Alla kategorier Shopping Västernorrland Sundsvall Kustvillan AB

Kustvillan AB

Tegelvägen 17, 853 50 Sundsvall — Visa karta

3.7 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Kustvillan AB

 • emma a
  emma a skrev om Kustvillan AB
  Vi har byggt en stuga i fjällen och supernöjda. Vi gillade att vi fick skapa stugan fritt, bra isoleringsvärde, och bra pris. Vi har haft jättebra hantverkare under hela bygget. Om de haft problem i början var det inget vi märkte av med vårt bygge iaf. Vi har bara gott att säga om dem.
  Emma med familj
  gillar detta
 • Maria N
  Maria N skrev om Kustvillan AB
  Jag känner inte alls igen mig i Kurt F:s beskrivning av Kustvillan och Paralox. Jag blev tvärtom förvånad över att ett så pass litet (och tydligen rätt nystartat) företag var så proffsiga. Och framförallt tillmötesgående när vi höll på och krånglade och ändrade oss flera gånger. Väldigt bra bemötande från personal på Kustvillan och bygget flöt, med undantag för några förseningar, på riktigt bra. När vi undrade över saker återkopplade Kustvillan ganska snabbt. Om ni vill ha en bra och personlig kontakt med byggföretaget när ni ska bygga ert hus rekommenderar vi Kustvillan. Dessutom kunde vi flytta in mycket tidigare än vad vi hade räknat med när vi kollat med andra byggföretag, vilket var väldigt positivt för oss.
  gillar detta
 • Kurt F
  Kurt F skrev om Kustvillan AB
  Vill uppriktigt varna andra att bygga med Kustvillan och deras moderbolag Paralox. Tyvärr är dom lycksökare. När du tex får ett pris av kustvillan gäller inte detta pga att deras representant just den dagen hade Paralox keps på sig...och priser lämnade i paralox namn gäller ju inte för kustvillan. Så du blir medvetet bortkollrad och lurad av deras affärsupplägg. Detta trots att båda bolagen använder samma lokaler och personal. Vi har vissa poster som blivit 300% dyrare mot lämnat pris pga detta. Utförd entreprenad är dessutom inte av någon som helst kvalite. Man använder utländsk arbetskraft som inte blivit informerad om svensk standard, och inte har underlag nog för att göra ett bra jobb. Finns för mycket fel för att rymmas här...
  Har varit i kontakt med andra som byggt med dom och dom har uteslutande samma erfarenheter.
  Ska ni bygga hus välj nån annan...för er egen skull!!!!!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tegelvägen 17, 853 50 Sundsvall
Kategorier