Skönhetskliniken BEVARO

www.skonhetskliniken.se
  • BadgeEightYears
4.9
Boka tid Ring 031-711 88 77 Dela

Välkommen till oss Skönhetskliniken som firade 10-års jubileum hösten 2024 Vårt mål på Skönhetskliniken är att kunna ge dig en permanent makeup på ett professionellt och medicinskt säkert vis. Vi följer därför de lagar och förordningar som är utlysta av Miljöstyrelsen och Socialstyrelsen. Hos oss på Skönhetskliniken erbjuder...

386 omdömen om Skönhetskliniken BEVARO

Sedan starten hos Reco 2018

Liza W
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Denna klinik har varit min räddning 2gånger och jag är så tacksam. Man känner sig välkommen och får ett trevligt bemötande, blir erbjuden bedövning redan i receptionen så man är redo för sin behandling, uppskattas! Jag är så nöjd med min behandling hos Marlene, lasrat bort ögonbryn och gjort nya hos henne. Mycket noggrann, öppen, pålitlig och otroligt kunnig. Känner mig trygg och kan slappna av under behandlingen då jag känner mig hörd och förstådd. Med tanke på vad jag kom in med så förväntade jag mig inga större resultat...

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Liza, Vi är så glada för att du tagit dig tid att skriva så fint om ditt möte med oss alla på kliniken. Du är varmt välkommen igen!

Adia G
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Tack! Fint bemötande av personalen och önskat resultat blev det också. ❤️

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Adia, för att du tagit dig tid att göra en bedömning av vårt arbete. Vi är glada för att du känner dig väl omhändertagen och att resultatet blivit som du önskat. Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Sari B
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Marlene har gett mig vackra ögonbryn i flera år. Hon är otroligt professionell och kunnig. Sen är det ett stort plus att hon har en härlig personlighet.

Sari B och Mia S gillar detta
Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Sari för att du tagit dig tid att skriva så fint. Varmt välkommen många år till💖

Eva Sarah Johanna R
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Var inne och gjorde mina bryn hos Marlene- proffsigt, trevligt och personligt bemötande- jag är jättenöjd med resultatet. Trevlig och tillmötesgående stämning på kliniken. Högsta betyg.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Men tack för så fina ord! vi är så glada att du tagit dig tid att göra en bedömning och att allt varit så bra. Varmt välkommen igen!

Anna R
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Man känner sig mycket välkommen. De känns professionella. De försöker inte ”pracka på” kunderna olika produkter som jag inte efterfrågar vilket jag uppskattar. Lena är skicklig med mina ögonbryn och de ser ut precis som jag vill, både färg och form. Hon lyssnar in mina behov mycket bra. Lena är också en varm och trevlig person. Jag kommer tillbaka.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anna för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Du är varmt välkommen tillbaka💖

Linda K
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Var inne och gjorde mina bryn, både bemötande och resultat får toppbetyg! Trevlig och professionell personal som alltid ser till kundens bästa.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Linda för att du tog dig tid att göra en bedömning. Vi är glada för att du känner dig väl omhändertagen och att du känner att du fått ett "toppresultat" Varmt välkommen snart igen!

Emmi H

Mycket bra… Otroligt duktiga/ professionella

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Emmi för att du tagit dig tid att lämna en så fin bedömning. Vi ser fram emot att träffa dig många gånger!

Christopher A
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Fantastiska tjejer. Går hos både Katarina och Lena sedan många år och är alltid super nöjd. Kan varmt rekommendera

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Christoffer för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Vi är glada för att du känner dig trygg och väl omhändertagen här på kliniken. Varmt välkommen i många år till🌸

carolina v
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Mycket bra bemötande och bra med två träffar!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Carolina för att du tagit dig tid att göra en bedömning. Varmt välkommen på fler behandlingar!

Moa G
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jättenöjd med bemötandet samt resultatet!:)

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Moa för att du tagit dig tid att göra en bedömning av ditt besök hos oss. Vi är mycket glada för att upplevelsen var fin. Varmt välkommen snart igen!

Liselott R
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Trevlig personal! Alltid fint bemötande.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Liselott för att du tagit dig tid att skriva. Vi är jätteglada att du känner dig väl omhändertagen hos oss. Varmt välkommen igen!

Monika S
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jag är jättenöjd med mina ögonbryn.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Monica för att du tagit dig tid att skriva om oss och att du trivs i dina fina ögonbryn Varmt välkommen igen!

Lena L
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Så glad att ni finns , alltid ett bra bemötande! Förväntningarna är på topp! Denna gången fick mina eyeliner ett lyft!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Lena för att du tog dig tid att skriva så fint om oss och vi är glada för att du känner dig väl omhändertagen💖

Charlotte H
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Väl omhändertagen och proffsigt utförande

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Charlotte för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen igen!

