Sami Helal

Sami Helal

170 omdömen om Sami Helal

Tyko B
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Vi upplevde Sami som mycket professionell och trevlig från början till slut. Kommunikativ och effektiv.

Per N
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Sami gav ett trevligt och professionellt intryck. Sådana medarbetare ska ni verkligen ta vara på!

Carl K
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Tyckte han var slarvig. Borrade så det fläkten lister och gips. Samt tog sönder 3st plastskruvar till min central.

Svar från Sami Helal

Hej Carl, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen ärlig feedback då det hjälper oss att förbättra våra rutiner och kvalitet i takt med att vi växer. Det du beskriver kring utförandet och skadorna är självklart inte okej och inte den nivå vi vill leverera på. Maila gärna vår installationsansvarige på Kevin@laddboxkillarna.se så får vi möjlighet att titta vidare på detta och hjälpa till att åtgärda det som blivit fel. Mvh Laddboxkillarna

Praveen K

He is very good! Fast, and good knowledge.

Johnny S

Sami var informativ, kreativ och mycket kunnig. Löste allt på ett mycket bra och snyggt sätt. Absolut bästa betyg.

Kerstin O

Mycket trevlig. Gjorde sitt jobb snabbt. Snygg kabeldragning. Inget att anmärka.

Robert D

Grym kille! Gjorde sitt jobb riktigt bra och smidigt

Jan H
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

En trevlig och vaken elektriker.Glad .Löste svårigheterna utan knorr.Bara att gratulera att ni har en sån trevlig och bra medarbetare

Erik J
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Riktigt snygg installation, rakt igenom en bra upplevelse.

Stig L
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Mycket kompetent kille! Vi är så nöjda