Lavendla

Lavendla

lavendla.se
  • Badge2026
4.5

Från starten 2014, har Lavendla arbetat långsiktigt för vår vision att Göra det svåra lättare. Våra rådgivare inom begravning, juridik och terapi finns där för dig såväl lokalt som digitalt. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Det är dina önskningar, förutsättningar och känslor...

269 omdömen om Lavendla

Sedan starten hos Reco 2017

Alice S
Escreveu sobre Lavendla

Väldigt bra upplevelse! Jättefint bemötande av Maria som varit väldigt vänlig och hjälp mig mycket😊

Estelle B
Escreveu sobre Lavendla

Det var min första gång att söka mig till Terapi och jag var osäker på vart jag skulle vända mig för att komma rätt. Efter att ha googlat hittade jag Lavendla och därpå min fantastiska terapeut Madeleine Ringqvist. Redan från första samtalet kände jag mig trygg, sedd och förstådd. Madeleine är otrolig, hon har hjälpt mig enormt mycket genom både svåra känslor och personlig utveckling, och jag är väldigt tacksam över att jag hittade just henne. Jag kan varmt rekommendera både Lavendla och Madeleine till alla som funderar...

Kjell Thomas W
Escreveu sobre Lavendla

Proffsigt hela vägen från början till slut

Marie W
Escreveu sobre Lavendla

Kan varmt rekommendera Lavendla! Har anlitat dom två gånger med båda mina föräldrar vid deras bortgång. Personligt varmt bemötande båda gångerna. Särskilt tack till Magnus Lorentzon.

Gertrude O
Escreveu sobre Lavendla

Att anlita Lavendla för begravningstjänst var en trygg och fin upplevelse i en svår stund. Vi hade förväntningar på att få professionell hjälp, tydlig vägledning och ett varmt bemötande, och Lavendla levde verkligen upp till allt detta med råge. Lavendla erbjöd en helhetslösning på ett varmt, omtänksamt och professionellt sätt. Allt kändes välorganiserat, respektfullt och personligt, vilket gjorde processen betydligt lättare för oss. Vi kände oss sedda, lyssnade på och trygga genom hela vägen. Vi är mycket tacksamma för det fina stödet och kan varmt rekommendera Lavendla.

Isak A
Escreveu sobre Lavendla

Lavendla fungerar smidigt. Terapeuten Henrik är lätt att prata med, bra på att leda samtalet och att ställa rätt frågor och jag upplever att terapin har hjälpt mig. Det jag kan sakna från terapeuten är lite mer analys och en lite mer tydlig plan på hur målet med terapin ska nås

Josefin B
Escreveu sobre Lavendla

Gott omdöme av byrån i stort. Mer nöjd med officianten, mindre nöjd med begravningsrådgivaren. Verkade ny på jobbet smått okunnig, ingen känsla/oengagerad dock lättillgänglig. Har inte anlitat en begravningsbyrå tidigare så har inget att jämföra med.

Katarina Hummel De M
Escreveu sobre Lavendla

Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fått/får genom Lavendlas terapeut Charlotta. Dessutom var det lätt att beställa och betala.

Farhad B
Escreveu sobre Lavendla

Jag är supernöjd med min handläggare Rabi khalaf, Jättetrevligt bemötande o ansvarsfull o en professionell jurist båda hjälpsam o smidigt,snabbt

Gunnel A
Escreveu sobre Lavendla

Mycket bra och snabb och proffsig hjälp i en svår situation. Rekommenderar

Margareta L
Escreveu sobre Lavendla

Lätt att få kontakt, fick kloka svar inom rimlig tid

Ivan Leopold P
Escreveu sobre Lavendla

Snabba svar. Jurist kunde ta ett videomöte en lördag. Kan rekommenderas

Carina H
Escreveu sobre Lavendla

Det var första gången en närstående till mig gick bort och jag var i chock när min mor gått bort. Lavendla tog i mot oss på bästa sätt och guidade oss i genom processen med begravning och dödsbo. Begravningen blev en mycket fin stund där vi fick tid att ta farväl och Lavendla smyckade i kyrkan och gjorde det väldigt fint och dom skötte allt mycket fint viket samtliga släkt och vänner påpekade. Lavendla följde även upp efter begravningen så att allt fungerat, svarade på frågor och stämde av att vi var nöjda. Nu har fakturan...

Oliver Sand W
Escreveu sobre Lavendla

Bra och kunnig, ödmjuk och förstår vad man säger fastän när man ej själv gör det

Atiqul I
Escreveu sobre Lavendla

Very professional in all aspect. Felt very welcoming as I stepped into their office. Open discussion beforehand led to quick understanding of the legal standpoint during writing à testament. Anna Fayad was excellent.

