt byggprojekt!
Mycket proffsigt bemötande! dessutom ett trevligt kontor :). Rekommenderas starkt!
Hej och tack för ditt fina omdöme! Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Funka bra och vi fick bygglov.
Roligt att höra att kontrollplanen "gjorde jobbet" och fungerade bra i samband med bygglovsansökan. Nu är det bara själva bygget kvar att genomföra =) vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Mycket bra ! Vi fick godkänd från Kommunen på den perfekta kontrollplan med verifierade kontrollpunkter . Vi är väldigt nöjda !
Hej och stort tack för positivt omdöme!! Hoppas att bygget har gått lika bra! vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Snabb leverans av kontrollplan och godkänd av kommunen utan kommentarer i samband med bygglovsansökan. Toppen!
Hej Camilla och tack för ditt positiva omdöme. Roligt att vår kontrollplan fungerat bra! Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Vi hoppades att få förslag för kontrollplan till attefallshus och det fick vi - fort, smidigt och i perfekt skick, alla förväntningar överträffades - tack!
Tack Heike och roligt att läsa att vi levde upp till förväntningarna! vänliga hälsningar Andreas på KontrollplanDirekt.se
Bra och enkel hantering. Komunen godkände planen direkt.
Tack Anders! Vi fortsätter att leverera enkla kontrollplaner och i de flesta fall blir de också godkända direkt! vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Det gick förvånansvärt snabbt att få hjälp med ritning och placering. Allt har fungerat bra och till en rimlig kostnad.
Tack Catrin - roligt att du är nöjd med vår hjälp! vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Fick mycket bra hjälp med kontrollplan avseende bygglov för solpaneler.
Tack Thomas för postivt omdöme - vill du säga något om vad vi kunde gjort annorlunda för att få den där sista stjärnan? vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Fantastiskt smidigt, bra utformat och snabb leverans
Tack Andreas, roligt att höra att vi prickat helt rätt! Lycka till med bygget =) Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se
Snabb och smidig leverans av den kontrollplan för solceller jag önskade.. När det sedan visade sig att den som stod för kontrollplanen eventuellt behövde göra platsbesök, tackade kontrollplandirekt först nej på grund av avståndet (drygt 60 mil). Men efter lite lätt argumentation, så såg en insiktsfull person på kontrollplandirekt fördelarna med att göra ett eventuellt platsbesök. Det är sådant jag tycker är något som sätter höga pluspoäng. Kan vara bra om företaget uppger hur stort geografiskt område man fysiskt...
Hej Peter och tack för ditt utförliga omdöme! Vi tar till oss av det du skriver och hoppas att även bygget har gått bra. vänliga hälsningar Andreas och Maria på KontrollplanDirekt.se