Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 165

Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...

1165 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Sedan starten hos Reco 2021

Gunilla F
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Kontakten med Lenbergs var positiv och trevlig i en situation då man är ledsen och inte orkar ta tag i så mycket.

Anna K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Cecilia Wiklund och Jan-Erik Selin gjorde pappas begravning till ett fint minne och gav oss ett fint avsked. Jag är mycket nöjd med allt från bemötande till genomförande och stöd från dem under en mycket svår tid. Vi har ännu inte tagit tag i bouppteckning mm så där har jag ännu ingen bedömning att ge.

Gull-Britt H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

De är fantastiska och vi alla i familjen ger dem högsta betyg i allt .Det har varit en trygghet att anlita denna fina och kunniga begravningsbyrå Gullbritthedegard@gmail.com

Therese S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Ett engagerat o hjälpsamt bemötande! Lenbergs anordnade en väldigt trevlig restaurang i lugn o anrik miljö att samlas i efter begravningsakten

Ulla A
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Begravningen fungerade bra. Förväntning att både begravning och boutredning skulle ske genom Lenbergs. Bouppteckningen skulle förmodligen också ha fungerat men jag hade behov av en boutredning, vilket Lenbergs inte tillhandahåller. Behov av en boutredning behövs när relationerna bland dödsbodelägarna inte är de bästa och vissa döljer vad som hänt med ägodelar och pengar. En "vanlig" bouppteckning visar inte att kvarlåtenskap, som inte längre redovisas öppet utan endast genom att begära kontoutdrag kommer upp i dagen.

Svar från Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Hej Ulla. Tack för din återkoppling och ditt omdöme. Så fint att du kände att begravningen fungerade bra. För att förtydliga så kan vi på Lenbergs kan hjälpa till med en boutredning. När vi utreder ett dödsbo inhämtar vi information utifrån vad dödsbodelägarna uppger och är överens om. Detta då samtliga dödsbodelägare enligt lag ska förvalta dödsboet gemensamt och således måste vara överens om samtliga åtgärder som behöver vidtas. Det du menar är sannolikt att vi på Lenbergs inte tar på oss uppdraget som boutredningsman....

Hans J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mina kontakter med Lenbergs orsakades av vår 89-åriga mammas död. Hon gick ur tiden på sitt äldreboende utan någon större dramatik. En komplikation i sammanhanget var att det skedde kvällen före julafton och att jag själv bor 45 mil från Borås. Men kontakten med jouren var smidig och representanten/chauffören var både trevlig och inkännande. Detsamma gäller fortsatta kontakter med begravningsrådgivaren Lars Böhm. Trygg, trevlig och lyhörd för våra önskemål - samtidigt som hans erfarenhet gjorde det lätt för oss att också...

Therése P
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt fint bemötande, väldigt proffsigt och dom ser hur vi är som närmaste personer till den bortgångne är om vi är sams eller ej och direkt och utgår ifrån detta för en bra planering. Togs om hand väldigt fint under begravning och kände mig sedd 🙏 Fått en väldigt fin bok efter begravning ❤️

Therése P och Cecilia W gillar detta
Robert J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Hjälpsamma, proffsiga och mycket empati från personalen, tog hand om allt, behövs när en familj har mist sin anhörig och är i sorg

Monica J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket fint och professionellt bemötande.Lyhörda för våra önskemål, snabba med att komma med förslag angående dödsannons och tackannons. Rekommendation av en väldigt trevlig präst. begravningsdagen blev precis som vi önskade , ljus och vacker. Skötte om anskaffning av blommor och kistdekoration som var mycket vackra. Foton i kapellet som blev sammansatta till en mycket vacker minnesbok. Spontan kontakt från begravningsbyrån som frågade hur det gick för oss, och om det var något vi undrade över. Kontakt från jurist angående...

Margareta C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Kontakten har fungerat bra. Begravningen kändes personlig. Så det känns bra även i efterhand.

Anne-Louice H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Kort och gott utmärkt👍 trevligt bemötande ,respektfullt m.m

Ulrika H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Begravning. Jag fick en bra hjälp av kunniga och tillmötesgående människor. Lugn och en harmonisk miljö. Mina önskemål genomfördes på ett fint sätt Vi har använt oss av Lenbergs tidigare och jag har haft samma upplevelse båda gångerna. Tack

Hannele N
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vänligt å proffsigt Lätt få kontakt och svar på frågor

Göran O
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket positivt att ha att göra med Lenbergs. Lätt att komma i kontakt med när jag behövde det. Ett stort tack till Roger Sandström, som verkligen både hjälpte och stöttade mig i denns svåra tid för mig när jag förlorat min älskade hustru. Göran Olsson

Pia B
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket nöjd,Tyckte om Anna,hon gjorde vad hon skulle o lite till.Effektiv hjälp med bouppteckning,det märks att dom är professionella,vilket ger trygghet.

