Lasses Bilservice

Lasses Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Lasses Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Södra Sandby! Vi har servat och lagat bilar i Södra Sandbyn sedan 1995 och vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell. Utöver personbilar tar vi även emot husvagnar, husbilar och mopedbilar för service och reparation. Vi erbjuder tjänster som exempelvis...

231 omdömen om Lasses Bilservice

Elsa Maria N
Skrev om Lasses Bilservice

Härligt bemötande och otroligt bra service!

Thomas A
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb, vänlig och tillmötesgående. Resultatet blev mycket bra.

Iris Anna-Lena A
Skrev om Lasses Bilservice

Jag blev väldigt väl bemött och behövde inte vänta så länge innan de kunde ta emot min bil för reparation! Fantastiskt bra att få lånebil utan extra kostnad förutom bensinförbrukningen! Reparationen handlade om att byta ett hjullager vilket utfördes under förmiddagen till ett mycket bra pris! Tack för det! Jag rekommenderar gärna Lasses bilverkstad till andra personer…..vilket jag redan gjort….och anlitar gärna Lasses bilverkstad igen! Tack!

Per S
Skrev om Lasses Bilservice

Det var utmätkt service som vanligt. Inget att klaga på.

Per Olof T
Skrev om Lasses Bilservice

Lugn saklighet ger förtroende för vad som behöver och hur något åtgärdas.

Monica Elisabeth F
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb och bra service! Alltid trevligt bemötande!

Ove Ingemar O

Hej. Enkelt och lätt. Snabbt och rätt Tack. Ove

Kurt Christer B
Skrev om Lasses Bilservice

Utmärkt service, väl mottagen. Fick hjälp redan dagen efter förfrågan. Kan varmt rekommenderas.

Kjell Ingemar S
Skrev om Lasses Bilservice

Duktig personal som hittar och föreslår lösningar.

Stig Lennart L
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid tillmötesgående och säger ifrån om något speciellt bör görad

Karolina Anna Sara A
Skrev om Lasses Bilservice

Jag kunde få en tid inom bara några dagar, fick ett trevligt bemötande och min AC fungerar utmärkt igen.

Karl Johan Fredri C
Skrev om Lasses Bilservice

Behävde hjälp med min AC och fick tid redan dagen efter. Snabb och bra service.

Kerstin H
Skrev om Lasses Bilservice

Man får alltid bra hjälp och trevlig service hos Lasses.

Elizabeth B
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid trevligt bemötande. Pålitlig, hjälpsam och noggrant utfört arbete.

Åsa Maria Desirée W

Alltid hjälpsam och trevlig ’

Siv Annette K
Skrev om Lasses Bilservice

Snabbt och väldigt trevligt kundbemötande

Sigrun Vivianne F
Skrev om Lasses Bilservice

Är mycket nöjd med Lasses Bilservice. Vänligt mottagande och prisvärt.

Svar från Lasses Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Jenny Ngaichan I
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande pch bra kommunikation med fokus pa att fixa bilen..

Anders Claes-Bertil T
Skrev om Lasses Bilservice

Alltid bästa mottagningen och levererar alltid bra och prisvärd service till min bil.

Sara Martina R
Skrev om Lasses Bilservice

Har lämnat mina bilar hos Lasse i tjugo år, både service och reparation. Smidigt och prisvärt! Har alltid varit riktigt nöjd.

Hans Åke Gunnar C
Skrev om Lasses Bilservice

Bra mottagande och kompetenta råd

Mauritz Dawid P
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb, förtroendeingivande, trevliga, tillmötesgående och bästa service.

Nils Erik Daniel J
Skrev om Lasses Bilservice

Riktigt trevliga och hjälpsamma. Bra service rätt pris.

Peter Karl Gustaf L
Skrev om Lasses Bilservice

Utomordentligt bra service av såväl personal som bil

Ioan-Dorin L

Trevlig och kunnig personal. Rekommenderas 👍

Marc Morten I
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb lagning av bil som behövde bärgas dit.

Ingrid Katrina N
Skrev om Lasses Bilservice

Lämnade min bil när jag åkte bort och hämtade den nyservad 14 dagar senare! Fin service!

Lilian E
Skrev om Lasses Bilservice

Bra och proffsig service. Vänligt bemötande

Svar från Lasses Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Nils Håkan Rickar F
Skrev om Lasses Bilservice

Bästa verkstan i södra sandby .kund sen många år .

Magdalena Maria S
Skrev om Lasses Bilservice

Tillmötesgående och kunniga! Köpte en service av min bil!

Love Johannes P
Skrev om Lasses Bilservice

Bra och smidig kommunikation via telefon och i butik. Snabb att byta bromsoket samma dag och skälig kostnad. Ärliga med att jag inte behövde byta bromsbelägg vilket uppskattas. Andra verkstäder hade säkert gjort det också för att tjäna mer pengar. Kommer fortsätta lämna in min bil där. Perfekt!

