Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 250
4.8

Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...

1250 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Sedan starten hos Reco 2021

Johan Thomas Ö
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

VARNING!!! Firman har varit mycket seg i sin korrespondens och ett "enkelt" dödsbo där alla arvingar varit helt överens om bodelningen, har tagit dem 10 månader. Dessutom har de givit Borås Auktionshall sådana bristande instruktioner i sin tömning att t.ex. exklusiva ljudkablar helt enkelt kastats till värden över 1000-tals kronor. De har heller inte förstått vad dödsboet innehöll vilket gjorde atr vissa saker helt enkelt "föll bort" i den slutgiltiga bouppteckningen vilket de nu försöker dölja genom att tvinga mig betala...

Carina A
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Ett gott och tryggt bemötande. En stilla och lugn begravning, samtidigt ljus och minnesrik. Kista, transport, dödsannons, omhändertagande vid kistläggning sjukhus, begravningsbil och bärare vid omhändertagande, reseersättning och byråns arbetskostnad.

Michael H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Det är andra gången jag vänder mig till Lenbergs, och jag kan rekommendera till 100% Den värdighet som visades över min pappa som det var denna gången är helt fantastisk. Och den värme som visas till de anhöriga är så tröstande och hjälpande i den chock och vilsenhet man känner i sörjandets berg och dalgångsemotioner. Sakligt, hjälpande, tröstande, vägledande och över förväntan genomfört från första mötet till sista överlämnandet då man får klara sig själv. Men man är då trygg att allt praktiskt kommer lösa sig tack vare en fin begravning och juridisk hjälp och vägledning.

Marie L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi fick ett mycket bra bemötande från den person som hade hand om vår fars begravning. Han hade full koll på allt som hörde begravningen till från första mötet till att allt var klart. Vi har även haft kontakt med en jurist vilken skötte bouppteckningen och detta gick också bra och blev snabbt avklarat!

Anneli P
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Begravningen var mycket fin. Allt fungerade väl, både i kyrkan och på mottagningen. Däremot tyckte jag inte att hämtningen av min döde make var helt igenom värdigt. Representanten av byrån skötte sitt uppdrag oklanderligt. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd. På minussidan kan jag nog tycka att det är orimligt dyrt att begrava en människa. Men eftersom det gick bra så är det inte mycket att orda om.

Ali I
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Jag upplevde bra under begravnings tiden så tror jag att ni gör bra jobb

Lennart S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Min upplevelse är att dom är professionella och kunniga och ett trevligt bemötande

Sören V
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Kunniga, bra bemötande, mycket nöjd med själva begravningen

Margaretha T
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi blev mycket väl bemötta. Representanten lyssnade på vad vi önskade kring begravningen och det blev ett fint avslut.

Fredrik H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma, i

Tobias M
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Dem var mycket lyhörda om alla våra önskemål och hela processen gick smidigt.

Christer L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Så seriöst detta gäng är som arbetar på Lenbergs. Vi har både anlitat för begravning och jurist hjälp. Så mycket beröm till gänget på Lenbergs ❤️

Johan L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Lenberg har tagit hand om tre familjemedlemmar de senaste åren med stor medmänsklighet. Tryggt!

Roland L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Bemötandet var fantastiskt fint och över förväntan. Lenbergs uppdrag var allt som gällde förberedelse och genomförandet av begravning och minnesstund utom servering under minnesstunden. Hjälp med bouppteckning genomfördes av Lenbergs. Även det till full belåtenhet.

Lennart L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi blev bemötta på allra bästa sätt. Allt skötes till vår belåtenhet av en mycket kunnig begravningsentreprenör. Vi rekommenderar Lenbergs begravningsbyrå för att hjälpa till med alla bestyr vid en begravning. Hälsningar Lennart

Åsa K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Uppskattar mycket det vänliga bemötandet och hjälpsamma med planering och utförande. Allt gick så smidigt och bra på ett respektfullt och omsorgsfullt sätt.

Linda D
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väl bemött. Bra hjälp, Mycket tacksamma över all hjälp vi fått.

Eva B
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Tack!🙏🏻 För ett värdigt och fint bemötande från all personal. Vacker Solosång och vackert arrangemang med blommor i Uppståndelsen kapell och vid graven. Ett stort tack för fina ord och berättelser om Wiwi. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Med vänlig hälsning Ewa Bengtsson.

Hsb K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Personlig service med vår familj i fokus. Ni är otroligt duktiga allihopa och måna om oss

Camilla R
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

De är så professionella och lotsar tryggt genom alla beslut och val som behöver tas runt ett dödsfall. Kan inte nog rekommendera dem

Joachim J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Bra och proffesionellt bemötande. Fin hjälp i en svår stund. Lugnt, värdigt och inkännande från alla på Lenbergs.

Nicolina K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt nöjd och tacksam överlag. Professionellt och uppmärksamt bemötande både före och efter begravning. Otroligt fint, lyhört och personligt utförande av begravningsceremonin samt ett fantastiskt och mycket avlastande stöd vid min makes bortgång.

Björn Tommy H
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi fick ett professionellt bemötande av alla vi hade kontakt med. Våra förväntningar uppfylldes. Vi är mycket nöjda med dem. Vi anlitade dem med allt med begravning och bouppteckning.

Christina L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt fin och värdig hantering av begravningen och allt runt omkring.

