Lavendla

Lavendla

• Badge2026
4.7

Från starten 2014, har Lavendla arbetat långsiktigt för vår vision att Göra det svåra lättare. Våra rådgivare inom begravning, juridik och terapi finns där för dig såväl lokalt som digitalt. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Det är dina önskningar, förutsättningar och känslor...

795 omdömen om Lavendla

Sedan starten hos Reco 2017

Susanne H
Wrote about Lavendla

Så fantastiskt fint har Sofia Olsson Olsen tagit hand om oss och hjälpt oss i denna process. Vi hade aldrig klarat det utan henne. Dom absolut varmaste rekommendationerna till fantastiska Sofia. Och till Magnus officianten. Begravningen blev något alldeles speciellt.

Pia E
Wrote about Lavendla

Mycket proffsigt och väldigt tydligt. Uppskattar Sara oerhört då hon inger förtroende och är snabb och rak. Detta är andra gången vi använder Lavendla.

Ingrid H
Wrote about Lavendla

Rekommenderar varmt Mårten Qwist. Lyhörd, pedagogisk och mån om bra leverans.

Pia L
Wrote about Lavendla

Mycket nöjda med bemötande och proffsigt anordnande av begravnings uppdraget.

Yvonne B
Wrote about Lavendla

Lätta och smidiga att samarbeta med. Vi hade ingen regelrätt begravning utan privat minnesstund - men allt har skötts med enkelhet och på ett trevligt vis. Även priset var rimligt . / hälsningar och tack från Yvonne

Hans Magnus Konrad L

Det fungerade bra och skönt att få hjälp med det praktiska.

Bernt B
Wrote about Lavendla

Trevlig personal jag är nöjd med hela begravningen

Anette H
Wrote about Lavendla

Sandra som vi hade som kontaktperson, var mycket lyhörd och snabb på att återkoppla vid frågor. Mycket bra!

Susanne B
Wrote about Lavendla

Bra kommunicering, enkel betalning. Vi gick in i terapin med inga förväntningar efter andra dåliga terapeuter och gick ut med så mycket förståelse för den andra parten. Mycket egen insikt fick vi också.

Petra Michele K
Wrote about Lavendla

Fått hjälp av Jenny Gripenberg , både med bouppteckningen och arvsskiftet efter min pappa & även nu när jag själv skrivit testamente. Fått bra hjälp & svar på allt jag undrat över.

Helen A
Wrote about Lavendla

En vänlig proffsig jurist hjälpte mig att upprätta mitt trstamente.

Berit S
Wrote about Lavendla

Hon lyssnade och förstod mitt problem

Evangelina A
Wrote about Lavendla

Susanne och Lavendla har med stort engagemang och medkänsla hjälpt mig med allt från min fars bortgång till färdig bouppteckning. Jag har under dessa månader känt mig väldigt trygg och vänligt bemött och jag är väldigt tacksam för all hjälp och stöttning i stort som smått. Tack för allt!

Carola J
Wrote about Lavendla

varmt och hjärtligt bemötande. kändes tryckt och proffsigt.

Carl H
Wrote about Lavendla

Bra! Svårt att avgöra efter ett möte. Men kändes proffsigt och givande.

Åsa Charlotta A
Wrote about Lavendla

Jag beställde support för bouppteckning. Hade nog kunnat göra den själv men i en sån här sårbar situation ville jag ha proffshjälp. Fastnade för Lavendla då de erbjöd fast pris och. Kunde har varit tydligare med timkostnaden för den andre juristen som skulle läsa igenom samt momsen som tillkom. För övrigt har det gått smidigt, tycker jag.

Anne-Marie F
Wrote about Lavendla

Hej! Det har varit jättebra hjälp jag fått av er person som hjälpt mig. Jag behövde hjälp med att veta hur man gör när ens föräldrar vill ge en gåva till mig som barn. Samt hur man gör med framtidsfullmakter. Jag fick hjälp direkt genom bra samtal om hur allt ska gå till samt vilka dokument man behöver och hur man ska gå tillväga i olika situationer som jag undrade över. Tack för mycket trevligt bemötande!! Kommer att återkomma om jag behöver er hjälp igen!

Anneli F
Wrote about Lavendla

Eftersom vi var så nöjda med Lavendlas hjälp vid vår fars begravning, valde vi att anlita dem igen när vår mor gick bort. Mycket trevligt bemötande, proffsiga medarbetare och god service. Vi är mycket nöjda.

