VI blev vi trevligt bemötta och Roger lyssnade på vad vi ville uppnå med min mammas begravning. Allt kändes naturligt och enkelt som vi ville. Roger kom även med förslag till oss. Kan verkligen rekommendera till andra.
Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Vårt mål är att skapa en personlig begravning som speglar den dödes personlighet och de anhörigas önskemål. Vi strävar så långt det är möjligt efter att du har samma kontaktperson genom hela processen, något som skapar trygghet och ger möjligheter att utforma ett fint avslut. Tjänster som vi erbjuder är: Begravningar, familjejuridik...
1111 omdömen om Lenbergs Begravning & Familjejuridik Borås
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra bemötande. Trevlig personal. Vi fick hjälp med allt vi undrade över. Kan varmt rekommendera dem.
Fick fint stöd och hjälp av Lenbergs i denna svåra tid. Inkännande, sympatiskt bemötande.
Proffsigt från början till slut. Mycket nöjd med allt.
Vi fick all hjälp vi behövde. Vi blev vägledda på ett lyhört sätt och med vårt bästa i centrum.
Fick bra kontakt för att planera en enkel ,inte kyrklig begravning. Vi hade en lätt och bra konversation som är viktigt. Fick också bra hjälp med planering och många bra förslag, Det var ganska lättsamt, och lagom högtidligt i kyrkan. Vi är väldigt nöjda med Tobias Ragnarsson.
Vi fick ett helt fantastiskt bemötande från första stund och Jan-Erik visade ett otroligt fint stöd och engagemang under hela processen. Alla våra önskemål blev uppfyllda och han gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga. Även om hela processen har varit tuff och väldigt jobbigt så har Janne gjort allt så mycket lättare. Jag är för evigt tacksam för allt han gjort för mig och min bror när vi förlorade vår pappa.
Stort stöd och mycket hjälpsamma med allt som kretsar runt en begravning mm. Är tredje gången på kort tid som vi är i kontakt med Lenbergs när det gäller begravning. Har velat ha olika teman med special ljud mm på begravningarna och allt har man löst. Kan varmt rekommendera Lenbergs.
Har fått ett vänligt och proffsigt bemötande
Jag känner mig välkommen för alla uppdrag som jag har frågat om det känns tryggt.Ett stort tack
Vi blev bemötta på ett proffsigt och hänsynsfullt sätt. Det pratades om vår avlidna mamma med respekt. Fått hjälp med begravning samt samling med mat efteråt. Vi hoppas att hjälpen med gravsten och boupptäckningen går lika bra
Trevligt bemötande Proffsigt arbete Snabbt åtgärdat Bra kommunikation
Jan-Erik var ett fantastiskt stöd. Tog hänsyn till alla önskemål vi hade. Kunde inte fått en bättre upplevelse i den svåra situationen. Så klok och inkännande.
Har ingenting att klaga på. Allt har varit väldigt proffsigt och flutit på bra.
Väldigt bra arrangemang ordnade allt till en perfekt dag
Otroligt inlyssnande, professionella och mänskliga!
Bra och professionellt bemötande
Proffsigt = värdigt bemötande, lyhördhet, engagerande, tillgänglighet
Snabbt och mycket proffesionellt bemötande i en kännslig tid 👌🙂
Vi har blivit så väl bemötta av Lenbergs och allt har varit så väl skött och det blev en fantastisk fin begravning, därför får dom högsta betyg 🙏🏻
Helt fantastiska på alla plan. Telefonsamtalen under hela tiden har varit stöttande. En stor eloge till all personal
Proffsigt och fint bemötande, 2:a gången vi anlitar Lenbergs och har varit väldigt nöjda båda gångerna.
Man känner sig mycket väl omhändertagen på alla sätt och vis.
Allt gick väldigt smidigt, och vi fick hjälp med allt som behövdes
I en svår situation har Lenbergs bemött oss på ett väldigt professionellt sätt. Ni är rakt igenom proffs. Däremot var jag inte så imponerad av boken ni hade tagit fram från begravningen.
Hej Kristina! Tack för din fina återkoppling, det värmer. Ledsamt att höra att du inte känner dig nöjd med minnesboken. Vi tar gärna till oss dina tankar kring hur den kan göras bättre.
