Ll Clinic AB

5.0

3 omdömen om Ll Clinic AB

Erik F
Skrev om Ll Clinic AB

Jag har vart här flera gånger och är otroligt nöjd att jag hittat hit. Giorgio är en riktig stjärna, noggran, lyhörd och vet exakt vad han gör. Här är man i goda händer!

Reco tipsar!
Skönhetskliniken BEVARO
4.9/5 i betyg av 328 omdömen 4.9 av 328 omdömen
BadgeEightYears

Jag har gått till Marlene på Skönhetskliniken för kosmetisk tatuering av både bryn och övre+undre eyeliner. Jag har fått professionell och varmt välkomnande redan när jag kommer innanför dörren. En go kopp kaffe i handen i väntan på min tur. Marlene nöjer sig inte föränn du är 100% nöjd! Jag kunde inte varit mer nöjd med de tatueringar hon gjort. Det enda jag ångar är att jag inte gjort det tidigare. 10/10 till skönhetskliniken. Kram Madeleine

Madeleine J Madeleine J
Läs mer omdömen
Emilio S
Skrev om Ll Clinic AB

Riktigt duktiga och professionella! De tog sig verkligen tiden att svara på mina frågor, ge mig tips/övningar och framförallt att behandlingen de utförde gav mig bra resultat. Jag är väldigt nöjd med helheten, rekommenderas!

Antonio H
Skrev om Ll Clinic AB

Jag blev bemött på ett tryggt och proffesionellt sätt! Jag hade lyft dåligt och skadat ryggen och sökte för detta! Kiropraktorn var lyhörd och informativ på ett pedagogiskt sätt! Jag gick därifrån men en bra känsla i kroppen och med en tydlig plan för framtiden! Kommer definitivt tillbaka!