Annika B
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Så fint bemötande och skickligt handhavande

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Annika för att du tagit dig tid att skriva. Tänk att så få och välvalda ord kan säga så mycket. varmt välkommen igen

Charlotta E
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Är lika nöjd som alltid när jag går till Marlene. Har gått hos er i så många år nu att Marlene vet exakt hur det ska vara med allt. Litar på henne till 100.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Charlotta för att du tagit dig tid att skriva så fint om din upplevelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka i många år till 💖

Parjam J
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Lena är helt enkelt bäst. Hon är lyhörd och lyssnar på mina önskemål och ha tålamod och gör allt för att göra mig som kund nöjd.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Parjam för att du tagit dig tid att skriva så fint om Lena. Varmt välkommen snart igen!

Alingsås Trafikskola AB
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jättenöjd! Otroligt proffsiga och fint bemötande. Jag fixade mina ögonbryn och de ritade om och fixade tills jag var helt nöjd. Hela upplevelsen kändes trygg. Jag rekommenderar starkt! / Olivia

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Olivia för att du tagit dig tid att skriva så fint om din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Camilla H
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Uppskattar det personliga bemötandet. Jag gjorde en kosmetisk tatuering på eyeliner och bryn. Jättenöjd med resultatet av proffsiga Marlene.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Camilla för att du tagit dig tid att göra en bedömning och att du känner dig väl omhändertagen och fått ett vackert resultat. Varmt välkommen tillbaka

Liselott K
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

En väldigt trevlig salong där man känner sig välkommen. Personalen är kunnig och professionell och de lyssnade verkligen på mina önskemål. Kan varmt rekommendera Skönhetskliniken.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Liselott för att du tagit dig tid att skriva om oss och att du känner dig väl omhändertagen. Varmt välkommen igen!

Anette A
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Är sååå glad för detta! Är sååå nöjd! Har gjort ögonbryn och även eyeliner. Känner mig mycket finare än innan. Har funderat på detta i flera år, inte vågat riktigt. Kostar mycket pengar, men för mig har det varit värt det. Behöver inte svara på kommentarer om att jag ser blek o trött ut längre! Med ögonbryn och eyeliner har jag fått ett ansikte som ser både gladare och piggare ut. En annan anledning till att jag är så nöjd är det fina bemötandet. Jag var lite nervös innan, men redan vid första kontakten kändes omtänksamhet och välvilja. Tack!🙏

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme Anette. Vi är extra glada för att du berättar så utförligt och att du känner dig väl omhändertagen från första stund. Varmt välkommen igen!

Helena K
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

På alla sätt bra fint och gott bemötande

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Helena för att du tagit dig tid att skriva om oss och att du känner dig väl omhändertagen. varmt välkommen igen!

Christina A
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Alltid lika glatt och vänligt när man kliver in genom dörren. Jag har alltid varit nöjd när jag har varit där man får en helt fantastisk behandling bara goda upplevelser idag bättrade jag på mina eyeliner jättebra .

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Christina för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Vi är mycket glada för att du känner dig väl omhändertagen och att behandlingar du får känns lyxiga och välgjorda Varmt välkommen snart igen

Anna H

Noggranna och tillmötesgående.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anna för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme. varmt välkommen tillbaka!

Majvor S
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Ett proffsigt och alltid ett trevligt bemötande.Jättenöjd med mina nya bryn.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Majvor för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme. varmt välkommen tillbaka!

Lotta Ann-Charlotte J
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jag har fått ett jättefint bemötande av alla på kliniken, och tålamodiga svar på alla mina frågor. Resultatet är jag väldigt nöjd med!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Lotta för att du tagit dig tid att svara och att du känner trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen!

Pyy L
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Tusch up på ögonbrynen, er klinik är den bästa, ni är underbara människor som ger ett så fint bemötande. Tack för allt fint jobb ni gör.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Pyy för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. varmt välkommen igen!

Eva R
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Otroligt trevligt och inlyssnade bemött. Förväntade mig ett bra resultat och det blev exakt så. Jag kommer alltid att komma tillbaka när jag behöver ha påfyllnad av färg på ögonbrynen och eyeliner.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Eva gör att du tagit dig tid att göra en bedömning av dina besök hos oss och att du skrivit så fint Varmt välkommen tillbaka

Anki L
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Personligt, tryggt och proffsigt bemötande och omhändertagande. Lyssnar in mina behov och önskemål.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anki för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen igen!

