Kvik Värmdö

Gustavsbergsvägen 24 A, 134 40 Gustavsbergs — Visa karta

4.5 i betyg av av 8 omdömen
Kvik erbjuder badrum, kök och garderober i en dansk design till överraskande låga priser. Vi tycker att processen när man står inför ett köp av kök ska vara lika trevligt som livet i det nya köket, vi tycker att alla har rätt till ett häftigt kök! Den danska designen är i en klass för sig, den är enkel och snygg och tar samtidigt hänsyn till funktionalitet och form. Vi ska heller inte glömma kvaliteten som är i en egen division. På Kvik anser vi att alla ska ha rätt till en snygg och enkel dansk design i hemmet, det är därför vi erbjuder den danska designen i en prisklass där alla kan ha råd. Varmt välkommen!
Stängt just nu
Mån-Tor: 11:00-18:00
Fre: 11:00-17:00
Lör: 11:00-15:00
Sön: Stängt

Läs vad 8 kunder tycker om Kvik Värmdö

 • 2017-08-30

  Insamlad av företaget
  Perita L skrev om Kvik Värmdö
  Jag fick ett väldigt fint och engagerat bemötande av platschefen för Kvik Värmdö, och gav mig mycket tid för att få mina önskemål tillgodosedda. Vi valde att låta dem rita vårt kök, och även hjälpa till med snickeri när det gällde deras produkter. De tog även dit rörmokare. Övriga tjänster stod vi själva för.
  Vi hade bra kommunikation hela tiden mellan platschef,projektledare och snickare. När någon vara var skadad hade de redan upptäckt och beställt ny, så det behövde vi inte heller ordna med själva. Jag kan varmt rekommendera dem! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Folkhemmet
  4.6 / 5 i betyg — 94 omdömen
  Badge2020
  "Urusel kundservice där folkhemmet tar absolut noll ansvar för att levererat en soffa med tydligt produktionsfel. Nu är soffan helt förstörd"
  Wiktor Alexis K
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Turanka G skrev om Kvik Värmdö
  Personalen på KVIK Värmdö är uppmärksam, lyhörd och konstruktiv. Vi har fått hjälp att förverkliga vårt drömkök med professionell ledning. Information, logistik och leverans har fungerat problemfritt.
  Vi är glada, nöjda ockrors ägare till ett KVIK kök! Läs mer
  2017-01-19 Jessica Å svarar Turanka G
  Tack för de fina omdömet! Ja, information, logistik och leverans är viktiga delar av vårt arbete och vi jobbar hela tiden med att säkerställa att våra kunders köksbyggen ska flyta på så smidigt som möjligt. Hoppas att ni vill skicka lite bilder på ert nya fina drömkök. Alltid lika kul att få se hur slutresultatet blev.
  Med vänlig hälsning
  Jessica
  gillar detta
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Ulla-britt E skrev om Kvik Värmdö
  Trevlig hjälpsam och serviceminded personal. Dyrt men snyggt.
  Mvh
  Ulla-Britt Läs mer
  2017-01-19 Jessica Å svarar Ulla-britt E
  Tack för feedback Ulla-Britt. Att byta inredning i ett skåp kan tyvärr dra iväg i kostnad beroende på vilken inredning man väljer att ha. Men va skönt att ni ändå känner er nöjda med ert nya skåp.
  Med vänlig hälsning
  Jessica
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Elkontakten Sverige AB
  4.8 / 5 i betyg — 100 omdömen
  Badge2020
  "Vi anlitade Marcus och Elkontakten för att byta all el, uttag och elcentral i vårt nyinköpta radhus. Marcus var väldigt enkel att ha att gör"
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Patrik M skrev om Kvik Värmdö
  Christa var en stor anledning till att vi valde KVIK som leverantör Läs mer
  2017-01-19 Jessica Å svarar Patrik M
  Härligt att höra Patrik. Christa är en stor tillgång för oss på Kvik Värmdö och vi förstår varför så många tycker om henne.
  Med vänlig hälsning
  Jessica
  gillar detta
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Waller O skrev om Kvik Värmdö
  Bra service av personalen. Läs mer
  2017-01-19 Jessica Å svarar Waller O
  Tack! Service är A och O för att vår verksamhet ska fungera och det känns skönt att det märks att vi lägger energi på att få er kunder att bli nöjda med ert köp hos oss.
  Med vänlig hälsning
  Jessica
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Home Design One
  3.9 / 5 i betyg — 81 omdömen
  Badge2019
  "Installation av skjutdörrar till en garderob, trevligt och proffsigt bemötande och resultat, så nöjd, tack Doorline!"
 • Lars F

  2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Lars F skrev om Kvik Värmdö
  Fått mycket bra service och bra experthjälp med utformning och detaljer i två kök av Jessica på Kvik i Värmdö. Hon är trevlig och tar sig tid med att få allt ordnat på en gång. Dessutom har det gått snabbt att göra kompletteringar och få tag på restade saker i och med att man haft ett närlager i anslutning till butiken.

  Är mycket nöjd med våra två nya kök från Kvik, ett i bostaden och ett i fritidshuset. Läs mer
  2017-01-19 Jessica Å svarar Lars F
  Toppen att ni känner er nöjda med era båda kök. Alltid lika kul att få hjälpa trevliga kunder och ha en god kommunikation om vad som är viktigt för just er. Skicka gärna lite bilder på era nya fina kök.
  Med vänlig hälsning
  Jessica
  gillar detta
 • 2016-07-08

  Insamlad av företaget
  Sonya P skrev om Kvik Värmdö
  Jag fick mycket bra bemötande och hjälp med att planera mitt nya kök.Resultatet blev lyckat,trots att det är ett gammalt hus utan standardmått. Läs mer
  2016-07-08 Jessica Å svarar Sonya P
  Härligt Sonya! Det är alltid kul när kunderna känner sig nöjda över bemötande och slutresultat. Äldre hus är alltid lite knepiga, så det är extra kul när dom köken fungerar enligt planen. Kom gärna in med lite bilder framöver så vi får se ert nya fina kök. Ha en trevlig sommar!
  gillar detta
 • 2016-07-07

  Insamlad av företaget
  Irene R skrev om Kvik Värmdö
  Beställde ett kök, kom med bara måtten på köket, allt fungerade fram till leverans.
  Hade även beställt en kolfilterfläkt som det var strul med att få rätt kolfilterinsats, fick återkomma till affären ytterligare 2 gånger, sen blev det rätt. Inte affärens fel utan det stod tydligen fel i deras produktkatalog.
  Är jättenöjd med mitt kök. Är mitt andra kök från Kvik. Läs mer
  2016-07-08 Jessica Å svarar Irene R
  Va kul Irene att du känner dig nöjd med ditt kök. Det glädjer oss att slutresultatet blev så bra som du önskade. Hoppas att du kommer in och visar oss lite bilder på ditt nya fina kök sen när du har vägarna förbi?! Ha en trevlig sommar!
  gillar detta

Bästa Heminredarna nära Kvik Värmdö:

5.0 i betyg av 6 omdömen
Eleni R Eleni R tycker:
“Behövde ommålning i hela huset...” Läs mer

Karta

Kategorier