Kerstin L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt fint bemötande. Fantastisk service och mycket god hjälp med allt vi behövde. Rekommenderas å det varmaste

Kristina E
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Jag har denna gång haft kontakt med Lenbergs pga 2 nära vänners dödsfall begravning och bouppteckning. Ärendet är inte klart ännu men jag har hela tiden fått bra information och svar på de frågor jag haft liksom tidigare gånger.

Ann-Britt Kristina T
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Underbar personal proffsig och vänlig

Christer G
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Hej. Jag upplevde Lenbergs Begravningsbyrå som en helhetslösning till Ulla-Britts begravning. Å d var så bra tryggt å känslofyllt, hela vägen. Det juridiska med. Tryggt, Säkert å Kunskapen är viktig. Man tackar hela Lenbergs Begravningsbyrå för ett exemplarisk helhetslösning. Tack speciellt till Anna å Pär. Kärlek omtanke . Mvh Christer

Harriet A
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi blev väldigt väl emottagna sv trevliga människor hela tiden. Begravningen blev precis som vi önskade o vi fick all hjälp vi behövde. Jag o min syster är väldigt nöjda.

Fredrik Tommy J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Suverän byrå! Stort tack för all hjälp i denna svåra tid. 🙏

Britt-Marie A
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Mycket lugnt, inkännande och vänligt bemötande

Pernilla W

Jag är helnöjd. Tack Pernilla

Anna K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi har känt stort förtroende och trygghet med Lenbergs sedan första kontakt. Superprofessionella och omtänksamma.

Camilla B
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi hade blivit rekommenderade Lenbergs och ni levde upp till våra förväntningar.

Björn J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Jag har haft en väldigt bra upplevelse av Lenbergs Begravning & Familjejuridik. De har varit lyhörda, tagit sig tid och gjort att allt känts tryggt i en annars svår situation. Allt har skötts professionellt och smidigt.

Berry L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

mycket bra motagande utom ordäntligt genomförd begravning och mycket mer.

Roger O
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Väldigt fint och bra bemötande. Fick det stöd och support som behövdes i den svåra stund. Hade kontakt med Linda Otteräng som var fantastiskt bra och trevlig

Tobias C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Säker och god kommunikation under processen

Claes L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Omhändertagande och mycket lyhörd personal. Ser inga problem i att genomföra kundens vilja till ett personligt avsked av anhörig.

Anders J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Värdigt och inkännande. Det kändes som att vi blev väldigt väl omhändertagna

Peter J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

endast ett möte och två mail så löstes allt. Toppenbetyg!!! sedan var enligt oss betalningen ocker! 28000:- arbete med mamma och transport från bårhus till krematorium runt 15000:-!!! resten 40 kort, blommor, medverkan och fix vid gudstjänst samt möte med oss och kontakter med präst samt annons i tidning resterande 13000:- - en bra timpeng skulle jag vilja säga!!

Svar från Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Hej Peter. Tack för ditt omdöme, fint att du känner att allt fungerade smidigt och blev som ni önskade. Vårt arvode justeras beroende på hur mycket tid vi behöver lägga på ett ärende och baseras på den rådgivning, de kunskaper och den erfarenhet vi har av att arrangera och ta ansvar för allt kring själva begravningen så att allt går smidigt och att ni kan känna er trygga hela vägen. Utöver vårt arvode har vi även en rad förmedlade kostnader och inköp från andra aktörer som tex kistor, urnor, annonser, programkort, förtäring...

Sandra O

Personligt och fint bemötande,

Lisbeth J
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

När jag och mina två söner besökte er dagen efter att Lennart gått bort, fick vi ett mycket lugnt och tryggt mottagande av Linda Otteräng. På frågan om vi ville ha Jan-Erik Selin som officiant blev svaret ja, vi visste inte vem han var. Det blev det bästa av bäst. Han gjorde begravningsakten till en fin minnesstund där han återgav en del av våra liv tillsammans med Lennart. Våra vänner som var med oss i Kapellet har hört av sig efter till oss och sagt att det var en mycket vacker och minnesvärd begravning att bära med sig...

Tommy O
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Fick väldigt bra hjälp under en jobbig period

Catharina S
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Det är första begravningen som vi syskon är med o planerar utan ngn av våra föräldrar. Det har varit väldigt tryggt med Lenbergs. Allt har fungerat perfekt o begravningsdagen blev jättebra. Vi köpte hela paketet tror jag, inkl bouppteckning. Vi blev jättebra bemötta.

Lena Ö
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Allt fungerade bra från början till slut Vänligt och proffesionellt bemötande, uppföljning via telefonsamtal, medkänsla och de bidrog till den trygghet vi behövde i en svår situation och vår närstående fick ett vackert avsked🙏

Katrin L
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Tack för ett fantastiskt stöd vid min pappas begravning både före och efter Ni är fantastiska MVH Katrin Lillvik

Thomas K
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Bra bemötande, trevlig och proffsig personal.

Anders E
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Bra o tryggt bemötande. Erbjuder en helhetslösning för dom efterlevande.

Madeleine C
Skrev om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås

Vi anlitade Lenbergs i samband med pappas bortgång för att sköta allt från begravning till bouppteckning. Bemötandet har varit både personligt och professionellt och vi är mycket nöjda. Det har varit lätt att få kontakt via telefon och mail. Alla arrangemang har fungerat utmärkt. De har varit ett väl fungerande stöd för oss och underlättat mycket