Kylslaget AB

kylslaget.se
  • BadgeSixYears
5 453
4.4

Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...

5453 omdömen om Kylslaget AB

Sedan starten hos Reco 2020

Sten-Olof H
Skrev om Kylslaget AB

Bara positiva upplevelser har jag att förtälja, och killen som var och gjorde service sist var en pärla för er, han kunde sin sak, tack och bock.

Hans Å
Skrev om Kylslaget AB

Proffsiga och nogranna och trevliga

Jonas E
Skrev om Kylslaget AB

Snabb och bra service. Killen som kom var noggrann och trevlig.

Pär Åke Roland T

snabbt och elegant . väl bemött

Ulf I
Skrev om Kylslaget AB

Snabb och informativ service. Uppfattade servicen som noggrant och proffsigt genomförd. Protokoll skickat direkt efter service.

Nina S
Skrev om Kylslaget AB

Väldigt nogsamma och informativa servicetekniker.

Helene E
Skrev om Kylslaget AB

Mycket bra och trevlig kontakt. Sen montören som kom var jättebra och trevlig och mycket kunnig. Rekommenderas starkt.

Jan H
Skrev om Kylslaget AB

Mycket enkel procedur för att beställa en värmepumpsservice. Serviceman kom i god tid enl beställning, var mycket generös med att svara utförligt på frågor ang pumparna (2 st), och uppträdde tevligt i största allmänhet. Jobbade snabbt dessutom, 1 1/4 timme för två pumpar, luft-luft.

Fredrik F
Skrev om Kylslaget AB

Mycket bra genomfört arbete och tydlig dokumentation

Rikard L
Skrev om Kylslaget AB

Kunnig trevlig tekniker dom gjorde ett bra jobb. Tydlig förbättring efter servicen.

Adele C
Skrev om Kylslaget AB

Trevligt bemötande lämnade inga spår allt var bra tack

Bertil Olof Jerker J

Mycket bra rengöring av två luftvärmepumpar

Nalle A
Skrev om Kylslaget AB

Alltid duktiga killar som kommer

Thomas H
Skrev om Kylslaget AB

Mycket bra köpupplevelse. Enkelt, tydligt och i tid. Tekniker på plats dokumenterar hela förloppet och redovisar resultat. Helt nöjd

Erik Gunnar S
Skrev om Kylslaget AB

Kom punktligt, jobbade fort och bra.

Nils Magnus W
Skrev om Kylslaget AB

Proffsig tekniker, väldigt snygg installation av ny pump och väldigt bra dokumentation över installerade detaljer.

Björn H
Skrev om Kylslaget AB

trevlig tekniker som servade min luft/luft pump på ett fint och bra sätt ( vad jag kan bedöma). Nu går den tyst och fint.

Helene E
Skrev om Kylslaget AB

Otroligt bra och trevliga från beställning till montering. Är supernöjd 😀

Kenth R
Skrev om Kylslaget AB

Kunnig och trevlig personal. Jobbar snabbt.

Ingmar B
Skrev om Kylslaget AB

som de ska funka ,uers om två år

MarBeh P
Skrev om Kylslaget AB

Jag är mycket nöjd med servicen. Teknikern var väldigt professionell, noggrann och kunnig. Han tog sig tid att både rengöra inne- och utedelen ordentligt samt smörja relevanta delar, vilket gav ett seriöst och tryggt intryck. Arbetet utfördes på ett strukturerat sätt och han lämnade allt rent och snyggt efter sig. Dessutom var han trevlig och bemötte mig på ett mycket bra sätt. Jag kan absolut rekommendera denna service.

Anders J
Skrev om Kylslaget AB

Micke som installerade vår luftvärmepump var både kompetent och bra att ha att göra med. Vi gick igenom alla förutsättningarna och kom gemensamt fram till bästa lösningen, som han sen gjorde ett noggrant jobb på. Om alla installatörer från Kylslaget håller samma klass som Micke kan jag varmt rekommendera dem.

