Sami Helal

Sami Helal

195 omdömen om Sami Helal

Mats H
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Han skickade sms kvällen innan att han skulle komma mln kl 7 o 9:30. Men dök inte upp. Fick ringa honom o h hade han glömt att han skulle komma. Saken är också att jag skulle fått installationen en vecka tidigare, men då glömde ni komma. Jag ringde till er och då blev jag lovad kompensation. Men på fakturan är det inget fråndraget. Tycker det var dåligt av er. Själva jobbet gjorde Sami bra när han väl dök upp. Men sitta o vänta 2 förmiddagar och ingen kommer är riktigt dåligt. Mvh Mats Herrström

Jarl K
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Enligt min fru som var hemma, så tyckte hon att han var proffsig och gick snabbt. Jag tyckte att kabeldragningen var bra gjort.

Magnus P

Sami gjorde jobbet galant och smidigt!

Ricky S

Väldigt begåvad och kunnig och mycket snabbt . Mycket nöjd

Sead C
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

professionell och duktig! väldigt servicemindef!!

Stefan D

Mycket trevlig och hjälpsam. Gjorde ett bra jobb. Städade efter sig.

Tommy Ö

Jag hade beställt en laddbox Zaptech GO och det var också vad jag fick, snyggt och flinkt installerat av er trevlige och medarbetare Sami Helal. Jag hade väl själv en liten ide om hur kablaget skulle dras, men som alltid när man har med en driven elektriker att göra så kommer en ännu listigare och smidigare lösning på dragningen fram. Som sagt , installerat med elegans och på för mig imponerande kort tid. Dessutom fungerar det ! Tack för ett bra jobb och trevligt bemötande, Sami!

Kjell O
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Punktlig, trevlig, snabb och gav bra info hur allt funkar. 👍

Amanda B

Började med att bli dåligt bemött i telefon, efter ett samtal till säljaren jag haft kontakt med så fick jag ett samtal från regionchefen och sedan ett samtal med en ursäkt från Sami, det fysiska mötet är helt utan klagomål och han avslutade även det med en ytterliggare ursäkt. Extra stjärna till det.

Svar från Sami Helal

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du gav oss möjligheten att rätta till situationen. Vi beklagar att ditt första intryck inte levde upp till den service vi vill erbjuda. Samtidigt uppskattar vi att du lyfter fram att vi tog kontakt, bad om ursäkt och att det fysiska mötet motsvarade dina förväntningar. Ett extra tack för de fina orden om Sami. Vi tar med oss både din kritik och din uppskattning för att fortsätta bli bättre. Vänliga hälsningar, Laddboxkillarna

Carl S
Skrev om Sami Helal en del av Laddboxkillarna AB - Syd

Köpte ett startpaket med zaptec go som jag är mycket nöjd med. Tydlig kommunikation när installatören skulle komma och enkelt och bra bemötande. Helnöjd faktiskt.