Kvalitet, kunskap, trygghet. Magnus ledde mig genom denna svåra stund på ett perfekt sätt.
Lerums Begravningsbyrå AB
Välkommen till Lerums Begravningsbyrå – Vi har varit en auktoriserad begravningsbyrå sedan 1941. Vi står för trygghet och förtroende. Vi förstår att det kan vara svårt när en anhörig går bort. Därför är vi på Lerums begravningsbyrå flexibla och lyhörda för dina önskemål. Vi finns alltid nära till hands och vet hur vi tar hand...
263 omdömen om Lerums Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2021
Vi blir verkligen glada över att höra att du haft en bra upplevelse med alla du varit i kontakt med hos oss. Tack för förtroendet.
Upplevde att man blev väl omhändertagen av Sara. Allt fungerade till belåtenhet. Enda anmärkningen var när man efter första besöket bytt ut Sara till ngn annan på byrån. Vi protesterade och fick då tillbaks Sara som vi etablerat fin kontakt med. Stefan Garyd
Blev bemött med värme av alla jag mötte på begravningsbyrån. Då det uppstod en grov miss som inte inte de hade orsakat kompenserade de mig ändå så gott de kunde. Kan varmt rekommendera dem.
Väldigt fint och respektfull hantering
Fint och proffesionellt bemötande inför och under själva begravningen. Planeringen var tydlig, omsorgsfull och respektfull. Ceremonin blev precis så vacker och värdig som vi hade hoppats på. Tyvärr drar helhetsintrycket ner på grund av hanteringen kring bodelningen efteråt. Här upplevde vi bristande kommunikation, långsam handläggning och en känsla av att vi som anhöriga inte riktigt blev lyssnade på. Vi fick själva ringa runt för att få information olika statliga instanser. Det skapade onödig stress i en redan känslig...
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du var nöjd med begravningen. Samtidigt beklagar vi att du upplevt osäkerhet kring bouppteckningen och kontakten i samband med den. Vi har full förståelse för att det kan uppstå missförstånd, särskilt i en känslig och pressad situation, och det är verkligen tråkigt att detta lett till en negativ upplevelse för dig.
Underbar personal som stöttar o hjälper när man är ledsen och sårbar.
Tack för att vi fick förtroendet att finnas där för Er under en svår tid. Det är en stor ära för oss att få hjälpa till med att skapa ett vackert och personligt avsked. På Lerums Begravningsbyrå värdesätter vi varje möte och varje berättelse, och vi gör vårt yttersta för att varje begravning ska spegla den person som ni tar farväl av – med värme, omtanke och respekt. Tack för att ni lät oss vara en del av denna viktiga stund. Vänliga hälsningar, Lerums Begravningsbyrå
Smidigt och professionellt bemötande. Tryggt samarbete att planera/genomföra en begravning i en känslosam period.
Förväntningarna var stora och de blev uppfyllda.
Fint bemötande och smidighet, TACK!!
Bemötande proffsigt, lyhörda, kunniga, förväntningar, super trevliga och allt och lite till kommer rekommendera ovanstående. De har lösningar för allt. Tjänst var genomförande av begravning. Ett Stort Tack till Er Alla ( dock extra kram till Katarina ) Tack för allt & på återseende S
Fantastiskt bemötande och trevliga samt hjälpsamma under hela tiden vi varit i behov av kontakt och hjälp.
Lugnt och tryggt bemötande. Ordnade allt med begravningen enligt önskemål. Tack för en fin begravning. Rekommenderas varmt.
Bemötandet har varit fantastiskt. Alltid hjälpsamma. Vi har tidigare haft en annan begravningsbyrå. Bl a debiterade oss för sådant som inte blev av. Så vi hade inga förväntningar mer än att människor vill göra ett bra jobb. Lerums Begravningsbyrå levererade till 110%. Lerums Begravningsbyrå hjälpte oss med allt. Från att hämta mamma, till att hon var i jorden. Högsta betyg. Med vänlig hälsning Monica Hansson
Min upplevelse är mycket positiv!!! De får absolut full poäng. Magnus och all personal är fantastiska.
Helnöjd . Varmaste rekommendationerna .
Bästa service man kan tänka sig, jour dygnet runt och trevliga och hjälpsam personal
Trevlig kunnig och ’närvarande’ - allt till belåtenhet !
Vänlig och personligt bemötande. Känner mig trygg . Pappas begravning blev mycket fin. Allt fungerade ! Ställde mängder av frågor och funderingar. Fick vänliga och korrekta svar. Tack! Använde dem även vid mammas begravning 2018.
