Måleridelen fungerade väldigt bra. Lite sisådär med "snickeriarbetet", som i och för sig löste sig bra efter synpunkter.
Krafft Måleri
Välkommen till Krafft Måleri! Våra målare har lång erfarenhet och jobbar alltid för att ge dig bra service och kvalité i arbetet. Vi vill kunna ta uppdrag på kort varsel och därför har vi alltid välutrustade bilar redo för alla sorters måleri! Några av de tjänster vi erbjuder är måleritjänster, antikvariatiskt måleri, färgsättning,...
297 omdömen om Krafft Måleri
Sedan starten hos Reco 2016
Duktig trevlig hantverkare. Jag kan varmt rekommendera krafft måleri⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Allt har fungerat bra i såväl utfört arbete som bemötande.
Proffsig målare som var flexibel inför färgbyte och gjorde ett allmänt riktigt bra jobb.
Ett trevligt bemötande från både arbetare och ledning. Ett utmärkt utfört arbete.
Bra utfört arbete och trevlig kille som målade
På kort tid hade vi två renoverings objekt: 1. total renovering av maskin + pannrum 2.målat huset. Båda med bra mkt resultat. Vi var mkt nöjda. Noggrann och professionell utfört arbete. Trevlig kommunikation. Bra planering trots sommartider. Ledaren Peter Carlsson - kunnig och trevlig att mötas. Rekommenderar varmt företaget Mircea I
Beställde en totalrenovering av badrummet! Ut med badkar och istället ett duschutrymme!. Bokade ett möte och efter och under besöket fick vi förslag på olika möjligheter. Efter en skriftlig offert så kunde vi i lugn och ro titta runt och göra vissa ändringar efter vår smak. Bokade tidigt in uppstarten då vi valde att vara borta. Arbetet startade exakt som överenskommet och tidsplanen stämde precis. Arbetet inkluderade nya golv och väggar, ny inredning,golvvärme,borttagning av element, målning. Efter hemkomst upptäckte...
Noggrant genomfört arbete. Flexibilitet och lyssnande till våra önskemål som kom att ändras under arbetets gång. Minus: lång väntan innan arbetet kunde genomföras men inget stort problem
Ett sort och tryggt företag som håller det de lovar. Vi har gjort många jobb tillsammans och de har alltid levererat det som utlovat.
Bra och trevligt bemötande av både projektledare/arbetsplanerare och av målare på arbetsplatsen. Utförde ett bra arbete med kvalitét man kan förvänta sig. Generellt så är upplevelsen av Krafft-Måleri bra och smidig.
Hej, jag tycker hon som målade var väldigt kunnig och gjorde ett bre jobb. Dessutom trevlig i sin dialog om arbetet.
Bra o snabb service o väl utfört arbete
Proffsigt och ett snabb och kvalitativt arbete 👍🏻 mkt nöjd!
Snabbt svar med bra bemötande och de löste jobbet på ett bra och smidigt sätt.
Fantastiska killar o tjejer,kanon jobb
Bra bemötande och återkoppling. Lätt att bolla idéer med tjänstemän inför jobb samt snabba att lösa uppkomna problem. Väl utförda arbeten av målarna.
Mycket bra trevlig och mycket kunniga
Trevligt bemötande och professionell rådgivning, också när det kunde ha blivit fel efter vägen. Utsökt utfört arbete med bra kvalitet hela vägen!
Är otroligt missnöjd av bemötandet. Bokade ett arbete på målning sept 2022 som ännu inte blivit gjort
Hej Maria! Om jag har förstått rätt det så är det målningsarbetet som vi har gjort nu i mars, vilket jag hoppas att ni är nöjda med. Renoveringen av fönstren jobbar vi på att försöka få till så snart det går, vilket vi har diskuterat med er under några dagars tid. Hoppas att det kommer att lösa sig till det bästa så att ni blir nöjda när även det är klart.
Jessika och Karro var mycket noggranna. De verkade ta trevligt att jobba ihop.
Helt ok att ha med kraftsmåleri att göra
Kommunikationen mellan företaget och kommunen kunde varit bättre, men det ligger också på kommunen som beställare.
Tusen tack för dina synpunkter. Gissar att det lätt blir knas när flera personer är inblandade i kommunikationen. Bevisligen blir det fel då. Vi får tillsammans bättra oss till nästa gång.
Väldigt nöjd med allt . Köpte nya köksluckor.
Mycket bra bemötande. Snabba att svara o ge offert. Tak och väggmålning. Trevlig hantverkare. Skulle absolut använda igen. Kan starkt rekommenderas.
