Enkelt och smidigt, underlättade i en svår stund,
Lavendla
Från starten 2014, har Lavendla arbetat långsiktigt för vår vision att Göra det svåra lättare. Våra rådgivare inom begravning, juridik och terapi finns där för dig såväl lokalt som digitalt. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Det är dina önskningar, förutsättningar och känslor...
627 omdömen om Lavendla
Sedan starten hos Reco 2017
Otroligt bra bemötande och följsamhet i processen kring min fars begravning. Kan absolut rekommendera Lavendla
Vi sökte hjälp och gick i parterapi hos Sara. Vi hade ett behov av stöd i vår relation och genom ett flertal tillfällen med Sara fick vi stöd och komma vidare och utvecklas. Sara har varit extremt bra på att ringa de svårigheter som har funnits och hjälpt oss att bearbeta detta, kanske mest för min del. Vi har uppskattat hennes ärliga sätt att plocka fram det svåra och jobbiga i ljuset. Vi kan rekommendera Sara med varm hand till alla som har behov av stöd och hjälp på vägen// Varmaste hälsningar Per&Jeanette Rosenborg
Tillgänglig. Empatisk. Lösningsorienterad. Smidig.
Både jag och mina barn, Amanda och Rickard, har varit så fantastiskt nöjda med Lisbeth. Hon har varit så behjälplig med allt och så fort vi har haft en fråga och ringt henne har hon svarat. Det har hjälpt extra mycket att hon är så varm och snäll som person, och förstått vad vi har gått igenom i vår förlust av våran Emma. Vi kunde inte fått bättre hjälp, tack Lisbeth! /oss alla tre
Min upplevelse av vår Terapeut var otroligt positiv. Bara gjort ett första möte men kommer att boka in fler. Bra första intryck och satte igång tankar och banor som man inte tänkt på innan. Ser fram emot kommande möten. Tack Lavendla!
Initial kontakt: hjälpsamt trevligt bemötande och mycket bra och adekvat hjälp.
Ansvarstagande och hjälpsamhet när man behövde det Tack
En positiv upplevelse. Tina inledde med en beskrivning hur vi kunde förvänta oss hjälp av Lavendla. Tina gav snabba och uppriktiga svar på våra frågor. Våra förväntningar var naturligtvis att få till ett så fint avsked av Lennart som det var möjligt och det infriades av Lavendla. Vi fick hjälp med allt som behövdes både före och i samband med begravningen. Ett personligt och respektfullt bemötande som betyder mycket vid begravning av en nära anhörig.
Fint arbete och pålitligt Bra kommunikation
Har för andra gången tagit hjälp av Lavendla och Kerstin Brezina på Sveavägens kontor, gällande dödsfall i familjen. Precis som förra gången, lätt, rätt och inga konstigheter! Det betyder så mycket att någon lyssnar på vad jag/vi önskar och att det blir som vi önskar🙏🏼
Hjälper med det man önskar, resten tar man hand om själv. Dyrt men väldigt bra.
Hjälpsamma, tydliga samt väldigt pedagogiska i ärendet.
Ett utmärkt, tillgängligt, proffesionellt och personligt bemötande kring testamente och arvskifte.
Fick snabb och rak hjälp från Jenny. Med empati och tydlighet hjälpte hon mig förstå vad jag har rätt till och hur jag bör gå vidare.
Mycket bra. Allt snabbt och effektivt, trevlig kontakt, välorganiserad begravning, smidigt med onlinemöte istället för fysiskt.
Ett varmt o genuint mottagande. Svar på många frågor. Ett par mänskliga fel. Och jag saknade en bättre guide för att göra dödsannonsen o minnessidan.
Efter rekommendationer tog vi kontakt med Tina på Lavendla. Trots att hon befann sig utomlands tog hon hand om vår begravning av pappa. Det var lätt att komma i kontakt med henne. Hon lyssnade på alla våra önskemål och hjälpte oss att ordna så att det blev som vi ville. Tina var på plats när begravningen ägde rum, och vi kände oss varmt välkomnade och väl omhändertagna av henne. Begravningen av vår pappa, mammas make, hade inte kunnat bli bättre än vad den blev. Det blev en fantastiskt fin stund, tillsammans med nära och...
Mycket nöjd med Felix – professionell, trygg och tydlig Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag har fått av Felix. Jag hade kontakt med honom både i samband med mitt juridiska ärende och när han hjälpte oss med vårt arvskifte, och genomgående har jag känt mig väldigt trygg och väl omhändertagen. Det jag framför allt uppskattar hos Felix är hans lugna och professionella sätt. Han tar sig tid att förklara juridiken på ett sätt som är lätt att förstå, även för någon som själv inte har juridisk bakgrund. Det har varit väldigt...
Jag fick hjälp med en dödsannons för en anhörig och publiceringen i Östgötacorrespodenten. Manus för annonsen och fotot var klart och det behövdes endast redigering av ett ord. Därav reagerade jag på kostnaden 6500 kr som jag anser var för hög. Stort plus annars var vänligt och professionellt bemötande från Katja!
Trevlig, lyhörd, snabb och professionell respons på alla våra frågor och funderingar runt arrangemang.
Korrekt och professionell handläggning av Carina Davidell. Uppdraget gällde bouppteckning och hantering av testamente.
