Lavendla

Lavendla

lavendla.se
  • Badge2026
4.6

Från starten 2014, har Lavendla arbetat långsiktigt för vår vision att Göra det svåra lättare. Våra rådgivare inom begravning, juridik och terapi finns där för dig såväl lokalt som digitalt. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Det är dina önskningar, förutsättningar och känslor...

512 omdömen om Lavendla

Sedan starten hos Reco 2017

Per H
Skrev om Lavendla

Jag vill tacka Lavendla Lena Palmqvist för all hjälp jag har fått i samband med min fru Kerstins begravning. Alltid tillgänglig, trevliig, proffsig och snabb. Allt klaffade och det blev en underbart vacker begravning och en minnesstund få kommer att glömma. TACK! Otto Handberg

Kristoffer S

Jag uppfattar Lena Molnar som en väldigt effektiv, kunnig och professionell jurist. Lena var mycket snabb på att återkoppla, dessutom med tydliga svar, under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Lena till andra kunder. Ni kommer bli väl omhändertagna.

Sandra S
Skrev om Lavendla

Enkelt, tydligt, fick kontakt med en bra psykolog

Jonas A
Skrev om Lavendla

Jag och min sambo har små barn och träffade Sinikka för en session. Vi är mycket tacksamma för feedbacken vi fick och under de 60 minuterna så fick vi en ny vinkel på samtal hemma. För oss passa Sinikka väldigt bra då det är en bra push pull och inte att vi ska bli smekta medhårs. Rekommenderas till er som kan behöva lufta förhållandet stort som litet

Tobias L
Skrev om Lavendla

Duktig och kompetent i det läget jag befann mig.

Gunvor P
Skrev om Lavendla

Jag funderade om mitt gamla testamente var giltigt. Eftersom en som hade bevittnat testamentet har avlidit. Juristen Lena förklarade på ett sakligt och trevligt sätt att det hade ingen betydelse.Det var giltigt! Det kunde jag släppa. Tack från Gunvor Persson.

Helena O
Skrev om Lavendla

Mycket bra hjälp, kan verkligen rekommendera denna begravningsbyrå.

Åsa Inger Margareta O

Kontakten med Lavendla är bara positiv. Förväntade att de skulle lyssna på mitt problem och det har de verkligen gjort. Att handla av företaget ID-Bevakarna blev en besvikelse, då de senare inte höll sig til avtalet som jag blev erbjuden vid telefonsamtalet. Det utlovades en bevaknigstjänst med ID-skydd (Stor), jag påtalade att jag redan har avtal med 3 olika ID-företag, han lovade då att kontakt med dessa och avsluta dem, han fick dessa uppgifter. detta har dock inte skett .Samt skulle jag få en brandvarnare, vilket jag...

Carolina W
Skrev om Lavendla

Vi har gått i parterapi hos Sinikka och vi är mycket nöjda med det stöd hon ger. Hon skapar en trygg miljö och är opartisk i samtal, ställer relevanta frågor som ger insikter. Vi uppskattar särskilt det material som vi har fått att arbeta med mellan sessionerna. Det har givit oss en bra styrning bland svåra ämnen vilket har varit utvecklande både för oss enskilt men framför allt för oss som ett par.

Ulrika B
Skrev om Lavendla

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Fick snabb återkoppling och det kändes skönt att veta att jag kunde kontakta dem när helst jag hade frågor eller funderingar.

Natascha L
Skrev om Lavendla

Tillgänglig och följer alltid upp, ringer ibland bara för att kolla läget. Lyhörda och hjälper till med alla frågor. Detta är andra gången vi använder Lavendla och kommer fortsätta med dem framöver också.

Ali Ferman D

Mycket bra och professionellt bemötande. Jag är jättenöjd med servicen och rekommenderar dem starkt.

Jonas W
Skrev om Lavendla

Min första kontakt med en begravningsbyrå. Kerstin Brezina var vår begravningsrådgivare. Hon är snäll, kompetent, omtänksam, hjälpte oss med många värdefulla förslag. Kerstin har levererat utöver vår överenskommelse! // Jonas Wallny

Anders H
Skrev om Lavendla

Jag är mycket nöjd med Katjas behandling av hela gravsättningen, en vänlig och deltagande ton

Carola W
Skrev om Lavendla

Det har varit enkelt att komma i kontakt med Lavendla. Jag hade inte så höga förväntningar när jag bokade tider för samtal, men det var absolut till hjälp. Jag träffade Maryam några gånger och hon var konkret, rak och gav bra verktyg för mig att komma vidare. // Carola

Hans T
Skrev om Lavendla

Lisbeth gjorde ett mycket bra jobb! Kommunikationen var tydlig och allt gick precis som det var utlovat!

