Vi upplevde Sami som mycket professionell och trevlig från början till slut. Kommunikativ och effektiv.
170 omdömen om Sami Helal
Sami gav ett trevligt och professionellt intryck. Sådana medarbetare ska ni verkligen ta vara på!
Tyckte han var slarvig. Borrade så det fläkten lister och gips. Samt tog sönder 3st plastskruvar till min central.
Hej Carl, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen ärlig feedback då det hjälper oss att förbättra våra rutiner och kvalitet i takt med att vi växer. Det du beskriver kring utförandet och skadorna är självklart inte okej och inte den nivå vi vill leverera på. Maila gärna vår installationsansvarige på Kevin@laddboxkillarna.se så får vi möjlighet att titta vidare på detta och hjälpa till att åtgärda det som blivit fel. Mvh Laddboxkillarna
He is very good! Fast, and good knowledge.
Sami var informativ, kreativ och mycket kunnig. Löste allt på ett mycket bra och snyggt sätt. Absolut bästa betyg.
Mycket trevlig. Gjorde sitt jobb snabbt. Snygg kabeldragning. Inget att anmärka.
Grym kille! Gjorde sitt jobb riktigt bra och smidigt
En trevlig och vaken elektriker.Glad .Löste svårigheterna utan knorr.Bara att gratulera att ni har en sån trevlig och bra medarbetare
Riktigt snygg installation, rakt igenom en bra upplevelse.
Mycket kompetent kille! Vi är så nöjda