Läridé AB

Läridé AB

laride.se
  • Badge2025
4.9

Vi utbildar direkt hos er! Sedan starten år 2000 har Läridé AB hjälpt företag att stärka sin kompetens genom praktiska och kvalitetssäkrade utbildningar. Vi erbjuder kurser för bland annat truck- och maskinförare, heta arbeten med brandrisk, vattenskoter med flera. Vårt utbildningsteam reser ut till er verksamhet, främst i...

15 omdömen om Läridé AB

Tommy L
Skrev om Läridé AB

Jag har gått utbildning genom Läridé vid ett flertal tillfällen. Mattias är en mycket pedagogisk person och det är lätt att ta in det han förmedlar. Det blir aldrig långtråkigt vilket gör att det man blir bildad i, är lätt att ta in.

Staffan D
Skrev om Läridé AB

Toppen! Bra utbildning som är lätt att ta till sig!

Emil E
Skrev om Läridé AB

Jag har gjort kursen 2 ggr förut och nästan somnat varje gång. Men Mattias som kursledare fick mig intresserad av ämnet och dagen gick ovanligt fort för att sitta vid en skolbänk. Mvh en som hatar att sitta stilla

Oskar G
Skrev om Läridé AB

Jag tycker det var lagom långtråkigt 😅

Anders Å
Skrev om Läridé AB

Mattias gör utbildningar på ett bra och trevligt sätt. Utbildningarna blir både kul, intressanta och lärorika.

Frida L
Skrev om Läridé AB

Vi anlitar Mattias flitigt som instruktör, han är mycket professionell, lösningsorienterad, utbildningarna håller hög kvalité och ofta hör man goa skratt från konferensrummet. Som en deltagare i Skövde sa - kunde inte minnas när han hade en lika bra instruktör senast! Vi kan varmt rekommendera Mattias för liknande uppdrag.

Linn M
Skrev om Läridé AB

Vi har köpt många utbildningar från Läridé AB genom åren, tex. mobila arbetsplattformar, fallskyddsutbildning och brandfarliga arbeten. Mattias är flexibel och lösningsorienterad och lätt att samarbeta med. Han är också en trygg utbildningsledare som möter kursdeltagarna på ett sätt som gör att alla i rummet känner sig välkomna och sedda. Med humor, erfarenhet och många relevanta exempel ser han till att deltagarna tar till sig utbildningsmaterialet och lämnar utbildningstillfället med ökad kompetens.

Tony G

Duktig och kompetent lärare. Rekommenderas

Christoffer H
Skrev om Läridé AB

Snabba svar. Trevligt bemötande. Smidigt. Kanonbra!

Fredrik A
Skrev om Läridé AB

Bra utbildning som var upplagd på ett lättsamt men ändå seriöst sätt med fokus på det viktiga och säkerhetsrisker.

Henrik H
Skrev om Läridé AB

En perfekt blandning av teori och praktik. Lagom lång kurs och pauser vid rätt tillfällen. Jag tycker att kursledaren träffar helt rätt i upplägget!

Sven O
Skrev om Läridé AB

Enkel rolig och kunnig utbildare Gjorde de med lite anekdoter som fick en att lyssna !

Josefin M
Skrev om Läridé AB

Lätt att förstå och lära. Enkelt och roligt.

Morgan W
Skrev om Läridé AB

Väldigt positiv upplevelse bra på att lära ut. Personalen var intresserade av Liftutbildningen.Fantastisk service

Sarah L
Skrev om Läridé AB

Mattias är en utmärkt instruktör! Han är engagerad, kunnig och förklarar på ett sätt som är lätt att förstå. Jag alltid känt mig trygg med att anlita Mattias och ser fram emot ett fortsatt samarbete. Jag rekommenderar varmt Mattias!