Ett professionellt och fint bemötande. Snabba svar och återkopplingar. Kan varmt rekommendera Lavendla till andra.
Theresia Malm på Lavendla har hjälpt mig på ett jättebra sätt. Är så nöjd med tjänsten! Smidigt att boka och betala också.
Hade väldigt god kontakt med Lavendlas representat som också gjorde bouppteckning. Lavendlas representant höll också begravningsceremonin på ett väldigt bra sätt som uppskattades av alla deltagare
Jättebra! Rekommenderar verkligen!
Smidigt och professionell. Kan varmt rekommendera!
Vi valde Lavendla till hjälp av begravning och arvskifte. Vi blev fantastiskt och professionellt bemötta under hela processen. Fick hjälp med allt och svar på alla frågor vi hade utan några dröjsmål. Kan bara varmt rekommendera dessa tjänster.
Den hjälp vi fick med att förbereda begravningen var fantastisk. Hon var verkligen lyhörd och kom samtidigt med förslag och idéer för oss att fundera på. Det var verkligen perfekt. Vad sedan gäller gravstenen är min upplevelse dock tyvärr inte positiv - vilket är anledningen till att jag ger bara en 3:a. Här var det en annan person hos Lavendla som skulle hjälpa oss. Jag saknade information om processen, vad händer, varför det tar sådan tid och vid frågor tycker jag att svaren ofta var väldigt korta och till och med på...
Kurt Runhäll hjälpte mig i lugn och ro med mitt ärende. Han har varit alltid snäll och reagerade snabbt på mina frågor.
Jag är mer än nöjd med Lavendla och framför allt väldigt tacksam för att ha fått träffa Maja Wijk som kändes varm och trygg från första början. Maja är en engagerad terapeut som har hjälpt mig att förstå mig själv bättre och fått mig att se saker ur nya perspektiv. Hon har guidat mig i min personliga utveckling och gett mig nya verktyg för att bearbeta känslor och tankar på ett sätt som jag inte var bekant med innan. Jag kan varmt rekommendera Maja till den som söker en trygg och kompetent terapeut. Stort tack för all hjälp och stöd när jag behövde det som mest!
Jag är jättenöjd. Det gick snabbt att få hjälp. Väldigt proffsig och erfaren samtalsterapeut.
Rådgivning om testamente. Trevlig miljö, kompetent och mycket trevlig rådgivare (Jenny Gripenberg).
Fick hjälp med bouppteckning samt arvskifte av jurist Zobair. Ärendet var komplext och tog ca 1,5 år. Juristen Zobair från Lavendla utförde ett enastående arbete. Fick mycket professionell support och det bästa var att jag fick snabba och tydliga svar så att jag kunde förstå vad som skulle göras och hur jag kunde förbereda mig inför alla moment. Jag kan helt klart säga att jag kommer välja Lavendla igen i framtiden då det är värt varenda krona och man känner sig trygg och säker med arbetet som de utför.
Haft kontakt med Felix Malmlöf för att upprätta ett testamente. Måste säga att jag fått all vägledning och ett mycket korrekt och proffsigt beteende. Måste verkligen rekommendera både er och han om någon efterfrågar. Är 100 procent nöjd. Tack
Sanjin Konskovic var väldigt professionell och kunnig. Jag kunde inte haft ett bättre ombud i den bodelningsprocess som han hjälpte mig med.
Fint omhändertagande av mamma.
Mycket kompetent och lyhörd psykolog där vi redan från start kände stort förtroende. Både jag och min fru är mycket nöjda med mötena och känner oss hjälpta av samtalen där vi kände stor trygghet. Kan starkt rekommenderas.
De var enkla att få kontakt med och själva ärendet, ett gåvobrev, sköttes på ett okomplicerat sätt. Bra pris jämfört med andra juristfirmor.
Jag är väldigt nöjd med Henrik, han skapar verkligen en trygg atmosfär där man får tid att uttrycka sig. Han bemöter en med ett lugn och förståelse så man känner sig bekväm att öppna upp.
Bra, kompetent och snabb återkoppling kring alla ärenden - både kring begravning och juridiska frågor.
Ett vänligt bemötande som lyssnade och uppfyllde de önskemål vi hade.
Proffesionelt och kompetent personal. Trevligt bemötande och känslan av trygghet. Mvh Tommy Hasselquist
Mycket bra bemötande och snabb hjälp fast det var semester tider.kommer defenivt att ta hjälp av er om jag skulle behöva det.Ett stort tack till Carolina.
Jag är väldigt nöjd med allt. Det är inte första gången jag vänder mig till Lavenda.
Jag kontaktade Lavendla i ett brådskande ärende ang en arvsprocess. Lavendla löste det snabbt och smidigt helt enligt mina önskemål.
Det var smidigt att använda och Reza har varit helt fantastisk!
Helt okej då mina syskon har haft den mesta kontakten och planerade pappas begraving.
Det är första gången jag går i terapi och jag var lite nervös inför. Jag är glad att jag hamnade hos Henrik, han är lugn och trygg och skapar en avslappnad atmosfär. Samtalen känns naturliga och självklara. Med hjälp av modeller och rätt frågeställningar har han fått mig att sätta ord på känslor och funderingar, vilket har varit mycket givande.
jag köbte gravsten och fått den satt på plats. jag år mycket nöjd med deras arbete och mötande. Tusen tack!!