Anders L A

Allt toppen, bemötande service genomförande och dokumentation. Anders Andersson

Patrik E
Skrev om Kylslaget AB

Bra och trevliga. Gjorde det lilla extra

Staffan P
Skrev om Kylslaget AB

Trevlig och förtroendeingivande reparatör som jobbade snabbt o effektivt.

Michael R
Skrev om Kylslaget AB

Fungerade bra överlag tyckte jag.

Sven A
Skrev om Kylslaget AB

Mycket bra arbete från personen som utförde jobbet detta företag kan man rekommendera

Christer H
Skrev om Kylslaget AB

Hugo på Kylslaget var väldigt bra och noggrann. Fick protokoll på utfört arbete, allt såg bra ut.

Michael K
Skrev om Kylslaget AB

Trevligt och bra bemötande. Snygg installation.

Bertil R
Skrev om Kylslaget AB

När det gäller service på vår luftvärmepump: Håller tider, kompetenta och trevliga tekniker.

Bertil S
Skrev om Kylslaget AB

Bra service men börjar bli väl dyrt

Lena T
Skrev om Kylslaget AB

Mycket trevlig och proffsig personal väl utfört arbete och vi är mycket nöjda. Tack Mitchell MVH Lena Thorsell

Jaqueline S
Skrev om Kylslaget AB

Trevlig, tillmötesgående, gör ett bra job

Milena V
Skrev om Kylslaget AB

Kunnig person som gjorde bra arbete. Det gick fort men jag tycker det blev ganska dyrt.

Christer J
Skrev om Kylslaget AB

Hej, Vi har ju ett problem eftersom montörerna inte kommer ut på taket... Det goda betyget gäller framför allt Micke som gjorde vad han kunde för att rensa evakueringsröret! Återstår att se om det nu slutar att droppa vatten från enheten...

Richard W
Skrev om Kylslaget AB

Bokade service av luftvärmepump och arbetet utfördes snabbt och med bra kvalitet.

Agneta P
Skrev om Kylslaget AB

Fungerar bra och har gett att klaga på

Berit L
Skrev om Kylslaget AB

Mycket trevlig person som gjorde ett bra jobb. Dessutom blev jag informerad om hur jag skulle få ut mesta möjliga och billigaste värme från pumpen.

Anton E
Skrev om Kylslaget AB

Jag anser att servicen av luftvärmepumpen sköttes på ett professionellt sätt. Jag är helt nöjd med hur servicen gjordes, både med att plocka isär pumpen och tvätta och torka delarna, och sedan montera tillbaka dem. Det syntes att Mitchel var en van serviceman som visste vad han gjorde. Mvh Elving

Roland A
Skrev om Kylslaget AB

Fungerade bra med service och rengöring av luft-luft värmepump.

Bengt M
Skrev om Kylslaget AB

Värmepumps service luft-luft pump. Hög kvalité på service. Det kostar för mycket. De ändrar redan bokad tid.

Leif L
Skrev om Kylslaget AB

Service av luftvärmepump. Trevlig tekniker. Kunnig och serviceinriktad.

Alf P
Skrev om Kylslaget AB

Snabbt och bra utfört, kommer nog igen

Britt S
Skrev om Kylslaget AB

Lättförståelig information. Trevligt bemötande.

Robert K
Skrev om Kylslaget AB

Funkar bra, tycker jag fast ett elände att ha minimum antal tecken på svaret.

Britta J
Skrev om Kylslaget AB

Information om hur arbetet utfördes under tiden. Grundlig rengöring.

Thomas D
Skrev om Kylslaget AB

Proffsigt handläggande och utfört arbete

Markus E
Skrev om Kylslaget AB

Mycket trevlig och kunnig tekniker!

Richard T
Skrev om Kylslaget AB

Er service tekniker var super bra trevlig och tillmötesgående. Allt fixat och klart! Vi är väldigt nöjda!

Ewy L
Skrev om Kylslaget AB

Toppen, värmepumpen blev mycket tystare efter rengöring och service. Snabba och trevliga!