Professionellt bemötande och ett fantastiskt resultat! Jag gjorde en botoxbehandling och kan inte annat än ge dem full pott. Redan från första stund kände man sig otroligt väl omhändertagen.
Skönhetskliniken BEVARO
Välkommen till oss Skönhetskliniken som firade 10-års jubileum hösten 2024 Vårt mål på Skönhetskliniken är att kunna ge dig en permanent makeup på ett professionellt och medicinskt säkert vis. Vi följer därför de lagar och förordningar som är utlysta av Miljöstyrelsen och Socialstyrelsen. Hos oss på Skönhetskliniken erbjuder...
448 omdömen om Skönhetskliniken BEVARO
Sedan starten hos Reco 2018
Väldigt serviceminded och trevlig personal. Receptionisten har ett mycket trevligt bemötande. Mina rekommendationer går till Lena som fått olika behandlingar från. Hon är kunnig, inlyssnande och ärlig i vad hon tycker vilket uppskattas mycket. Det är aldrig några problem och hon är alltid glad och kan också bjuda på sig själv. Tycker också om att deras färger bleks bort med tiden. De är också lättillgängliga och svarar alltid på mina mail eller i telefon med all konstiga frågor jag haft genom åren. Högsta betyg från mig 💫
Tack Kajsa för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Inga frågor är konstiga och får ringa hur många gånger du vill. Varmt välkommen snart igen🌸
Trevligt och familjärt bemötande. Eftersom detta var tredje gången som jag var på Skönhetskliniken visste jag vad jag kunde förvänta mig och jag blev inte besviken denna gången heller. Lena är kunnig, professionell och trevlig. Tar hand om mig på bästa sätt när hon fixar mina ögonbryn.
Tack Kristina för att du tagit dig tid att svara och lämna ett så fint omdöme. Du är varmt välkommen snart igen🌸
Så fint bemötande och omhändertagande. Ett superfint hantverk att få fina ögonbryn (3 d bryn) fixade som ramar in ansiktet och ger det ett naturligt utseende och uttryck. Jag kan verkligen varmt rekommendera denna salong.
Tack Berith för att du tagit dig tid att skriva en så fin bedömning av din upplevelse hos oss. Varmt välkommen snart igen🌸
Trevligt och proffsigt! Alltid väldigt nöjd med resultatet (Micro blading).
Tack Nathalie för att du tagit dig tid att göra en så fin bedömning🌸 Varmt välkommen snart igen!
Otroligt proffsig och trevlig personal som är mycket tillmötesgående och noggranna. Rekommenderar särkilt Lena Corneliusson som är så mån om att man ska bli 100% nöjd själv. Blev själv rekommenderad till henne av andra som uttryckte samma sak.
Tack Anna för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen snart igen🌸
Jag ger bara recensioner när jag har fått utmärkt service, annars finns det ingen anledning. Behandlingarna jag har fått har uppfyllt mina förväntningar och hanterats så professionellt. Jag kunde inte vara nöjdare med resultaten. Jag känner mig underbar.
Tack Kat för att du tagit dig tid att svara. Vilket fantastiskt omdöme och vi är glada för att du känner att vi levererar på den nivån vi strävar efter. Varmt välkommen snart igen!
Proffsig och trevlig personal! Jag är alltid nöjd med behandlingen samt resultatet efter behandlingen.
Tack Anita för att du tagit dig tid att skriva å fint om oss. Varmt välkommen snart igen!
Proffsiga och väldigt trevliga. Gått för botox och fått naturligt och fint resultat. Rekommenderar varmt
Tack Sara för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss och att du är så nöjd med både vår känsla på kliniken och resultatet. Varmt välkommen snart igen!
Alltid lika nöjd med proffsiga Marlene😀
Tack Maria för att du skrivit så fint! Varmt välkommen snart igen🌸
Mycket nöjd med resultatet och bemötandet!
Tack Carin för att du tagit dig tid att göra en bedömning av känsla och resultat av behandlingen och bemötande. Varmt välkommen snart igen!
Väl bemött direkt när jag kom innanför dörren, genom hela behandlingen och ut igen. Kunnig och trevlig personal.
Tack Hanna för att du tagit dig tid att svara. Vi är mycket glada för att du hade en fin känsla rakt igenom. Varmt välkommen snart igen.
De är proffsiga och skickliga helt enkelt!
Tack Åsa för att du tagit dig tid. Tänk att så få ord kan förmedla så mycket fint. Varmt välkommen snart igen!
Jag har nu besökt skönhetskliniken vid tre tillfällen och har vid alla tillfällen varit supernöjd med bemötandet av dessa trevliga tjejer. Har fått behandlingar utförda av Lena som är fantastiskt duktig. Kommer gå dit vid fler tillfällen och rekommenderar kliniken till vänner och bekanta.