Ursula Johanna G

Första kontakten med Lavendla var vänlig och koncis. Kontakt med advokat upprättades snabbt. Mina förväntningar var att bli bemött så att jag kunde ha förtroende för företaget. Advokaten som kontaktade mig ingav förtroende och var noggrant med sin information, dubbelkollade i några fall samt gav de råd jag bad speciellt om. Min situation gällande framtidsfullmakt är en aning speciell och jag tror att vi har åstadkommit ett dokument som håller. Tack för hjälpen.

Sara Dilara E

Processen har var otroligt smidig och det var mycket enkelt att samarbeta med er. Vi är supernöjda över resultatet och erat stöd i en tuff period av livet.

Linda B
Skrev om Lavendla

Bra och nära samarbete med all personal på Lavendla som hela tiden varit nära tillhands, otroligt bra personligt stöd i denna svåra stund. Tyckte Rebecca Blom var en toppen tjej och ordnade med en helt fantastisk begravning och dom fina blommorna som Tannefors blommor fixade ihop ❤️ Vi tackar för allt

Mikaela W
Skrev om Lavendla

Har fått mycket hjälp med jag sökt för och varit väldigt enkelt och lätt att prata om det. Har märkt stor skillnad i mitt liv nu efter terapin jämfört med innan så tack för det!

Katerina K
Skrev om Lavendla

Jättebra begravningsentreprenör, väldigt proffsig och kunnig. Allting ordnades snabbt och enkelt. All kontakt genom enbart telefon, vilket underlättade hela processen. Mycket bra!

Ria N
Skrev om Lavendla

Mycket bra, inlyssnande jurist som kommit med bra inputt och åsikter. Alltid varit tillgänglig och försökt hitta lösningar. Kan varmt rekommendera Kurt Runhäll och vi blev också rekommenderade att kontakta honom när vi behövde hjälp.

Vedran M
Skrev om Lavendla

Väldigt smidigt, gick fort att få kontakt

Anita P
Skrev om Lavendla

Tack till Sandra för att hon har hjälp oss med mammas begravning. Vi är så tacksamma för det fantastiska stöd som Sandra har gett oss och för en mycket välordnad och fin begravning med minnesstund. Sandras kunskap, kompetens och vänlighet gör att vi varmt rekommenderar henne.

Kent M
Skrev om Lavendla

Lena var väldigt trevlig, och det hon berättade om när det gäller mitt problem var väldigt tydligt hur hur det förhåller sig med det som jag undrade över. Får tacka för en fin förklaring från Lena. Tack hälsningar Kent.

Caroline F
Skrev om Lavendla

Jättenöjd. Vi fick bra hjälp med det vi behövde. Hade flera samtal och Sofie hjälpte oss med alla frågor vi hade och även det vi inte visste att man skulle ha med i testamentet.

Bo S
Skrev om Lavendla

Professionellt och smidigt hela vägen i vår sorg.

Jimmy S
Skrev om Lavendla

Väldigt bra hjälp i svår situation, verkligen fullservice

Safaa Jalil S

Vi anlitade Lavendla för att beställa en gravsten och är mycket nöjda med resultatet. Processen kändes trygg från början till slut. Stenen blev precis så fin som vi hade hoppats på och monteringen sköttes professionellt. Tack för ett fint bemötande och ett värdigt resultat.

Andreas K
Skrev om Lavendla

Jag hade Sinikka Linna i parterapi och upplevde henne som fantastisk. Hon är varm, inlyssnande och förstående, samtidigt som hon är ärlig, rak och lösningsorienterad. Hon skapade en trygg känsla i samtalen och hjälpte oss att se saker på ett tydligare och mer konstruktivt sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.

Inger B
Skrev om Lavendla

Mycket väl bemötande o hjälp i denna tunga stund. Mycket god information hur jag skulle gå till väga o vad som händer o vad som måste göras innan slutliga farväl

Ian H
Skrev om Lavendla

Snabb återkoppling vid första kontakt. Kunnig, tydlig, trevlig och informativ Jurist (Linda Larsson), samt rimlig kostnad för tjänsten. Rekommenderas varmt!

