Kristianstads Park- & Trädgårdsmaskiner AB

Karlsgatan 17, 291 59 Kristianstad — Visa karta

5.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Kristianstads Park- & Trädgårdsmaskiner AB

 • Gustav P

  2017-04-16

  Spontant omdöme
  Gustav P skrev om Kristianstads Park- & Trädgårdsmaskiner AB
  Bestämde mig för att köpa en robot gräsklippare. Efter att ha varit inne på butiken en lördag så hade jag kontakt med Mattias måndagen efter.
  Vi gick igenom min gräsmatta på plats, pratade om installation och vad jag behövde.
  Installation beställdes och bestämdes till dagen efter - superbra med företaga som har saker på lager.

  Själva instllationen gick väldigt snabbt, jämför jag med att jag själv skulle sätta dit begränsings och guide kabel så hade det tagit timmar extra.
  Installationen gjordes med maskin som sänker ner kablarna i gräsmattan, supersmidigt och Mattias kom ihåg vart fibern var nergrävd (här var jag lite paronid och även om den är nergrävd på 10+ cm och maskinen endast kör ner ca 5 cm).
  Jag kom på mig själv att jag glömde bort att påminna om fibern andra gången först efter att jag märkte att Mattias redan hade lyft maskinen över "risk zonen" :)

  Även om jag vill kalla mig tekniskt bevandrad så ville Mattias göra genomgången av maskinen och menyerna by-the-book. Bra.

  Min rekommendation kan vara lite färgad av att andra företag som jag var i kontakt med inte riktigt ville ta sig tid när jag kunde... vilket gjorde att de andra inte fick chans att sälja något. Läs mer
  gillar detta
Kategorier