Britt-Marie S
Wrote about Lavendla

Lite ovant med så mycket digitalt - det får stå för mig. Min kontaktperson o jag har byggt upp en ”relation” för ömsesidig respekt o stort förtroende i djup sorg. Ventilerat problem som fanns och som uppstått under ”resans”gång. Vi har löst problem i samråd o samförstånd. Man tar sig framåt i processen men behöver mycket stöd o hjälp både från Lavendla o anhöriga. Jag har fått förståelse och ett mycket fint bemötande. Uppskattar ödmjukheten! Det finns så mycket att bearbeta i sorgens stund. Mvh Britt-Marie

Björn B
Wrote about Lavendla

Jag tycker att jag har fått mycket och god hjälp av Lavendla, Jag är tacksam och nöjd. Björn

Per F
Wrote about Lavendla

Tog hand om våran pappas begravning på ett väldigt fint och respektfullt sätt. Det är många saker att tänka på och mycket som måste beslutas, så uppskattar prioriteringen som har gjorts under processen.

Patrik I
Wrote about Lavendla

Mycket bra bemötande ,proffsiga och tålmodiga Var öppna från början med pappas ekonomi Och tålamod med räkningen Supernöjda mer er och Anna

Karin S
Wrote about Lavendla

Hjälp med begravning till sjöss. Lite strul i början med minnessidan men löste sig snabbt. Trevligt bemötande av Suzanne. Nöjda.

Kenneth P
Wrote about Lavendla

Allt gick som förväntat allt var bra

Mona Christina L
Wrote about Lavendla

Per var lyhörd för alla mina önskemål och kunde med varsam hand leda mig fram till de rätta besluten. Han påminde mig också om det jag glömt. Ett mycket gott samarbete.

Petra A
Wrote about Lavendla

Min upplevelse med Lavendla och min kontakt med Kerstin Brezina var jättebra. Hon är en varm, lyhörd person. Jag kände mig väldigt omhändertagen och behövde aldrig undra eller oroa mig för någonting under hela processen med min mammas bortgång. Kerstin arrangerade oxå alla blommor till begravningen som blev jättefint. Jag och min bror är mycket nöjda med Kerstin/ Petra

Jerker H
Wrote about Lavendla

Vår kontakt med Lena Palmqvist har vi upplevt som mycket positiv. Hon är kunnig och saklig och det stöd man behöver i en situation som man är ovan vid. Hon guidade oss vant i snårskogen av beslut man har att ta och var lyhörd för våra önskemål. Vad gäller minnessidan är den OK. En klar nackdel för oss var att Lavendla bara kunde administrera en gåvomottagare Vi har ej använt någon tjänst vad gäller bouppteckning.

Johnny A
Wrote about Lavendla

Fick ett jätte trevligt bemötande och mycket förståelse, dom gjorde ett kanon jobb!!

Sonja Margareta E

Vi önskade hjälp att upprätta en bouppteckning. Allt flöt på bra kändes det som. Jag kände mig trygg och väl mottagen. Min kontakt var Tomas Kolbjer. 1:a kontakt den 10/8. Den 21/9 kl 10.00 hade vi tid för förrättning. Kl 8.00 samma morgon kom på mail ett första utkast om bouppteckningen. Jag vad stressad. Väntade på hjälp att komma in på Teams. Tittade ändå igenom bouppteckningen. Hittade att fel namn angetts på uppgiftslämnare och den som skulle skriva under. Skickade snabbt mail om det till Linda Larsson som fått hoppa...

Joseph H
Wrote about Lavendla

Vi fick hjälp av Bonnie att genomföra mammas begravning. Hon var väldigt trevlig och tillmötesgående och hjälpte oss planera begravningen utifrån våra förutsättningar och vår budget. Var även proaktiv och tydlig med vad vi själva behövde ta hand om och vad hon kunde fixa åt oss. Rekommenderar starkt!

Pia K
Wrote about Lavendla

Lena var mycket hjälpsam, hon förklarade allt på ett bra sätt och återkopplade snabbt när vi hade frågor. Hennes engagemang var väldigt fint, både innan ceremonin och under ceremonin. Kan varmt rekommendera Lena.

Kerstin E
Wrote about Lavendla

Mycket kunnigt och trevligt bemötande! Rekommenderas varmt!