Aleyna Y
Skrev om Lavendla

Bra upplevelser är nöjd med min psykolog

Agnetha W
Skrev om Lavendla

När man oväntat drabbas av dödsfall är man sårbar. Jag blev kontaktad av Lavendla . Mycket positivt möte allt sköttes exemplariskt av Katja. Är verkligen nöjd!

Nicklas A
Skrev om Lavendla

Hej! Har varit präst i 20 år och haft över 600 begravningar och valde Lavendla med omsorg och med hjärtat ❤️ Kommer varmt rekommendera Lavendla och Jill Vejby.

Johan L
Skrev om Lavendla

Mycket bra och proffsigt bemötande.

Katarina S
Skrev om Lavendla

Min upplevelse med Magnus var att allt gick så lätt och snabbt. Han var alltid trevlig och glad. Jag hjälpte mitt ex när hans mamma gick bort och han behövde hjälp med någon som kunde det där med bouppteckning. Mitt ex och ex svärfar, tycker lika som jag. Vi har inget att klaga på alls.

Mikael B
Skrev om Lavendla

Snabbt o enkelt o kunnig jurist

Lotta F
Skrev om Lavendla

Jag är mycket nöjd rakt igenom med den hjälp jag har fått av Lena! Snabbt genomfört, professionellt och tydligt hanterat och ett förtroendeingivande och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Maria Anna Ingrid B

Vi fick snabbt återkoppling och boka möte. Anna var tydlig, lättsam och lyssnade på vår berättelse om vår situation innan dokumentet upprättades. Vi ville ha möte i lokal och det var missvisande då vi bokade för att vi vill ta möte i Täby som det stod att hon arbetade men fick ta mötet i Stockholm, fanns ingen plats i Täby så det är bra att stämma av plats i lokal innan bokning.

Anton Göran B

Riktigt bra. Har varit till stor hjälp!

Ingemar Malcolm B

Vi köpte juridisk rådgivning. Fick mycket trevligt bemötande. Snabbt, kunnigt och effektivt till en helt rimlig kostnad.

Gunhild F
Skrev om Lavendla

Mycket nöjd med jurist Magnus Evander! Snabb återkoppling angående mitt ärende. Ett bra videosamtal i ca 1,5 tim med mina frågor och funderingar, som jag fick ett utförligt svar på.

Ingrid A
Skrev om Lavendla

Bra bemötande och mycket trevlig jurist . Han var också lättillgänglig och svarade snabbt på meddelanden

Rose Eivor Elisabeth G

Både min man och jag var mycket nöjda med att Jenny kom hem till oss och ordnade med ett testamente vilket vi båda godkände. Jenny var en trelig och och duktig person att ha och göra med.

Lena H
Skrev om Lavendla

Vänligt bemötande, goda råd och snabb återkoppling.

Kristina S
Skrev om Lavendla

Vi är mycket nöjda med Lavendla, som ordnat i alla delar av begravningen. Begravningsrådgivaren har haft ett personligt, hjälpsamt och varmt bemötande. Hon har också varit professionell som rådgivare genom bra kommunikation, god tillgänglighet, snabb återkoppling och varit lyhörd för våra önskemål.

Anna Monica S

Vi fick den hjälp vi behövde med att skriva en framtidsfullmakt. Kommunikationen via mail och telefonsamtal fungerade bra.

Sandra G
Skrev om Lavendla

Vår pappa gick plötsligt bort i ett annat land och vi stod i vår största sorg och chock någonsin. Den hjälp och stöttning som Christina och Jenny på Lavendla har gett oss är oförglömlig. Både Christina och Jenny är otroligt professionella och vet exakt hur som ska hantera en familj i sorg. Jag kan vart rekommendera Lavendla!

Katja Och Esben B

Hur var det att handla av Lavendla? Själva köpet var enkelt och smidigt. Det som kunde förbättras är att systemet inte kom ihåg vilken terapeut man tidigare valt. Vi köpte först 5 gånger och senare 10 gånger till, men det var lite svårt att navigera och hitta tillbaka till vår parterapeut igen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Lavendla upp till dem? Vi hade flera svåra ämnen vi behövde prata om med varandra, och vi var nervösa och osäkra på hur vi skulle närma oss dem. Samtidigt ville vi ha hjälp att bättre förstå...