Kan bara varmt rekommendera Lenbergs Blev väl mottagna när jag och min bror kom in som två fån ( speciellt min bror ) ;-) Ett stort Tack till Linda på Lenbergs Begravningsbyrå Borås /Niklas W
Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...
980 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Sedan starten hos Reco 2021
En omtänksam begravningsbyrå, som verkligen tar hand om allt man behöver ha hjälp med, när man själv har det jobbigt när någon går bort.
Trevligt bemötande från början, fick bra hjälp från första stund och hela vägen. Det är bara att rekommendera Lenbergs.
Kunnig personal och hjälpsam .Bra vägledning angående begravning
Väldigt fint bemötande i en tung period. Visste knappt ut eller in men fick bra hjälp och stöd i att planera begravningen.
Mycket trevligt bemötande samt omhändertagande i samband med begravningen. Erfaren och kompetent samt förtroendegivande.
Vänligt bemötande inför min make Conny Alfredssons bortgång, kunnig i flera svåra frågor. Hälsningar Gun Alfredsson
Vänligt , personligt , välorganiserat och effektivt .
I en tid när man är i total förvirring, sorg och allt som hör till när en nära går bort…. Jag hade inte klarat någonting utan hjälpen jag fått och för det är jag evigt tacksam. Lite kvarstår men det är proffesionellt i alla delar. Det är svårt med alla reaktionsfaser. Chock, bearbetningen och allt det där varje individ går igenom på olika sätt. Jag kan bara tala för mig och min son. Ja, vi har varandra, men det hade inte gått så smidigt framåt om vi inte fått så fin hjälp! Det är svårt att ta avsked! Tack Lenbergs och speciellt till Margareta Englund och Linnea Arvidsson. MM och PM
Vi blev så bra bemötta och omhändertagna inför begravningen. Jag hade förväntningar att dom skulle göra begravningen så bra som möjligt och den blev över förväntad bra🥰 bra anställda som jobbar där och tog emot oss på ett fint sätt denna svåra stund🙏
Proffsigt bemötande rätt igenom
Mycket fint arrangemang, mycket trevlig personal och allt som fungerade så fint runtomkring själva begravningen 👍
De var proffsiga och gjorde det hela personligt efter bästa förmåga. Jag kände mig hörd och omhändertagen
Jättebra! Vi har varit supernöjda.
Fick hjälp av Cecilia att planera vår mammas begravning. Cecilia är proffsig och har en personlighet som gör att man känner sig trygg och lyssnad på. Vi kände att mammas begravning blev så fin som vi hoppades på.
Vi fick ett vänligt bemötande i samband med min mammas bortgång. Jan-Erik bidrog till att denna svåra stund ändå blev ljus.
Vi möttes av en perfekt blandning av värme och professionalism i alla delmoment under planeringen. Begravningen var mycket vacker och även efteråt har vi fått fint stöd.
Mycket bra! Vi kände oss väl omhändertagna!
Vi fick ett mycket professionellt bemötande med stor hänsyn till våra önskemål. Vår kontakt Lars Böhm var väldigt omtänksam och tillmötesgående och genomförde sedan begravningen på ett väldigt fint sätt.
Tobias var professional, sympatisk, social och trevlig mot alla gästerna på begravningen. Skulle inte vilja byta ut honom.
Representanten på Lenbergs var väldigt kunnig, varm och vänlig. Förväntningarna var att få en fin begravningsceremoni för mamma och att vi skulle få hjälp med detta, vilket vi fick på alla tänkbara sätt. Vi köpte all planering, förberedelser och genomförande av begravning samt bouppteckning.
Fungerar som alltid utmärkt!!!
Jättefint bemötande. Bra hjälp med förslag på allt från begravningsannons, begravning, tackannons och minnesstund. Vi är jättenöjda med allt!
Varm ,välkomnande, proffsig . Rekommenderas varmt 💖💫
Varmt och engagerande. Tack för all hjälp.
Fint bemötande, kunnig, hjälpsam och vi fick den hjälp vi förväntade oss. Köpte bouppteckning efter vår mor.
Tråkigt och stressigt bemötande. Felstavade annonser. Både dödsannonsen och senare också tackannonsen. För lite musik enl Lenbergs representant. Begravningen skulle bli för kort med de tre psalmer vi valt. Tack vare prästens inhopp blev det ändå som vi ville. Och enligt prästen helt normalt val. Felutskick ang nedsättning av urna, redan jordbegravd vid begravningen. Inga uppgifter om vilka som satt in pengar till vald fond och inget om vilka som "tänt ett ljus". Vi fick det efter förfrågan men hade varit trevligt att haft...