Tack Linda för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss och kliniken. Samtidigt vill vi tacka dig för att du dessutom är en ambassadör för Skönhetskliniken. Varmt välkommen snart igen💖
Ett fantastiskt bemötande från första samtal.
Tack Jenny för att du tagit dig tid att skriva. Vi är så glada att dina möten med oss varit fina sedan första stund. Varmt välkommen snart igen💖
Väldigt professionella och mkt noggranna! Trevligt bemötande! Toppen alltså!
Tack Ann för att du tagit dig tid att skriva så fint om din upplevelse av helheten hos oss. Varmt välkommen snart igen!
Lugn, trevlig och professionell personal.
Tack Maria för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen snart igen💖
Lena är fantastisk! Så snygg eyeliner!
Tack Elise att du tagit dig tid att skriva så fint om din behandling hos Lena. Varmt välkommen snart igen🌸
Mia, Katrine och Lena är helt enkelt fantastiska! Otroligt varmt och härligt bemötande, stor professionalism och alltid med kundens bästa i fokus. Jag kan varmt och helhjärtat rekommendera Skönhetskliniken på alla sätt och vis. Dessutom bjuder de alltid på glatt humör, positiv energi och ett leende, det gör verkligen hela upplevelsen ännu bättre!
Tack Tina för att du tagit dig tid att skriva så otroligt fint om oss🌸 Varmt välkommen snart igen
Som alltid proffsigt bemötande. Känner mig helt trygg hos Marlene. Hon är absolut bäst. Format om och fyllt i mina ögonbryn. Snyggt och naturligt resultat. Tack
Tack Camilla för dina fina ord och du tagit dig tid att svara. Varmt välkommen snart igen!
Superprofessionellt bemötande! Exklusiv och seriös känsla. Gjorde ögonbrynstatuering med 3d/strå-teknik. Jättefint resultat!
Tack Sofia för att du tagit dig tid, och för ditt fantastiskt fina omdöme! varmt välkommen snart igen
Professionellt och trevligt bemötande! Vackra lokaler. Bokade in microblading med Marlene (min första) - fantastiskt nöjd. Ser väldigt naturligt ut och det är så härligt att vakna med fina ögonbryn och inte behöva sminka sig varje dag.
Tack Helena för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att skriva. Trevlig sommar och varmt välkommen snart igen
Proffsiga, flexibla och lyhörda
Tack Carina för ett fint omdöme och att du tagit dig tiden att göra det. varmt välkommen snart igen!
Alltid lika trevligt och proffsigt bemötande!!
Tack Sofia för att du tagit dig tid att göra en bedömning av dina möten med oss. Så fint att det känns proffsigt och trevligt här på Skönhetskliniken. Varmt välkommen snart igen
Trevligt bemötande. Bred och djup kompetens. Lösningar och nya idéer. Rekommenderas varmt!
Tack Sara för att du tagit dig tid att lämna så fint omdöme om oss på kliniken. Varmt välkommen snart igen!
Mycket bra bemötande, kunskap, trevligt, hon var mycket bra på alla sätt.
Tack Ija för att du tagit dig tid att skriva så fint om ditt ditt möte med oss här på Skönhetskliniken. Varmt välkommen snart igen
Om ni vi få fina ögonbryn rekommenderar jag att boka tid hos Marlene. Hon är absolut en av de bästa i Göteborg när det kommer till microblading.
Tack Helena för att du tagit dig tid att skriva så fina ord om oss. Varmt välkommen snart igen!
Jag fick ett hjärtligt välkomnande och ett professionellt bemötande. Bra rådgivning och en trygg behandling. Jag gjorde bryn och eyeliner och är så nöjd.
Tack Kicki för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme. Vi ser fram emot att träffa dig igen! Trevlig midsommar
Mycket nöjd med ögonbryn och eyeliners! Lena är väldigt duktig och mycket glad och vänlig!
Tack för att du tagit dig tid att skriva så fint om dina behandlingar. Vi ser fram emot att ses snart igen!
Trevligt bemött o väldigt nöjd med behandling/fyllde i ögonbryn o lasrade bort prick på näsan
Tack Lena för att du tagit dig tid att skriva en bedömning. Vi är glada för att du känner dig nöjd och väl omhändertagen! Varmt välkommen snart igen
Från första telefonsamtalet till idag har bemötandet varit proffessionellt med mig som kund i fokus. Alla besök har jag blivit bra bemött. Salongen är fin med en touch av lyx. Marlene är kompetent och läser mig som kund och nöjer sig inte förrän jag är nöjd. Jag ser alltid fram emot mina besök hos Bevaro. Jag har tatuerat eyeliner, eyebrow och lips. Resultatet är superbra. Kan inget annat än att rekommendera Bevaro till dig som letar efter en bra salong.
