Lasses Bilservice

Lasses Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Lasses Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Södra Sandby! Vi har servat och lagat bilar i Södra Sandbyn sedan 1995 och vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Utöver personbilar tar vi även emot husvagnar, husbilar och mopedbilar för service och reparation. Vi erbjuder tjänster som exempelvis...

259 omdömen om Lasses Bilservice

Kurt Lennart A
Skrev om Lasses Bilservice

Väldigt bra trevlig och snabb service.

Svar från Lasses Bilservice

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Ld Motor A
Skrev om Lasses Bilservice

Ringde för behövde en akut påfyllning av min ac, fick tid samma dag, inget klydd snabbt enkelt billigt. Trevligt bemötande,bra service och rimliga priser! Bokade även en service under tiden jag väntade.

Bengt A
Skrev om Lasses Bilservice

Bra. Mer än halva priset mot Hedinsbil.

Johan Percy B
Skrev om Lasses Bilservice

Mycket bra service, och slutsumman hamnade under offerten. Inget krångel och problemet löstes.

Eva Cecilia G
Skrev om Lasses Bilservice

Bra service trots obokadtid! Rekommenderar gärna

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Jessika Maria Sabina R
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande. Skyddta priser och lediga tider.

Rickard B
Skrev om Lasses Bilservice

Trevlig personal och ett bra bemötande

Svar från Lasses Bilservice

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Lillemor Christina H
Skrev om Lasses Bilservice

Bilen blev fixad snabbt och smidigt

Svar från Lasses Bilservice

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Anna Jenny Sofi V
Skrev om Lasses Bilservice

Enkelt & lätt, smidigt & snabbt :)

Svar från Lasses Bilservice

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Li L
Skrev om Lasses Bilservice

Personal call reminder for booking a day before and competent staff for a good service ! Highly recommended!

Svar från Lasses Bilservice

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Vera Laila Virginia V
Skrev om Lasses Bilservice

Bra bemötande, god information om de gjorda reparationerna. Rekommenderas!

Svar från Lasses Bilservice

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Elin Elisabeth S

Snabb och bra service!

Dan Robert C
Skrev om Lasses Bilservice

Bra utfört och inga problem. Tillmötesgående med tidsbokningen och ett rimligt pris för jobbet.

Svar från Lasses Bilservice

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Ann Jessica H
Skrev om Lasses Bilservice

Mycket snabb och fin service. Trevlig och tillmötesgående personal.

Adam W
Skrev om Lasses Bilservice

Jättebra service, fick ringa och höra om bilen var färdig. Hade de hört av sig hade de fått full pott.

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Daniel Eric Cornel L
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande och proffesionell service från en verkstad som tänker på kundens bästa.

Simon Christoffer W
Skrev om Lasses Bilservice

Bra utfört arbete. Bra bemötande.

Svar från Lasses Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Niklas Tony P
Skrev om Lasses Bilservice

Mycket snälla människor och superservice inriktade. De utför väl sitt arbete. Jag litar 100 % på de. Ställer alltid upp vid akuta problem som jag kan inte lösa själv. Claudia

Alf Manshed A
Skrev om Lasses Bilservice

Fin service och bra kunskap. Alltid lika trevliga.

Lina Paola Christina W
Skrev om Lasses Bilservice

Förlitligt, smidigt och bra! Man tackar för hjälpen

Måns Henrik Andreas B
Skrev om Lasses Bilservice

Lokal firma med fantastisk service och snabbhet. Rekommenderar Lasse Bilservice alla dagar i veckan.

Åsa K
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande och bra pris!

Nicole Ellen W
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb, hjälpsam och prisvärd! Tack!

Bo B
Skrev om Lasses Bilservice

Bra och smidig reparation. Rekommenderas.

Ebba Felicia R
Skrev om Lasses Bilservice

Pålitligt och snabbt utfört arbete och bra kundbemötande.

Anna Maria Elisabet L
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid nöjd med fin service. Trots att vi flyttat 6 mil från verkstaden tar vi lång resväg då vi har så stort förtroende för Lasses.

Karl Viktor K
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande hjälpsamma och rättvis prissättning, rekommenderar!

Leif L
Skrev om Lasses Bilservice

Man kan lita på Lasse. Alltid bra priser och inga konstigheter

Elsa Maria N
Skrev om Lasses Bilservice

Härligt bemötande och otroligt bra service!

Thomas A
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb, vänlig och tillmötesgående. Resultatet blev mycket bra.

Iris Anna-Lena A
Skrev om Lasses Bilservice

Jag blev väldigt väl bemött och behövde inte vänta så länge innan de kunde ta emot min bil för reparation! Fantastiskt bra att få lånebil utan extra kostnad förutom bensinförbrukningen! Reparationen handlade om att byta ett hjullager vilket utfördes under förmiddagen till ett mycket bra pris! Tack för det! Jag rekommenderar gärna Lasses bilverkstad till andra personer…..vilket jag redan gjort….och anlitar gärna Lasses bilverkstad igen! Tack!

Per S
Skrev om Lasses Bilservice

Det var utmätkt service som vanligt. Inget att klaga på.

Per Olof T
Skrev om Lasses Bilservice

Lugn saklighet ger förtroende för vad som behöver och hur något åtgärdas.

Monica Elisabeth F
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb och bra service! Alltid trevligt bemötande!

Ove Ingemar O

Hej. Enkelt och lätt. Snabbt och rätt Tack. Ove

Kurt Christer B
Skrev om Lasses Bilservice

Utmärkt service, väl mottagen. Fick hjälp redan dagen efter förfrågan. Kan varmt rekommenderas.

Kjell Ingemar S
Skrev om Lasses Bilservice

Duktig personal som hittar och föreslår lösningar.

Stig Lennart L
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid tillmötesgående och säger ifrån om något speciellt bör görad

Karolina Anna Sara A
Skrev om Lasses Bilservice

Jag kunde få en tid inom bara några dagar, fick ett trevligt bemötande och min AC fungerar utmärkt igen.

Karl Johan Fredri C
Skrev om Lasses Bilservice

Behävde hjälp med min AC och fick tid redan dagen efter. Snabb och bra service.

Kerstin H
Skrev om Lasses Bilservice

Man får alltid bra hjälp och trevlig service hos Lasses.

Elizabeth B
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid trevligt bemötande. Pålitlig, hjälpsam och noggrant utfört arbete.

Åsa Maria Desirée W

Alltid hjälpsam och trevlig ’

Siv Annette K
Skrev om Lasses Bilservice

Snabbt och väldigt trevligt kundbemötande

Sigrun Vivianne F
Skrev om Lasses Bilservice

Är mycket nöjd med Lasses Bilservice. Vänligt mottagande och prisvärt.

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Jenny Ngaichan I
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande pch bra kommunikation med fokus pa att fixa bilen..

Anders Claes-Bertil T
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid bästa mottagningen och levererar alltid bra och prisvärd service till min bil.

Sara Martina R
Skrev om Lasses Bilservice

Har lämnat mina bilar hos Lasse i tjugo år, både service och reparation. Smidigt och prisvärt! Har alltid varit riktigt nöjd.

Hans Åke Gunnar C
Skrev om Lasses Bilservice

Bra mottagande och kompetenta råd

Mauritz Dawid P
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb, förtroendeingivande, trevliga, tillmötesgående och bästa service.