Hans-Gabriel G
Skrev om Lasses Bilservice

Väldigt bra service, trevligt bemötande, skickliga och professionella. Rekommenderas!

Hans Georg Joakim C
Skrev om Lasses Bilservice

Bästa stället att lämna in bilen. Lasse fixar det mesta till så bra pris som möjligt och man behöver aldrig känna att det görs en massa dyra grejer man inte bett om. Alltid vänlig, ärlig och hjälpsam. Jag har varit kund i minst 10 år.

Svar från Lasses Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Anders Niklas S
Skrev om Lasses Bilservice

Service av bilen gick snabbt. Fick låna en lånebil. Rekommenderar Lasses bilservice till er alla.

Wanja Agneta S
Skrev om Lasses Bilservice

Var nere hos lssse vid 2 tillfällen otroligt bra service bägge gångerna. Andra gången jag kom ner med bilen fick jag beskedet kör inte mer med bilen vattenpump o kamrem måste bytas ställde bilen fick en tid om 2 veckor 2 dagar senare ringer han o säger bilen är klar vi fick en lucka! Bara massa +++++ / Peter

Anna Birgitta Loui B
Skrev om Lasses Bilservice

Trevligt bemötande. Hit åker jag igen för att göra service på bilen. Toppenställe!

Annette Eva Kristin J
Skrev om Lasses Bilservice

Jag känner mig väldigt trygg med Lasses. De gör vad som behövs och säger till om det är ngt de hittar som skulle behövas fixas. Lätt och enkelt att bli ja tid med och stort plus med lånebil.

Dennis Stefan W
Skrev om Lasses Bilservice

Bra pris på service men glömmer höra av sig när det är klart så man kan få tillbaka sin bil. Har hänt två gånger nu. Inte heller så kul att bli påprackad SMS från Reco om betygsättning.

Svar från Lasses Bilservice

Tack för att du delar din erfarenhet, vi vill förstå vad som inte motsvarade dina förväntningar.

Diana Elisabeth S
Skrev om Lasses Bilservice

Lasse med personal gör alltid ett bra jobb med våra bilar. Man får lagat det som behövs, allt till ett rimligt pris och skulle problemen vara större än man trott kommer ett samtal för att dubbelkolla.

Anton Jörgen N
Skrev om Lasses Bilservice

Bra service och bra mottagande.

Benny Christer L
Skrev om Lasses Bilservice

Jag blev väldigt bra bemött. Mina förväntningar motsvarades helt. Jag fick oljeservis på min bil på ett snabbt och smidigt sätt

Jan Lennart Krister T
Skrev om Lasses Bilservice

Väl utförd service, ställde lånebil till förfogande. Human i pris. Rejä verkstad man kan lita på.

Renate Klara Maria N
Skrev om Lasses Bilservice

Snabb och bra Service, man fick en lånebil under tiden bilen var på verkstan. Trevligt bemötande och grundlig service! Jättenöjd!

Bo Stellan R
Skrev om Lasses Bilservice

Mycket bra service och arbete, som vanligt

Karl Erik E
Skrev om Lasses Bilservice

Bra service och trevlig personal som gjorde jobbet ypperligt tack

Carina Elna Marianne O
Skrev om Lasses Bilservice

Jag har anlitat Lasses bilservice flera gånger och varit nöjd. Jag vill inte skriva dåliga recensioner. Det var dock så att jag fick en chock då jag hämtade min bil. De hade gjort service på mycket mer än jag beställt via telefon. När jag hämtade bilen och fick summan som jag skulle betala blev jag helt ställd. Tidigare service, exakt samma som jag beställt var nu mycket dyrare. Jag fick betala med kreditkort då jag stod inför faktum. Därför skriver jag denna recension, var tydlig med vad ni kommit överens om. Få det skriftligt....

Svar från Lasses Bilservice

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.

Christel Terese Joan V
Skrev om Lasses Bilservice

Noggrann. Bra resultat. Mycket nöjd. Trevliga.

Kaj Ulf Inge J
Skrev om Lasses Bilservice

Inget krångel, pålitlig, prisvärd service

Stig Georg Christian S
Skrev om Lasses Bilservice

Skånes om inte hela Sveriges bästa ”bildoktor”!! Alltid trevligt bemötande o inget ”bullshit” Rekommenderas varmt, vilket jag gör och har gjort till familj, vänner o bekanta.

Claes Göran K
Skrev om Lasses Bilservice

Jag är mycket nöjd med servicen hos Lasses Bilservice – professionellt bemötande, tydlig kommunikation och ett arbete som känns både noggrant och pålitligt utfört.