I vår stora sorg så har Lerums begravningsbyrå underlättat för oss.
Fick all hjälp jag behövde. Begravningen blev väldigt fin och blir ett ljust minne för mig, släkt och vänner. Tack Magnus!
Jag är så nöjd med det trevliga och medkännande bemötande jag fick som gjorde mig trygg och visste att de utförde sin uppgift på ett proffsigt sätt jag är så tacksam att jag lär dem sköta min mans begravning
Jag är mycket nöjd med allt från första stund Vänligt och varmt bemötande av alla jag haft kontakt med. Samarbetet med Magnus kändes professionellt och tryggt. Pålitligt och respektfullt.
Ett väldigt bra bemötande på kontoret och begravningsakten var mycket bra ordnad.
Otroligt bra service och trevlig personal. Rekommenderar de varmt
Fantastiskt omtänksamt proffsigt bemötande
Fantastiskt engagemang och duktig personal. Professionell service i alla avseenden. Lyhörda i sitt uppdrag och så duktiga att arrangera allt vid vår mammas bortgång! Våra varmaste rekommendationer.
Trevligt bemötande och bra genomgång av förloppet/processen.
Trevligt och bra bemötande och tillmötesgående
Allt blev väldigt fint ordnat som vi ville ha det. MEN det har varit en mardröm att försöka få svar på frågor eller komma i kontakt överhuvudtaget. Man var tvungen att ta sig till Lerum och gå in på byrån för att få tag på entreprenören. Det gav upphov till mycket stress tyvärr.
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
vänliga proffs på sina erbjudande ordnade allt till belåtenhet och efter överenskommelse
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Bra och lugnt bemötande, inget tvång utan bra utförandeav uppdraget i vår sorg.
Bra bemötande och kunnigt folk Kan rekommenderas Sten Lundgren
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Väldigt trevligt ,personligt bemötande,köpte allt i samband med en begravning, fick även med fina minnesbilder
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Väldigt bra och förstående bemötande. Mycket hjälpsamma och omhändertagande. Kan varmt rekommenderas.
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Hej jag är nöjd bra bemötande allt löpande på bra har inget att klaga på i denna svåra situation .
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Jag är mycket nöjd med deras bemötande och genomförande av begravningen
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Har anlitat dem ett flertal gånger, alltid mycket bra bemött, vänligt, omhändertagande och personligt. Ville ha en stillsam och enkel begravning enligt önskemål och Lerums begravningsbyrå levde helt upp till mina önskemål. Alltid tillmötesgående, vänliga, lyhörda, rådgivande och hjälpsamma. Peder J
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
De gjorde ett paket av allt, dvs blommor, servering
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Blir väl bemött och de uppträdde väldigt proffsigt och gjorde en jättefin begravning väldigt nöjda
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Fint bemötande och omtänksam personal. Ingegerd med familj
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Trevligt och proffsigt bemötande, vi kände oss trygga med alla beslut och detaljer.
Toppenbemötande:) Jättebra bemötande, tryggt o bra. /Josefin Bratell
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Vi är mycket nöjda och tacksamma med hur vår mammas begravning och allt runt omkring den blev. Allt blev som vår mamma önskade och vi kände oss trygga med er hela vägen från dagen då mamma dog, tills hon blev begravd. Ni gör ett fantastiskt fint jobb, tack! Vänliga hälsningar Anders och Ulrika
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Vänliga, engagerade och tillmötesgående. Rekommenderar dem starkt i den tunga situation man befinner sig i. Vackert ordnad begravning, utmärkt service.
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Vi har anlitat Lerums Begravningsbyrå tidigare och har alltid blivit vänligt bemötta!
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Allt har fungerat på bästa sätt, Vi är väldigt nöjda för all hjälp och tillmötesgående.
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Fantastisk bemötande Allt ordnades enkelt och lätt Mycket bra kontakt under tiden och efteråt
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Väldigt vänliga, är kunniga och tar sig tid när man träffar dom. Mycket bra service.
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Trevligt bemötande, snabb återkoppning, allt fungerade utmärkt!!!! Vi fick hjälp med allt som hör till en begravning, inkl ny gravering av befintlig gravsten, minnesbok etc
Tack för att vi fick förtroendet att finns där för Er. / Lerums Begravningsbyrå
Kunde inte vara mer nöjd. Otroligt bra service, tillgänglighet och responstid. Rekommenderar varmt!