Hej Christina Vi är så ledsna, men tacksamma för att få din återkoppling kring din upplevelse. Vår uppgift är att skapa trygghet i en av livets svåraste stunder genom vår erfarenhet och kunskap. Denna gång har vi brustit och ber än en gång om ursäkt. Önskar du tar vi gärna ytterligare ett samtal, vi tar detta på stort allvar.
Förstående, lyhörda, professionella och omtänksamma när min lilla moster hade somnat in ❤️
Roger gjorde ett mycket bra jobb genom hela processen.
Vi är väldigt nöjda med allt stöd och bemötande. Vi har känt oss omhändertagna. Jan-Erik Selin är verkligen en fantastisk person med.hjärtat på rätta stället. Han var dessutom uppskattad och vi har hört många säga vilken bra begravningsentreprenör som var med i kyrkan och på minnestunden Ett varmt innerligt tack från Familjen Till Margareta Persson
Bra bemötande! Tackar så mycket!
Det gällde en begravning. Vi blev bra bemötta och fick hjälp med det vi ville. Inget att klaga på. Även ett samtal när begravningen var över kändes bra.
Allt är bra och enligt förväntningarna.
Har inget att invända. Bra bemötande
Vi fick hjälp av Lenbergs Begravningsbyrå när vår pappa dog 2021 och vi var väldigt nöjda med allt då. Därför var det nu självklart att vi även i år när vår mamma dog tog kontakt med Lenbergs igen. Vi blir väldigt väl bemötta och de fixar allt med våra önskemål. De är proffsiga och gör oss anhöriga lugna.
Fint bemötande och mycket bra genomförande av begravning.
Mycket fint bemötande,fick den info vi behöver,o en så fin begravning,så tack än en gång,Janne Selin.Mvh Anette Öberg m familj.
Fantastiskt bemötande, fin begravning. Kan omöjligt bli bättre!
Mycket mycket bra. Känner mig trygg och väl omhändertagen. Har anlitat lenbergs vid 3 tillfällen och kan varmt rekommendera.
Besöket bar otroligt bra familjärt och skönt att någon tar hand om det juridiska.
Vid första kontakten med Lenbergs var en diskussion kring hur vår Ingrid skulle hämtas. Kista eller påse. Kändes mer som försök till försäljning av Kista. Färgval m m. Lite svårt att hantera just i den stunden. Svärfar hämtades i påse. Blev lite tid över sen för att ta beslut.
Hej Kjell! Av värdighet för den avlidne brukar vi erbjuda att hämta direkt i kista då det är möjligt. Dels för att ge en kär anhörig möjlighet att komma direkt i sin sista vila i kistan och dels för att spara kostnader för transporter åt dödsboet då vi inte behöver köra via bårhuset utan kan transportera kistan direkt till bisättningslokalen. Vi förstår att valet av kista kan kännas snabbt inpå, och då har man alltid möjlighet att istället välja en bårhämtning och göra valet av kista vid ett senare tillfälle.
Profetionellt, tryggt , inlyssnande och fint bemötande
Anlitade Lenbergs för begravningstjänst. Kände mig välkommen och blev proffsigt bemött av trevlig personal. Fick bra information och kände mig trygg.
Proffsigt och flexibelt. Vi är så nöjda med bemötandet och hela genomförandet av pappas begravning. Även minnesstunden efter på Yxhammarsgården var mycket fint ordnat. Kan varmt rekommendera Lenbergs.
Fint bemötande,bra service. Toppen.
Har inga klagomål överhuvudtaget. Trevligt bemötande, väldigt fin begravningsceremoni inklusive urna, blommor och andra dekorationer, samt god mat och fin lokal för minnesstunden efteråt.
Linda var mycket inlyssnande och tillmötesgående under hela tiden. Under begravningsgudstjänst o efteråt fanns hon hela tiden, tog ingen plats men otroligt närvarande och hjälpte till med allt. Jag kände mig så trygg och lugn i allt hela dagen. Smyckandet av kistan och i gudstjänstrummet var så vackert o stämde så fint in på mamma. En eloge även till Gustav som alltid svarade i telefon och var mycket behjälplig flera gånger.
Då vi aldrig befunnit oss i denna situationen innan visste vi bara att vi behövde hjälp att få ihop allt från begravning till bouppteckning och i vår släkt har Lenbergs varit begravnings byrån som anlitats. Vi blev väldigt fint bemötta av Cecilia med mycket värme och omtanke men med rak och tydlig information om vad vi behövde ta beslut om, det var bra. Cecilia lyckades även under träffen stuva om så alla våra önskemål gick att få ihop, präst, kapell, dag, Yxhammarsgården, när det väl var dags för begravning fanns Anna...
Fint bemötande från första dag till sista.Fint avslut med representant från byrån. Kan inte tänka mej ett finare avslut av min älskade man.Kan varmt rekommendera till andra i min omgivning.
Trevligt och omtänksamt . Snabba svar . Fin minnesceremoni !