Vi anlitade Lenbergs Begravningsbyrå då vi tidigare har bra erfarenhet av dem. Även denna gång tog de väl hand om begravningen. Trevliga unga kvinnor som bemötte oss på ett fint och värdigt sätt. Bra uppföljning under hela proceduren med information. Vi hade en enkel begravning för vår mor i Hoppets kapell på St Sigfrids kyrkogård, allt var fint och välordnat - det tyckte även begravningsgästerna. Stort tack! från Lisbet o Yvonne
Vi anlitade Lenbergs i samband med min mors bortgång. Allt sköttes mycket professionellt och med värme. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Stort tack till personalen på Lenbergs
Ett varmt och vänligt bemötande från första telefonsamtalet. Förstående och lyssnade i de olika faserna som en nära anhörigs bortgång medför. Bra dialog vid första mötet tillsammans med familjen där vi fick hjälp/stöd i vad som behöver göras, från denna dag och fram igenom. Fick med oss ifrån de som deltog på begravningsceremonin, hur fint och proffsigt det genomfördes i kyrkan. Skapandet av dödsannonsen i tidningen, framtagandet av program till kyrkan. Stödet den dag som begravningen hölls. Den fina samlingen av bilder...
Proffsigt, väl ordnat mycket bra. Rekomnderas
Jättebra bemötande och proffsiga
Mycket trevligt bemötande och en fin ceremoni.
Mycket bra vänliga skickliga Tack anita f
Ett vänligt bemötande samt proffsigt utförande av begravningen samt genomgången av upplägget. Rekommenderar lenbergs begravningbyrå
Jag fick träffa Anna som är en väldigt varm och inkännande person. Tog sig tid och lyssnade och gav goda råd när jag var osäker på vissa saker i planeringen. Övriga i personalen som jag träffade hade alla bra bemötande. Lotta
Jo, helt OK, men alltjämt har jag inte fått något album trots att det är betalt.
Hej Margareta. Tack för din återkoppling. Så tråkigt att höra att du fått vänta länge på ditt album. Så ska det inte vara. Vi tar det direkt vidare med vårt tryckeri.
Vi har haft ett jättebra begravningen med Lenbergs. Hade även en borglig begravning. Vilken var blandad med glädje i sogen för oss alla. Både gråt och även lite skratt i akten. Vilket vi ville ha mycket bra. Även juristen var även han till belåtenhet för oss. Kände oss trygga i allt.
Trevlig hjälpsam och respektfull personal.
Självklart val av Lars Böhm att ta hand om även Mammas begravning (Lars hade hand om Pappas begravning för 2 år sedan). Allt fungerade väldigt smidigt, tryggt och på bästa sätt. Vi är mer än nöjda med helheten. Blev en mycket fin och vacker begravning.
Mycket trevlig personal. Vi valde en borgerlig begravning och den blev otroligt fin.
Tycker det var ett fint arangemang proffsigt utfört.Men onödigt dyrt.
Ett otroligt företag som hjälpte oss med allt i denna svåra tid. Bouppteckningen återstår. Vi ger Lenbergs högsta betyg.
Bra bemötande och kan sin sak snabbt professionellt och tydligt.
Finaste bemötandet, kunde inte varit bättre. Lyhörda för önskemål, kändes som att de gjorde allt för att göra det möjligt. Och genomförandet var det bästa!
Allt är inte klart ännu. Men jag har hittills bara bemötts med värme, omtänksamhet, och hjälp med det jag behövt. Ett engagemang utöver det vanliga. Både vad gäller själva planeringen inför begravningen och på begravningsdagen. Det juridiska är inte klart, men jag blir hela tiden uppdaterad vad som händer och hur långt det har fortskridit. Jag har köpt alla tjänster som erbjudits mig och är så här långt mycket nöjd. Vill även tillägga att alla involverade är mycket trevliga, vänliga och hjälpsamma.
Professionellt och varmt bemötande. Saklig och tydlig information. Smidigt med digitala möten. Finstämd och diskret hantering av minnesstunden.
Fint och engagerat omhändertagande. Man känner sig trygg att allt blir ordnat på bästa sätt. Trevlig personal.
Mycke trevlig och hjälpsam personal! Vi är oerhört tacksam för den hjälp vi fick.
Ett fint professionellt och varmt bemötande, för mig, i min stora förlust och oerhört tunga sorg. Kände också trygghet och förtroende med den juridiska hjälpen i samband med bouppteckningen. Fick alltid fin hjälp även vid spontanbesök i reception och blev alltid återkontaktad vid telefonsamtal och e-mail.
Familjär och kompetent handläggande
Profsigt bemötande. Omtänksam personal.