Jag blev väl bemött och fick förslaget att hellre byta dörr, än arbetet med att slipa och måla om dörren. Skulle bli dyrare. Tyckte det var ett bra förslag och beställde en beräkning på kostanden, som jag senare svarade ja på. Efter någon eller ett par veckor kom man med en ny dörr och installerade den och tog den gamla dörren med sig. Bra för mig, då jag inte kan slänga dörren i föreningens soprum, utan måste själv ombesörja transport till lämplig plats för sopor.
Snabb hantering från order till utförande. Prisvärt och professionellt utfört. Mycket nöjd. Rekommenderas!
Krafft måleri har de bästa projektledare som finns. Deras målare målar som konstnärer. Jag har köpt deras tjänster flera gånger genom åren då resultatet blir så bra.
Ett bra bemötande som uppfyllde mina förväntningar.
Bra kontakt och arbetet utfört enligt avtal
Visade engagemang och intresse för uppdraget. Vi behövde ett helhetsutförande och det levererade dom utan störningar utan alla olika entreprenörer kom när dom skulle. Vi bygge om våran gamla matsal på jobbet, nytt kök, matta ,måleriarbeten samt undertak. Det blev super fint!
Ett gått samarbete och bra dialog mellan projektledare hantverkare o vi som kund. Vi är nöjda med resultatet även om vi inte var helt överens om alt och inte allt klaffade 100% med ritningarna - att mössen fortfarande hälsar på känns också som en liten besvikelse.
Snyggt jobb, smidigt i kontakten
Vi blev proffsigt bemötta, fick en offert vi tackade ja till och arbetet utfördes sedan inom rimlig tid, till rimlig kostnad och till full belåtenhet. Det som gjordes var målning av husfasaden (privat kedjehus) inkl byte av fuktskadade brädor på en sida av takkupan.
Trevligt bemötande! Kompetent personal! Gott resultat!
Lite dröjsmål i kontakten, men när arbetet väl utfördes gjordes det jättebra
Mycket nöjd proffsigt upplägg och jätte proffsig målare. Kan varmt rekommendera Er till andra som jag känner
Trevlig personal. Dock var väntetiden relativt lång mellan offert och genomförande. Snyggt arbete.
Snabbt och proffitionelt utfört arbete samt trevligt och smidigt bemötande när vi skulle måla och tapetsera om våran nya lägenhet!
Målning av mina hus. Bra utfört arbete och bra bemötande av målarna och arbetsledning
Gott bemötande, trevlig personal både med pensel o ”verkan”
Jag har alltid blivit vänligt och professionellt bemött Överlag har jag kanske haft en lite skeptisk inställning till hantverkare, men Krafts Måleri utför uppdragen proffsigt och håller dessutom tiderna när arbetet ska vara klart. Jag har dessutom beställt övriga varor jag fått levererade på ett smidigt och snabbt sätt Särskilt tack till Peter som står ut med mina telefonsamtal….
Vi är väldigt nöjda med utfört arbete. Kontaktperson, Snickare och elektriker är första klass . Det ända som man inte tyckte om är väntetid för fronter som var fel tillverkade. Hoppas de blir bättre. Varmt rekommenderar!
Skickliga målare och bra arbetsledning!
Jobb utfört enligt överenskommelse i tid.
Bra bemötande håller vad dom låvar. Fi t jobb.
Nöjd med utfört arbete (tapetsering)
Tyvärr blev ingen målning hos oss. Pga att vi behövde göra förarbeten ville vi veta ungefär när arbetet skulle utföras. Tyvärr gick det inte att få besked. Projektledare Conny skulle höra av sig men det gjorde han inte. Efter flera telefonsamtal och mail fick vi tacka nej. Det känns väldigt oseriöst när man vill göra ett så pass stort jobb som detta var. Och vet man inte när man kan komma är det alltid bättre att säga det i stället för att strunta i att höra av sig. Sen ringde målaren tre månader senare och var på väg hem...
Hej Fredrik! Så tråkigt att det blev som det blev. Har pratat med Conny och han inser att ni nog har pratat förbi varandra och missförstånd har uppstått. Tyvärr var det mycket i våras och somras och han erkänner att det slarvades med mailen och han missat att svara. Vi hoppas få en andra chans framöver.
Mkt väl bemötande av alla inblandade från arbetsledaren Peter Carlsson till den sista som deltog i reparations arbetet
Målning av innerfönster Fick göras om då målades i för kallt väder samt det var dåligt underarbete. Fönstren lämnades öppna under hela arbetsvecka vilket medförde att det regnade in och fönsterbågar svällde Bra bemötande , jobbet gjordes om när det var bättre väder
Japp, det är bara att "pudla". Det blev tokigt förra hösten. Hoppas allt blev bra när vi gjorde om det.