Marlene A

Bra bemötande/resultat! Rekommenderar

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Marlene för att du tagit dig tid att skriva en rekommendation om oss🌸 Varmt välkommen igen

Katarina M
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Trevligt bemötande och mycket professionellt utfört jobb.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Katarina för att du tagit dig tid att skriva en rekommendation om oss🌸 Varmt välkommen igen

Eddie G
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Kunniga och seriösa. Rekommenderas!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Eddie för att du tagit dig tid att skriva fina ord om oss🌸 Varmt välkommen igen

Marie L
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Väldigt trevligt mottagande . Jag är så nöjd med mina ögonbryn. Skulle verkligen rekommendera till alla som vill göra sina bryn att komma till er.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Marie för att du tagit dig tid att skriva så fina ord om vårt arbete🌸 Varmt välkommen igen

Ingela J
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Är så otroligt nöjd! Fått ett så fantastiskt fint bemötande och Marlene är så fantastisk duktig! Rekommenderas varmt! Har varit o gjort ögonbryn, då jag tappat mina pga Alopecia .

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Ingela för att du tagit dig tid att skriva så fina ord om vårt arbete och att du dessutom belyser att man kan få hjälp med bryn och eyeliner när man har Alopecia🌸 Varmt välkommen igen

Catrine J
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Marlene bör alla gå till, hon är fantastisk ❤️

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Catrin för att du tagit dig td att skriva så fint om Marlene Varmt välkommen snart igen!

Jaqueline N
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Bevaro är den bästa salongen jag varit på. Noggranna, trevliga och vet vad dom gör. Jag kommer definitivt att komma tilllbaka om jag önskar fler behandlingar.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Jaqueline för att du tagit dig tid att skriva så fint om vår klinik. Du är varmt välkommen när du önskar🌸

Mia J
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Har varit kund sedan 2020 och är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Marlené är fantastiskt duktig på det hon gör!

Mia J och Mia S gillar detta
Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Mia för att du tagit dig tid att lämna så fina ord om oss och Marlene. Varmt välkommen tillbaka💖

Anne T
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Proffsiga och lyhörda, väldigt nöjd

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Ann för att du tagit dig tid att bedöma vårt arbete. Vi är väldigt glada för att du känner dig fint bemött. Varmt välkommen igen!

Anne R
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Fint bemötande,. Proffsig behandling utfört av Martina. Återkommer gärna och rekommenderar varmt

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anne för att du tagit dig tiden att skriva om oss. Vi är mycket glada för förtroendet och att du känner dig fint omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka

Jessica M
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Trevligt bemötande och professionellt utförande. Kan varmt rekommendera.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Jessica för at du tagit dig tid att göra en så fin rekommendation. Varmt välkommen tillbaka!

Maria N
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Fixat ögonbryn (3D) o eyeliner för första gången pga cellgifter. Såå nöjd, kommer nog fortsätta även i framtiden. Fått mycket beröm av andra för ögonbrynen i synnerhet.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Maria för att du tagit dig tid att skriva om oss samt att vi fick förtroendet att hjälpa dig med nya vackra bryn. Varmt välkommen igen!

Ksenija Z
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Bästa skönhetsklinik i Göteborg!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Ksenija för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Det värmer verkligen🌸 Trevlig sommar!

Ingela L
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Mycket bra. Marlene har perfekt känsla för vad som ser bra ut och gör ett fantastiskt jobb.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Ingela för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss. Varmt välkommen tillbaka🌸

Jarmila K
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Väldigt professionella och alltid väldigt trevliga! Jag rekommenderar varmt och jag är väldigt nöjd!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Jarmila för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss. Varmt välkommen tillbaka🌸

Margareta S
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Så mysigt....trivdes Så bra...Hjartligt Tack!!!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Margareta för att du tagit dig tid att bedöma oss här på Reco och att besöken både känns mysiga och trivsamma. Varmt välkommen igen!

Anna Z
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Allt från bokning till efter behandling är superenkelt och tryggt!

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anna för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen igen!

Kristin E
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Skönhetskliniken upplevs som trygg och mycket professionell. Jag har varit kund där i flera år och har rekommenderat verksamheten till många.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Kristin för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss och att du är en ambassadör för vår klinik. Varmt välkommen i många år till!

Anette D
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jag valde att göra makeup övre eyeliner utfört av Lena. Jag är mycket nöjd med slutresultatet det blev väldigt bra. Trevligt bemötande och jag blev väl omhändertagen. Rekommenderas varmt.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Anette för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Ha en fin sommar och välkommen igen för andra behandlingar🌸

Katja T
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Jättenöjd med mina bryn. Marlene är supertrevlig, duktig och mån om att allt ska bli perfekt.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Katja för att du tagit dig tid att skriva så fint om Marlene. Ha en fin sommar och välkommen igen för andra behandlingar🌸

Helena S
Skrev om Skönhetskliniken BEVARO

Fint personligt bemötande och proffsig konsultation. Alltid nöjd. Fantastiskt resultat varje gång.

Svar från Skönhetskliniken BEVARO

Tack Helena för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen igen!