Robbin H
Escreveu sobre Lavendla

Det har varit så otroligt bra, fint och proffsigt bemötande i en trygg miljö. 10/10

Bert- Ola &Amp; Amy A

Vi tycker jättemycket om vår terapeut. Det är första gången vi har haft terapi och än så länge är vi väldigt nöjda.

Hannes N
Escreveu sobre Lavendla

Superbra! Proffsigt och varmt bemötande. Vi båda kännde att vi blev lyssnade på. Båda kunde få hjälp att uttrycka våra behov och vi fick hjälp hur vi skulle kunna jobba på det.

Audrey S
Escreveu sobre Lavendla

Jag började terapi med Magdalena Dubiel för ett år sen. Först måste jag säga att det vara lätt och smidigt att boka en tid och att hitta rätt terapeut (enligt deras beskrivningar). Jag började med samtalsterapi för mig själv, men sen ändrade jag möten till parterapi med min make. Jag byggde upp en bra förtroendet för Magdalena från de första träffen som gjorde det lätt för mig att öppnar upp och diskutera känsliga område i mitt liv. Magdalena var väldigt tillmötesgående när jag ville byte till parterapi efter tredje mötet....

Jenny L
Escreveu sobre Lavendla

Snabb kontakt, proffesionellt och vänligt. Förklarar på ett enkelt sätt när man har frågor. Rekommenderar verkligen Lavendla.

Gunvor G
Escreveu sobre Lavendla

Personligt bemötande. Hjälpsamma och förstående till kunds önskemål.

Mirja R
Escreveu sobre Lavendla

Lätt att få kontakt och få våra önskemål uppfyllda.

Beata C
Escreveu sobre Lavendla

Snabb återkoppling på förfrågan om hjälp. Begravningsrådgivaren Bonnie Gray var tillgänglig, flexibel, lyhörd och proffesionell med hjärta. Såg till att begravningsceremonin blev så fin som vi önskat den och hjälpte oss med detaljer som vi i vår sorg inte tänkte på som att ex ta bilder. Vi är mycket nöjda med Lavendla och ger Bonnie Gray våra varmaste rekommendationer och ett stort tack!

Maria N
Escreveu sobre Lavendla

Sandra Bergman Bellqvist på Lavendla hjälpte oss att göra begravningen av vår mor så värdig, vacker och varm som hon hade velat. Med sin lyhördhet och sitt tålamod fanns Sandra under hela processen med goda råd, idéer och lösningar. Uppskattade särskilt hennes flexibilitet och förmåga att orka lyssna på våra tankar och tusen frågor...

Björn K
Escreveu sobre Lavendla

Jag upplever det som ett mycket bra o professionellt bemötande jag fått från Lavenda (Maria Schubert). Det jag har begärt och frågat efter efter har fungerat (med snabb respons på frågor) //Björn

Anna Ingrid Marie O
Escreveu sobre Lavendla

Min upplevelse av Lavendla är att det går snabbt och smidigt att få hjälp utan väntetider och långa köer. Jag har haft kontakt med en psykolog och jurist genom Lavendla, vilket fungerat jättebra. Smidigt att kunna genomföra samtal via länk och boka möte när man själv har tid.

Anne L
Escreveu sobre Lavendla

Lena Thimon trevlig och kunnig. Snabb återkoppling på frågor.

Håkan W
Escreveu sobre Lavendla

Vi behövde 2 testamenten och förvaring av dessa. Boupptäckten sköts också av er när det blir dags. Vi fick det vi ville och är nöjda

Magnus A
Escreveu sobre Lavendla

Det var personligt utan stress fick i lugn och ro göra mina val i en stund som är tuff

Carina W
Escreveu sobre Lavendla

Proffsigt och informativt bemötande som gav oss perfekt hjälp

Jutta B
Escreveu sobre Lavendla

Stort Tack för bra service, trevligt möte och många samtal

Britt-Marie S
Escreveu sobre Lavendla

Ett jättegott bemötande. Kändes väldigt tryggt och fint. Lavendla tog hand om allt för begravningen samt bouppteckning. Jag är väldigt nöjd med Gärd Fors. Så mjuk och proffsig. Med vänlig hälsning Britt-Marie Svensson

Hanna Ester Charlotta H

Toppen, lätt att få kontakt och återkoppling med Sofie som var tydlig, trygg och proffsig i allt bemötande. Mycket nöjd!

