Bra, snabb service av två trevliga låssmeder.
Låsman AB
Välkommen till Låsman AB – din pålitliga låssmed på Södermalm, Stockholm! Besök vår butik eller utnyttja vår dygnet-runt låsjour i Stockholm för snabb och professionell hjälp. Med över 300 uppdrag per dag, är vi en partner du kan lita på. Vårt team av certifierade låssmeder hanterar allt från passagesystem och extra nycklar...
69 omdömen om Låsman AB
Sedan starten hos Reco 2022
Han var mycket hjälpsam och kom snabbt. Jag ör jättenöjd
Super trevliga grabbar och ass roliga gjorde ett super bra jobb och va verkligen värt sitt pris
Punktliga, professionella och prisvärda
Snabb service och trevligt bemötande.
Gick snabbt att få hjälp trots kväll/helg.
Snabb och utmärkt bra service!
Fick snabb och proffsig hjälp. Mycket nöjd.
Bra service, fixade problemet snabbt
Otroligt snabb hjälp, när vi behövde det akut sent på kvällen. Trevligt och snabbt genomfört. Vi fick extra tips om lämplig ny dörr också på plats.
Super kunnig och duktig! Va hos mig på 30min vilket uppskattades
Hej, Det var jättefint hjälp och snab göra göra komma in tackar. Mvh Firouzeh Saed
Bra, snabb och trevlig service
Jag var utelåst. Hjälp kom efter 2 Tim det var lördag e m. Mannen som kom var mkt trevlig och fixade min belägenhet snabbt. Vi fick mkt. God kontakt. Jag har hund o det hade han också. Och då förstår Ni själva!!
Snabbt och proffsigt agerande och en mycket bra person som löste problemet
Bytte det gamla s k sjutillhållarlåset då det efter 29 år verkade slitet. Korrekt bemötande och jobbet snabbt avklarat. Lite dyrt men förstår, utan att ha gjort ”marknadsundersökning ”, att priset är så idag.
Väldigt trevlig kille å snabb som fasen. Lätt att prata med med tanke på att jag hade haft ett helvete hela dagen. Skönt att träffa en so kan få tankarna på lite annat håll.
Satt rejält i klistret en söndag natt efter att ha kommit hem från Spanien, hade glömt säkerhetslås nyckeln. Av alla jag ringde som påstod sig ha jour så var ni dom enda som svarade. Toppenfin hjälp med att borra upp och byta lås, väldigt tacksam för det. Hälsningar. Peter
Snabbt smidigt och enkelt. Låssmeden var väldigt proffsig och snabb. Jätte nöjd
Snabb återkoppling och snabbt utförande av trevlig medarbetare
Jag köpte ett titthål till dörren och fick det installerat. Jag blev vänligt bemött. Men jag fick ringa några gånger innan en trevlig kille efter två dagar kom och satte in det. Är nöjd med titthålet!
Trevligt proffsigt och bra på alla sätt
Bra bemötande och väldigt proffsigt! En räddare i nöden när dörrlåset trasslade till det för oss😸
Mycket bra ! Väl utfört arbete. Jag blev inte besviken. Byte av trasig låscylinder. Är på alla vis nöjd med både reparationen och reparatörer bemötande.
Glad att de kunde komma med kort varsel, men tråkigt att inte bara dörren blev förstörd (innedörr), utan sen såg vi att även dörrfodret är skadat. Inte ett litet skav utan ganska stora skador.
Snabbt på plats. Men lite missförstånd om exakt hur snabbt det skulle gå.
Snabb respons på förfrågan och konkurrenskraftigt pris gjorde att jag valde Låsman för byte av lås. Arbetet gjordes klanderfritt och helt utan några som helst problem. Jag kan varmt rekommendera Låsman AB.
Snabb och professionell servis
Jag är jättenöjd! Bra service, bra utfört arbete, bra pris! 👍
Blev väldigt bra bemött och fick en snabb och smidig hjälp med att komma in i min lägenhet och byta lås efter att jag hade blivit av med mina hemnycklar.
Mycket bra, snarbbt och hög effekt! Tack for hjälpen!
Trevlig låsöppnare som löste sig - otroligt oskön skåning på luren när man ringer nattjouren.
Perfekt hjälp i en knivig situation. Mitt på midsommarafton brakade mitt dörrlås ihop. Snabbt, smidigt och kunnigt räddade Låsman situationen! Till det ska tilläggas med ett jättetrevligt bemötande.
Smidigt och enkelt trotts sent på kvällen ! Superservice
Oerfaren personal i butiken. Behövde kolla med andra. ++ att han återkom via sms med svar någon dag senare.
Superproffsig bemötande och väldigt hjälpsamt! Tydlig kommunikation och planering i när de var tillgängliga/kunde komma. Levererade dessutom på det löftet. Mycket bra kommunikation med låssmeden och en bra och lösningsorienterat angreppssätt. Bidrog verkligen med det där ”lilla extra”, klar rekommendation!
Trevlig och ödmjuk personal, förstående. Löste problemet med hög service nivå utifrån aktuella förutsättningar
Fick jättefin hjälp och är så tacksam för det. Jag fick hjälp att sätta tillbaka det gamla låset samt ett bra bemötande, trevlig och tillmötesgående.
Snabb och exemplarisk hjälp samt service. Känndss tryggt och säkert
Trevliga, kunniga, snabb hjälp.
De hjälpte mig på ett jättebra sätt när jag behövde hjälp!
Trevlig kunnig låssmed som gjorde vad han skulle.
Snabb och utomordentlig service! Är super nöjd!
Snabb och proffsig service när jag låst mig ute en lördag natt. Fick hjälp inom 20 minuter.
Fick snabbt kontakt med företaget och låssmed var på plats enligt överenskommet trots kort varsel och en söndag.
Snabbt. Smidigt. Proffsigt och trevligt bemötande. Låser jag ute mig ringer jag hit igen.
Toppen! Kom snabbt och löste allt perfekt!
Bra god service. Bra pris. Bättre än förväntat
Trots fredag kväll och jour så kom ni ändå ganska snabbt efter att vi kontaktade er. Även om låset vsr riktigt svårt att bryta för medarbetaren så gav han dig inte förrän han utfört sitt jobb. Riktigt bra!