Målare i Örebro

Orter i Örebro län
Ljusnarsberg  (5 st)
Örebro  (2 st)

Topp 7 målare i Örebro

• Måleri och färghandel i centrala Örebro - vi hjälper dig från idé till verklighet!
    Mikael J
    Mikael J: Måleritjänst. Mycket bra bemötande . Snabb service och bra utfört jobb.
  • Anders H
    Anders H: Jag anlitat MP Bygg vid två tillfällen och hoppas göra det fler gånger. MP Bygg har skickliga yrkesmän och en pålitlig och kostnadsmedveten ledning. Jag rekommenderar gärna MP Bygg.
  • Timmy S
    Timmy S: Jag vart jätte nöjd med resultatet och tyckte att killarna va proffsiga och väldigt trevliga. Jag kan varmt rekommendera vestab måleri
  • Patrik A
    Patrik A: Jag är otroligt nöjd med Carl-Johans arbete när han målade fasaden på vårt hus. Resultatet blev över förväntan – noggrant utfört och med hög noggrannhet. Carl-Johan var professionell, trevlig att ha att göra med och höll tidsplanen perfekt. Rekommenderas varmt!
  • MyAdam

Verifierat företag
    8 omdömen
    Gabriel E
    Gabriel E: Snabbt och smidigt arbete som utfördes till en låg kostnad, det enda jag tycker MyAdam kan förbättra är hur de tar betalt, vilket var krångligare än det behöver vara.
  • Jon B
    Jon B: FR hjälpte mig med ommålande av min lägenhet. De var enkla att ha att göra med till rimligt pris. Skulle anlitat dem igen!
  • Petter S
    Petter S: Anlitade Kvalitetsmålarn i Örebro för ett mellanstort jobb på min ovanvåning i villan. Om jobbet finns inte mycket att säga, resultatet blev helt OK. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om materialpriserna. Jag fick typiskt betala 4-5 ggr vad jag själv skulle ha kunnat köpa materialet för i butik och minst dubbla priset mot vad jag skulle ha fått betala om jag anlitat en målare i Stockholm (jag referenskollade med en målarfirma där, som min bror tidigare anlitat). Jag har försökt att få en förklaring på detta och har skrivit två brev till Thomas Holmberg (chefen) som han inte har besvarat. Det är tråkigt som privatperson när man gör upp en affär i förtroende, är nöjd med resultatet men blir blåst på materialet. Att inte få svar på sina brev, är ännu tråkigare. Jag kommer inte att göra affärer med Kvalitetsmålarn igen och uppmanar er som överväger att anlita dem att vara försiktiga. Se till att få se prislistan på materialet eller att få ett fast pris innan ni tackar ja!