Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Levler Spqr AB

Levler Spqr AB

Ändra adress Lägg till information
1.8

6 omdömen om Levler Spqr AB

Staffan Jean Dennis S

Sämsta jävla plattform jag har upplevt blev tvångsförflyttad dit när de köpte och lade ner aktieinvest som var en utmärkt platå den här levler är ju inte färdig går inte att handla danska aktier exempelvis så man var tvungen att flytta dem och då låser de hela min aktie sida så det går inte att handla överhvudtaget på flera veckor, Uselt

Per J
Skrev om Levler Spqr AB

Stureplansnobbarna från Söderberg & partners har genom Levler och Joakim Bornhold beslutat sig för att lura småspararna på deras pengar. Joakim Bornhold hade en dröm och den drömmen var att skapa sin egen spartjänst och för att nå dit var han beredd att förstöra allt för Aktieinvest kunder. Inget och inga fick stå i vägen för hans dröm. Levler är en katastrof, hemsidan är tråkigt, oinspirerande och långsam. Informationen om aktier och fonder nästa obefintlig, användarvänligheten är icke existerande. Hur är det möjligt att...

ERIC G
Skrev om Levler Spqr AB

Har inte depå själv utan fullmakt för annan men verkar vara tvungen att fylla i kunduppgifter och öppna depå även fast det inte är jag som är kund och försöker få hjälp från de men får inte något bra svar hur jag ska gå tillväga, får olika svar på mail och telefon och mail är jag tvungen att skicka påminnelser om att svara på mitt mail innan jag får svar.

Mansoor K
Skrev om Levler Spqr AB

De är antingen en bunt okunniga lyckosökare eller rent av banditer. Decenniets mest katastrofala upplevelse.

First-Name L
Skrev om Levler Spqr AB

Super nöjd med att ha mitt sparande på Levler, enkla insättningar, bra översiktsplan, bra fondpaket, enkel smidig app!

Alexander K
Skrev om Levler Spqr AB

Lovar "bonus" på månadssparande men uppfyller in villkoren när man påtalar att inget betalats ut. Påstår till mig och flera andra att man "glömt" lägga in koden vid insättning. Blufföretag