Stort tack Ann-Helen för att du tagit dig tid. Vilket fantastiskt fint omdöme du givit oss och vi är mycket glada för att du delar med dig av din upplevelse. Tack igen för att du är en så fin ambassadör för oss. Varmt välkommen snart igen🌸
Jättetrevligt bemötande varje gång. Bevaro lever upp till alla mina förväntningar och jag är petig med detaljerna. Jag känner mig trygg i deras professionella hantering och de lyssnar väldigt bra på hur jag vill ha det. Jag har gjort kosmetisk tatuering i form av ögonbryn, eyeliner och läppkonturer samt uppdaterat dem och jag är jättenöjd.
Tack Marianne för att du tagit dig tid att skriva så fina ord om oss. Varmt välkommen snart igen🌸
Trevlig bemötande, trevlig personal. Besök pga av rekommendationer. Gjorde ögonbryn, jättefina!
Tack Birgitta för att du tagit dig tid att göra ett omdöme. Vi ser fram emot att träffa dig igen. Varmt välkommen🌸
Gjorde både ögonbryn och eyeliner hos Lena och är väldig nöjd. Lena är lyhörd och professionell. Rekommenderar denna salong till 100%.
Tack Hana för att du tagit dig tid att skriva och vi är mycket glada för dina fina ord. Varmt välkommen snart igen💖
Trevlig personal med trevligt bemötande. Trevliga lokaler och en underbar tjej; Lena, som gjorde mina behandlingar. Hon var lyhörd, bra på att förklara och jag blev jättenöjd med resultatet!
Tack Anne Grete, för att du tagit dig tid att skriva och vi är mycket glada för dina fina ord. Varmt välkommen snart igen💖
Vänligt, proffsigt och lyhört bemötande. Mycket nöjd.
Tack Ann-mari för att du tagit dig tid att svara och skriva om din upplevelse. Varmt välkommen snart igen!
Alla är så trevliga. Gjort brynen här under många år och alltid nöjd
Tack Camilla för tar du tagit dig tid att bedöma oss. Vi är så glada för dina fina ord. Välkommen snart igen!
Trevligt bemötande o proffsigt jobb.
Tack Carina för att du tagit dig tid att skriva fina ord om oss. Varmt välkommen igen!
Alltid varmt och trevligt bemötande. Professionella och duktiga, vill alltid att man ska känna sig nöjd.
Tack Johanna för att du tagit dig tid att göra en så fin bedömning av din helhetsbild av oss. varmt välkommen snart igen!
Tjejerna är grymma allihop! Extra tack till Marlene.
Tack Catarina för att du tagit dig tid att skriva så fint om oss. Varmt välkommen snart igen!
Proffsigt, varmt bemötande och man blir väl informerad om möjligheter osv.
Tack Åsa för att du tagit dig tid att svara. Så fint formulerat! att så få ord kan säga så mycket Stort tack, vi är så glada
Super nöjd varje gång jag varit hos Lena, alltid proffsig o lyssnar
Tack Annica för att du tog dig tid att göra en bedömning. Vi är glada för att du känner dig väl bemött och att resultaten är fina. Varmt välkommen snart igen!
Proffsigt och trevligt bemötande, jag är mycket nöjd med mina ögonbryn.
Tack Riitta för att du tagit dig tid att skriva så fint om kliniken och din behandling . Varmt välkommen igen!
Har gjort 3d ögonbryn hos Lena och är helnöjd med både färg och form. Min väninna blev så imponerad att även hon kommer boka tid.
Tack Ann-Christin för att du tagit dig tid att skriva så fint om kliniken och din behandling. Extra roligt att din väninna kommer till oss också Varmt välkommen igen!
Kan starkt rekommendera kliniken, som kund känner man sig välkommen och omhändertagen från första stund. Resultatet blev precis det jag önskade, och jag kände mig trygg hela vägen.
Tack Katarina för att du tagit dig tid att skriva så fina ord om kliniken och din behandling. Varmt välkommen igen!
Perfekt resultat. Fantastisk och kunnig personal. Varmaste rekommendationer.
Tack Christina, Det värmer att du skrivit så fint om kliniken och din behandling. Varmt välkommen igen!
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Och alltid nöjd med resultatet!
Tack Maria för att du tagit dig tid att göra en bedömning. Vi är mycket glada för din fina feedback och att du är en återkommande kund. Varmt välkommen snart igen!
Ett fantastiskt bemötande och så nöjd med resultatet av bryn + eyeliner.
Tack Cecilia för att du tagit dig tid att skriva så fint om ditt resultat och bemötande hos oss. Varmt välkommen igen!
Trevligt bemötande av alla som jobbar där. Professionell hjälp
Tack Caroline för dina fina vitsord och att du tagit dig tid att skriva. Glad Påsk och välkommen igen!
Snabbt, smidigt och går därifrån med ett leende :)
Tack Emma för att du tog dig tid att skriva så fina ord om ditt besök hos oss. Glädje för oss att läsa. Varmt välkommen tillbaka