Kungsplan Trafikskola
Kungsplan Trafikskola: Utbilda framtidens förare med skräddarsydda lösningar och interaktiva verktyg!
Hos Kungsplan Trafikskola i Karlskrona strävar vi efter att erbjuda utmärkta körutbildningar för alla. Vi tar hänsyn till varje elevs unika behov och anpassar oss därefter, alltid till ett förmånligt pris.
Vi utnyttjar modern teknik för att förbättra elevernas förståelse för teoridelen. Till exempel använder vi appen Körkort nu med Elevcentralen, där eleverna kan studera interaktivt genom att titta på filmer, svara på frågor och göra övningar.
Vårt kursutbud är mångsidigt och anpassat efter elevernas behov och mål. Här är några av våra tjänster:
- Intensivkurs
- Körkort för personbil
- Handledarkurs
- Riskettan
- Halkbanan
- Teorihjälp
Oavsett om du är nybörjare på väg att ta ditt första körkort eller en erfaren förare i behov av en påminnelsekurs, har vi ett program som passar dina behov. Våra kurser är utformade för att vara både lärorika och underhållande, och vi använder en mängd olika undervisningsmetoder för att säkerställa att våra elever kan lära sig i sin egen takt.
Välj oss för en säker, anpassad och prisvärd körutbildning - din framgång är vår prioritet!
- Intensivkurs
Utmärkelser
4 omdömen om Kungsplan Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Kungsplan Trafikskola
Trafikskolan överträffade mina förväntningar, mycket bra!
skrev om Kungsplan Trafikskola
Mycket bra lärare och tackar stort för denna tiden. Noggranna men schyssta och bemöter en trevligt. Kunniga och lärorika, vilket gör att du lär dig fort.
skrev om Kungsplan Trafikskola
Väldigt professionella, bra priser och extremt trevliga!
Väldigt glad att jag valde denna trafikskola!
Extremt hjälpsamma och allmän väldigt bra!
Rekommenderar väldigt mycket! -
skrev om Kungsplan Trafikskola
Det är jättebra skolan jag har börjat lära mig köra hos dem tills jag tåg min körkort.