Lasses Bilservice

Lasses Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Lasses Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Södra Sandby! Vi har servat och lagat bilar i Södra Sandbyn sedan 1995 och vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Utöver personbilar tar vi även emot husvagnar, husbilar och mopedbilar för service och reparation. Vi erbjuder tjänster som exempelvis...

25 omdömen om Lasses Bilservice

Kim W
Skrev om Lasses Bilservice

Bra, snabb och trevlig service. Men huvudproblemet löstes inte, så jag får nog lämna in bilen igen.

Christel Helena W
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid trevligt bemötande och lätt att få kontakt med när man behöver boka tid!

Sven Torbjörn H
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid samma goda service och man känner sig trygg med att det är väl utfört arbete med rätt pris. Vår familjs bilar är det ingen annan än Lasse som får röra.

Jeanette Susanne L
Skrev om Lasses Bilservice

Som vanligt alltid ett trevlig bemötande o bra service o kostnad

Leif Christer O
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande, snabb service en verkstad man kan rekommendera

Mikael Henrik K
Skrev om Lasses Bilservice

Lasse bildoktor. Mycket kompetent och tillförlitlig. Man blir alltid väl emottagen och kan lita på att de gör ett bra jobb, nu senast byte av drivknut. Rekommenderas varmt!

Nanny Margareta Ingeg N
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid bra bemötande hos dem Mycket bra service och trevlig personal Byte av bromsar fram

Lars Christer Johnny W
Skrev om Lasses Bilservice

Man blir alltid väldigt bra bemött på Lasses bilservice! Mina förväntningar infriades med råge! Det gällde en service av bilen!

Nils Gustav Johan S
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb service. Prisvärt och ett trevligt bemötande. Rekommenderas!

Kerstin Annika M
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid bra! Trevligt bemötande alla gånger

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning Lasses Bilservice

Karin Sofia A
Skrev om Lasses Bilservice

Har använt Lasses i många år helt prickfritt

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänlig hälsning Lasses Bilservice

Christer Bo Ingemar K
Skrev om Lasses Bilservice

Mycket bra. Fick tid direkt vilket gjorde att vi slapp bli jättevarma

Svar från Lasses Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Nils Per Anders T
Skrev om Lasses Bilservice

Snabbt proffsigt en firma som jag gärna rekommenderar.

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Anna Karin B
Skrev om Lasses Bilservice

Super trevligt och snabba ! Bytas bägge bakluckans hållare med tryckluft, det var inte helt enkelt , för väggen fick öppns upp med , och bältet fick låssas. Men nu funkar den

Svar från Lasses Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Nils Karl Johan G
Skrev om Lasses Bilservice

Vänligt bemött, rimliga priser och bra service

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Renewable Energy Technology I

Mycket bra bemötande! Service till ett bra pris.

Svar från Lasses Bilservice

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Paul Henry B
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb service med relevant information.

Svar från Lasses Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan

Per Johan L
Skrev om Lasses Bilservice

Kunnig, vänlig, prisvärd. Hjälpt mig ur många bilkriser!

Lars Tony Christian T
Skrev om Lasses Bilservice

Bra service o trevligt bemötande

Ulrika Margaret S
Skrev om Lasses Bilservice

Lasse är trevlig, kunnig och mån om mig som kund. Stammis här sedan.... 1998 tror jag.

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Per Anders S
Skrev om Lasses Bilservice

AC-service. Snabbt och smidigt. Trevligt bemötande. Allt perfekt.

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Per Olof Christer M
Skrev om Lasses Bilservice

Det är alltid lika bra att besöka Lasses! Kompetent och trevlig personal! Toppen!

Svar från Lasses Bilservice

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Asta A
Skrev om Lasses Bilservice

Dom är mycket bra. Jag kommer att anlita dom när jag behöver hjälp nästa gång

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Bengt Christian E
Skrev om Lasses Bilservice

Jag har servat bilen hos Lasse i flera år och det är utan tvekan den bästa verkstaden jag varit hos. Alltid hjälpsam, serviceinriktad och personlig. Lasse tar sig tid att prata och man känner sig alltid trygg. Hög kvalitet på både arbete och reservdelar. Precis som en riktigt bra verkstad ska vara!

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Susanna Emilia R
Skrev om Lasses Bilservice

Vi fick tid snabbt, mottagandet var trevligt och reparationen gick snabbt