Lena S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi känner oss väl omhändertagna av personalen på Lénbergs som är väldigt vänliga och professionella. Vi har fått hjälp med alla begravningsbestyr samt en fint ordnad minnesstund efter begravningen. Vi tog även deras hjälp med bouppteckningen som sköttes smidigt och snabbt.

Marita L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Tack till all personal o särskilt tack till Jan-Erik Selin för en varm o fin begravningsakt alla var så nöjda efteråt och även med jättegod mat o service 🙏så tack för allt Mvh Marita Larson med familj ❤️

Kristina F
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fick ett så väldigt fint och varmt bemötande då jag kontaktade Lenbergs Begravningsbyrå & Familjejuridik i samband min älskade systers bortgång, samt ett lika varmt emottagande där på plats, när allt kring hennes begravning skulle börja planeras. Kunde inte blivit bättre. Är väldigt tacksam! Mvh Kristina Fyrsten

Mari C

Proffsigt och vänligt bemötande. Förtroendeingivande

Birgitta A
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Det har varit ett fint bemötande och jag har fått god hjälp.

Stefan L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Lénbergs personal har ett mycket bra bemötande vilket uppskattas i en jobbig tid.

Lilian C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Bra bemötande. Vi är nöjda och tacksamma.

Anne-Marie Ö

Alltid trevliga,tillmötesgående och hjälpsamma

Agneta E
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vänligt och bra bemötande i allt

Kenneth P
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fint bemötande i en svår stund. Omtänksamma och närvarande. God hjälp med allt omkring när man förlorat sin livskamrat.

Borås Stad Försörjningsenheten J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Personalen har tålamod och mycket god servicegrad.

Anna-Lena X
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Ett underbart företag, alla är snälla och professionella. Tusen tack för all hjälp och tack för att ni tog tid att lyssna.

Bengt C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Dom är jätte duktiga på sitt jobb. Jag tackar dom så mycket. Bengt

Ronny S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket bra alla är så hjälpsamma

Anette K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fint mottagande! Lättsamma samtal! Fin hjälp hela vägen!

Mary Therése B

Trevligt och personligt bemötande

Johanna B
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Ett fantastiskt bemötande hela vägen från första mötet till återkopplingen efteråt. Lyhörd på våra tankar och idéer för att få vår pappas begravning så personlig och bra som möjligt. Ett gediget arbete som präglas både av kompetens, engagemang och medmänsklighet. Tobias är verkligen rätt person på rätt plats. Lenbergs Begravningsbyrå får mina varmaste rekommendationer.

Kjell F

Allt till full belåtenhet. 👍😀

Annika N
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vänligt, varmt, proffsigt och korrekt bemötande av Tobias. Har anlitat dem förut så förväntningar var höga. De levde upp till alla. De hjälpte till med mammas begravning och minnesstund. Kan verkligen rekommendera Lenbergs.

Evelina M
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Helt rätt person på helt rätt plats! Har bara gott att säga om Lenbergs. Janne tack för allt!

Marita F
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket professionellt och respektfullt bemötande både före, under och efter begravningen. Vi delgavs goda råd och allt flöt på med smidighet. Mycket god kommunikation genom hela förloppet.

Marianne P
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fantastiskt varmt bemötande och väldigt engagerad personal. Det finns en kundkunskap utöver det vanliga och de känner av kundens behov och eller ger fina förslag när man själv inte vet säkert i en situation som man inte är van med. Är tacksam för att jag valde Lenbergs. Juridiken har vi inte kommit till ännu så där har jag inga svar ännu.

Harriet J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi har haft Lenbergs vid tidigare tillfällen och det känns tryggt.

Jonathan B
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi fick bra hjälp och bemötande.

Bosse L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Det har varit ett bra bemötande. Allt har fungerat på ett bra sätt.

Katarina L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Lätta att prata med och få tag i. Håller oss bra uppdaterade. Toppen

Martin E
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Värdigt, tryggt och professionellt.

Anette C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fantastisk fin hjälp med allt runt en begravning innehåller!! Gäller också all juristhjälp Vi fick till bouppteckningen!! Tack!! Vi är så tacksamma o nöjda!! Mvh// Anette

Helen N
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mkt proffsigt och varmt omhändertagande. Cecilia Wiklund har varit så bra i all kontakt. Är så nöjda med allt!

Susanne S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fick bra hjälp med med allt, proffs…

Anita H

Bra bemötande och professionellt

Daniel M
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket bra arrangerat och bra support hela vägen från första mötet till återkoppling efter minnesstunden.

Johanna T
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Så fina och proffsiga på alla vis.

Fredrik H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi fick ett i alla aspekter proffesionellt och empatiskt bemötande!

Jenny H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Lenbergs Begravning & Familjejuridik i Borås har varit ett mycket stort stöd i en svår tid. Begravningen genomfördes med värdighet, omsorg och en fin känsla för detaljer, vilket betydde mycket för mig som dotter. Den juridiska hanteringen har varit trygg, tydlig och professionell, med ett respektfullt och lyhört bemötande. Ett arbete som präglas av både kompetens och mänsklighet.