Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Lamelis Byggexperten AB
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Supernöjd med badrum! Vi har ett badrum och ville optimera ytorna för att få plats med både stor kommod, wc, dusch och tvättmaskin. Lamelis var väldigt hjälpsamma och trygga i bygget och hjälpte till med projektledning/ utformning av badrummet. Så fint resultat!
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Vi skulle renovera lägenheten och hade inte erfarenhet av det, så man var riktigt nervös. Vi valde den här entreprenören och jag kan säga att vi inte ångrat det. Vi fick hjälp under resans gång och det som har hjälpt mest var deras professionella sätt att arbeta och svara på våra funderingar väldigt fort.
Resultatet är vi väldigt nöjda med. Och de var klara i tid.
Rekommenderar varmt. -
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Företaget har mycket att lära om svenska lagar och gällande kontrakt.
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Jag anlitade Lamelis för renovering och omläggning av mitt hustak. Jag är mycket nöjd med deras leverans, från förslag till åtgärder till offert, genomförande och fakturering. Allt gick som på räls.
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Taktvätten genfördrdes snabb och effektivt. Klart värt priset.
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Hej! Vi anlitade Lamelis Byggexperten som renoverade taket på vår villa. De gjorde ett bra jobb och de var professionella. Vi var väldigt nöjda med slutresultatet och rekommendera dem med trygghet. Man kan lita på Lamelis ByggExperten
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Fantastiskt företag. Så fort jag behöver hjälp anlitar jag Lamelis. De har bla gjort en ihopslagning av två lägenheter, en total takrenovering och diverse renoveringsarbeten. De är väldigt professionella, svarar alltid snabbt och jobbet blir alltid perfekt utfört. Kan varmt rekommendera Lamelis till alla typer av jobb. Svårt att hitta bättre hantverkare.
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Lamelis Byggexperten AB utförde Takrenovering hos mig .
Väldigt nöjd med resultatet.
Mvh Shahriyar -
skrev om Lamelis Byggexperten AB
Vi anlitade Lamelis för att renovera vårt badrum och WC. Jag är jättenöjd med deras arbete. Snygg plattsättning !
Tack Lamelis ByggExperten
Häls Tomas -