Bara positiva upplevelser har jag att förtälja, och killen som var och gjorde service sist var en pärla för er, han kunde sin sak, tack och bock.
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
5453 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Proffsiga och nogranna och trevliga
Snabb och bra service. Killen som kom var noggrann och trevlig.
snabbt och elegant . väl bemött
Snabb och informativ service. Uppfattade servicen som noggrant och proffsigt genomförd. Protokoll skickat direkt efter service.
Väldigt nogsamma och informativa servicetekniker.
Mycket bra och trevlig kontakt. Sen montören som kom var jättebra och trevlig och mycket kunnig. Rekommenderas starkt.
Mycket enkel procedur för att beställa en värmepumpsservice. Serviceman kom i god tid enl beställning, var mycket generös med att svara utförligt på frågor ang pumparna (2 st), och uppträdde tevligt i största allmänhet. Jobbade snabbt dessutom, 1 1/4 timme för två pumpar, luft-luft.
Mycket bra genomfört arbete och tydlig dokumentation
Kunnig trevlig tekniker dom gjorde ett bra jobb. Tydlig förbättring efter servicen.
Trevligt bemötande lämnade inga spår allt var bra tack
Mycket bra rengöring av två luftvärmepumpar
Alltid duktiga killar som kommer
Mycket bra köpupplevelse. Enkelt, tydligt och i tid. Tekniker på plats dokumenterar hela förloppet och redovisar resultat. Helt nöjd
Kom punktligt, jobbade fort och bra.
Proffsig tekniker, väldigt snygg installation av ny pump och väldigt bra dokumentation över installerade detaljer.
trevlig tekniker som servade min luft/luft pump på ett fint och bra sätt ( vad jag kan bedöma). Nu går den tyst och fint.
Otroligt bra och trevliga från beställning till montering. Är supernöjd 😀
Kunnig och trevlig personal. Jobbar snabbt.
som de ska funka ,uers om två år
Jag är mycket nöjd med servicen. Teknikern var väldigt professionell, noggrann och kunnig. Han tog sig tid att både rengöra inne- och utedelen ordentligt samt smörja relevanta delar, vilket gav ett seriöst och tryggt intryck. Arbetet utfördes på ett strukturerat sätt och han lämnade allt rent och snyggt efter sig. Dessutom var han trevlig och bemötte mig på ett mycket bra sätt. Jag kan absolut rekommendera denna service.
Micke som installerade vår luftvärmepump var både kompetent och bra att ha att göra med. Vi gick igenom alla förutsättningarna och kom gemensamt fram till bästa lösningen, som han sen gjorde ett noggrant jobb på. Om alla installatörer från Kylslaget håller samma klass som Micke kan jag varmt rekommendera dem.
Allt toppen, bemötande service genomförande och dokumentation. Anders Andersson
Bra och trevliga. Gjorde det lilla extra
Trevlig och förtroendeingivande reparatör som jobbade snabbt o effektivt.
Fungerade bra överlag tyckte jag.
Mycket bra arbete från personen som utförde jobbet detta företag kan man rekommendera
Hugo på Kylslaget var väldigt bra och noggrann. Fick protokoll på utfört arbete, allt såg bra ut.
Trevligt och bra bemötande. Snygg installation.
När det gäller service på vår luftvärmepump: Håller tider, kompetenta och trevliga tekniker.
Bra service men börjar bli väl dyrt
Mycket trevlig och proffsig personal väl utfört arbete och vi är mycket nöjda. Tack Mitchell MVH Lena Thorsell
Trevlig, tillmötesgående, gör ett bra job
Kunnig person som gjorde bra arbete. Det gick fort men jag tycker det blev ganska dyrt.
Hej, Vi har ju ett problem eftersom montörerna inte kommer ut på taket... Det goda betyget gäller framför allt Micke som gjorde vad han kunde för att rensa evakueringsröret! Återstår att se om det nu slutar att droppa vatten från enheten...
Bokade service av luftvärmepump och arbetet utfördes snabbt och med bra kvalitet.
Fungerar bra och har gett att klaga på
Mycket trevlig person som gjorde ett bra jobb. Dessutom blev jag informerad om hur jag skulle få ut mesta möjliga och billigaste värme från pumpen.
Jag anser att servicen av luftvärmepumpen sköttes på ett professionellt sätt. Jag är helt nöjd med hur servicen gjordes, både med att plocka isär pumpen och tvätta och torka delarna, och sedan montera tillbaka dem. Det syntes att Mitchel var en van serviceman som visste vad han gjorde. Mvh Elving
Fungerade bra med service och rengöring av luft-luft värmepump.
Värmepumps service luft-luft pump. Hög kvalité på service. Det kostar för mycket. De ändrar redan bokad tid.
Service av luftvärmepump. Trevlig tekniker. Kunnig och serviceinriktad.
Snabbt och bra utfört, kommer nog igen
Lättförståelig information. Trevligt bemötande.
Funkar bra, tycker jag fast ett elände att ha minimum antal tecken på svaret.
Information om hur arbetet utfördes under tiden. Grundlig rengöring.
Proffsigt handläggande och utfört arbete
Mycket trevlig och kunnig tekniker!
Er service tekniker var super bra trevlig och tillmötesgående. Allt fixat och klart! Vi är väldigt nöjda!
Toppen, värmepumpen blev mycket tystare efter rengöring och service. Snabba och trevliga!