LG flytt&städ ska undvikas till varje pris! Positiva omdömen är uppenbart fake. Jag anlitade firman för flytt och städ och det började med en ganska trevlig men minst sagt udda kontakt. Det slutade i att jag förlorade 10.000kr i skadade/försvunna föremål, blev stämd efter att ha anmält företaget till ARN, samt fick utföra flyttstädet själv. LG flytt&städ "slängde" flera av mina föremål, hade sönder flera av mina möbler i flytten, misslyckades med städarbetet och vägrade åtgärda bristerna. När jag tog kontakt för att få en...
Lg Flytt & Städ AB
10 omdömen om Lg Flytt & Städ AB
This is a very good Moving Company. I highly recommend. I wish it's possible to run an advertisment on all social media platforms particular for them and their Brand. They are well organized, they highly understands customers Journey. They are really Good 👍✨🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟⚡✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨♥️
Toppenbra! Leif är en härlig person. Allt känns seriöst, ärligt och schysst, inget fiffel o båg. Väldigt bra utfört jobb, tack!
Starka killar, vettiga priser, kan starkt rekommendera.
Jättenöjd med storstädning av vårt hus
Kan starkt rekommendera LG flytt & Städ
Fantastisk personal som också gör det lilla xtra. Leif en glad gubbe som har lätt till skratt. Rekommenderas starkt. De jobbar snabbt och effektivt!
Mycket bra service från städpersonalen. Jag var nöjd.
Anlita aldrig den här firma !!!! . Ägaren var mycket otrevlig, nonchalant med sjukt beteende . 2 möbler blev skadade och en lampa trasig . När jag påpekade detta fick ägaren utbrott , skrek och gapade . Hotade mig med domstol när jag sade att jag vill inte betala fakturan innan skadorna var reparerade. Vill påpeka att de 3 männen som jobbar i firman har ingen skuld i hans beteende.
Var väldigt trevlig dem första kontakterna. Men slog om helt när man vänligt frågade om dem bilder som tidigare missnöjd kund tagit. Leif blev då kort i tonen och svarade ilsket att det behöver vi inte prata om. När sedan research gjordes om LG flytt och städ blev vi oroliga över deras dåliga rykte och valde att ej anlita dem.