Pär A
Wrote about Lavendla

Fick hjälp med det jag önskade men jag fick själv inhämta en hel del dokument. Kommunikationen måste jag säga var dålig. Fick efterfråga vid flertalet tillfällen vad som händer. Ingen redovisning på den tid som lags ner utan bara en faktura på kostnaden. Slutprodukten var dock bra. Har inte skickat in den till nästa instans men den ser bra ut. Därför blir inte betyget högre än helt OK. Betalar man 2000:- i timmen så förväntar jag mig ett resultat oxå.

Jennie S
Wrote about Lavendla

Trevligt bemötande. Lätt att prata med om vad man vill ha och inte. Racka och ärliga svar, och inget onödigt schabbel.

Svar från Lavendla

Tack för ditt omdöme och jag kan bara säga tillbaks - tack för ett smidigt samarbete där ni visste hur ni ville ha det för att ordna ett fint avsked för er kära anhöriga. Ta hand om er!

Peder N
Wrote about Lavendla

Fick svar på mina frågor och dessutom värdefulla tips

Sylvia F
Wrote about Lavendla

Jag är mycket tacksam för all hjälp jag fick av Maria Hedman.Hennes vänliga bemötande och omtänksamhet gjorde allt så mycket lättare efter min makes bortgång. Kan varmt rekommendera Maria Hedman och Lavendla. Sylvia Fluck

Nils Jonas O
Wrote about Lavendla

Snabbt och effektivt Att det skulle gå relativt fort Vänligt bemötande vid upprättande av testamente

Lars Martin Ö
Wrote about Lavendla

Bra och proffsigt bemötande med pragmatiska lösningar och snabba svar. Väldigt nöjd med hjälpen jag fått av Jenny hos Lavendla.

Per G
Wrote about Lavendla

Mycket empatisk och pedagogisk hjälp som verkligen fått oss att se saker på ett helt annat sätt

Jannike Maria D
Wrote about Lavendla

Bra bemötande och stöttande jurist med kunniga uttalanden i målet.

Lisbeth L
Wrote about Lavendla

Vi fick hjälp med äktenskapsförord och testamente. Pia förklarade och skrev på ett språk som var förståeligt för oss. Allt var snabbt avklarat med bra resultat. Vi är mycket Nöjda MVH Lisbet

Petra Å
Wrote about Lavendla

Har fått ett fantastiskt och ovärderligt stöd av Cecilia när jag har jobbat med mig själv och hanterat utmaningar under uppväxt och livet i stort. Rekommenderar henne varmt!

Anette R
Wrote about Lavendla

Jag och min livskamrat har haft den stora turen att hitta en samtalsterapeut som passar oss perfekt! Ett otroligt proffsigt, varmt och innerligt bemötande. Vi känner oss trygga i att få den bästa hjälpen, tack Sinikka!!!

Elizabeth A
Wrote about Lavendla

Vi fick hjälp med begravningen av Tina som var fantastisk! Allt känns så bra och vi blev så nöjda med ceremonin och begravningen. Tusen tack Tina och Lavendla!

Svar från Lavendla

Tack själv för ett väldigt fint samarbete och att det mynnade ut i en begravning som passade er kära anhörige och er! Ta väl hand om er!

Mats H
Wrote about Lavendla

Erfaren och förtroendeingivande psykolog som gav bra råd!

Ulla Birgitta S
Wrote about Lavendla

Fint bemötande, juristen har stor kunskap, känner stort förtroende för henne.

Agneta G
Wrote about Lavendla

Smidigt och mycket trevligt bemötande av Suzanne. Allt har fungerat mycket bra. Vi är alla mycket nöjda och tacksamma. MVH Agneta Gerlich

Edwin V
Wrote about Lavendla

Adriano hjälpte mig extremt mycket under en svår period av mitt liv. Väldigt välkomnande och lätt att prata med, man märkte att det var professionellt. Rekommenderars mycket!

Gabriella F
Wrote about Lavendla

Hej! Vi använde oss av Lavendla och Lena Thimon för en borgerlig vigsel. Allt var superbra. Lena var väldigt professionell och la ner mycket tid på att förstå hur mamma var som person och hur hon hade levt.

Eva W
Wrote about Lavendla

Bra, trevligt och medkännande bemötande. God kommunikation.