Ove S
Escreveu sobre Lavendla

Mycket enkel och effektivt sätt att få hjälp med planering och genomförande.

Nikita P
Escreveu sobre Lavendla

Tre tillfällen i rad så blev jag avbokad/ombokad i sista sekund. Första tillfället glömde psykologen bort vår tid. Tidsbokningarna verkar inte fungera optimalt. Fick ett fint bemötande av kundtjänst när jag tredje gången ringde upp och var förtvivlad över min avbokade tid, men det bör inte få hända upprepade gånger som det gjorde för min del.

Hanna S
Escreveu sobre Lavendla

Detta var den andra gången jag har tagit hjälp av Lavendla och Laura Sofy. Jag är lika nöjd denna gång. Klar, tydlig och strukturerad hjälp. Vi fick hjälp med gåvobrev denna gång.

Alexander H
Escreveu sobre Lavendla

Jättetrevligt bemötande, snabba svar och kunnig personal. Det enda som finns att bemärka på är att det blev fel flera gånger med fakturerings adressen

Jenny Ulrika L
Escreveu sobre Lavendla

Min kontakt hos Lavendla var mycket kompetent och professionell. Bemötandet jag fick var ödmjukt, empatiskt och samtidigt sakligt. Jag är väldigt nöjd med att handla av Lavendla och mycket då beroende på vem min kontakt varit.

Shahram Haji H
Escreveu sobre Lavendla

Vi hade en 90 minuter parterapi. Reza var mycket professionell och vänlig och tog tag i eventuella problem omedelbart. Vi var väldigt nöjda med vårt första möte.

Svar från Lavendla

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss, och det är så kul att höra hur nöjda ni är. Vi är glada att ha fått förtroendet att hjälpa er, och Reza står redo att ta emot er igen om ni önskar. Med varma hälsningar, Jonatan på Lavendlas kundtjänst.

Sonja F
Escreveu sobre Lavendla

Allt, från allra första början till slutet, har skett väldigt smidigt.

Lena B
Escreveu sobre Lavendla

Behövde hjälp med att upprätta testamente och framtidsfullmakter. Vi fick snabb respons på vår förfrågan och hade ett personligt, trevligt möte. Förslagen skickades snabbt och med kommunikation över mejl har vi nu färdiga dokument. Vi tackar så mycket och skulle gärna rekommendera Lavendla.

Kerstin Agneta L
Escreveu sobre Lavendla

Snabb återkoppling Rak och tydlig kommunikation Trevligt bemötande Inga väntetider

Christoph V
Escreveu sobre Lavendla

Vår älskade mamma hade somnat in vid en ålder nära 101 år. Vi skannade marknaden på jurister specialiserade på arvsrätt där både kunskapen och priset spelade in. Valet föll på Lavendla som både hade ett i våra ögon fördelaktigt pris och rätt kompetens. Uppdraget för Bolaget var att beräkna och hantera själva arvsskiftet utifrån en tidigare färdigställd bouppteckning. och därvid beräkna fördelning av arvet vilket var lite komplicerat då vi var fyra syskon med två olika fäder samtidigt som det fanns ett mycket krångligt...

Sofia L
Escreveu sobre Lavendla

Köpte en gravsten. Hade en väldigt smidig upplevelse med lavendla och är mycket nöjd med återkopplingen efter gravstenen var monterad!

Eva J
Escreveu sobre Lavendla

Empatisk, lyssnande, personlig.Kom med förslag, när tankarna fastnade. Entreprenören, Gärd, återkopplade snabbt, så fort nya frågor uppkom. Kändes väldigt tryggt

Anne Marie M
Escreveu sobre Lavendla

Jag fick rekomenderat Lavendla och Suzanne Sparre av en väninna. Det var det bästa tips vi kunde få. Hon hjälpte mig och min familj med allt det praktiska runt min mors begravning. Det var alltid lätt få kontakt om jag hadde några frågor. Ett par missförstånd löste hon perfekt. Sermonien i kyrka var precis som vi ville ha den. Hennes trevliga och naturliga sätt var en tröst i en tung tid.

Britt-inger F
Escreveu sobre Lavendla

Vänligt, omtänksamt, snabbt och professionellt bemötande och hanterande av allt som krävs runt en begravning. Tack för hjälpen!

Carl B
Escreveu sobre Lavendla

Jag kom snabbt i kontakt med en person som kunde hjälpa mig. Trevligt bemötande på telefonen och jobbet de sedan utförde gjordes inom klart rimlig tid och resultatet blev bra.

Alexander H

Lyhörda, proffessionella, serviceinriktade.