Låt oss på Skönhetskliniken ta hand om dig och framhäva din naturliga skönhet.
Liza W:
Denna klinik har varit min räddning 2gånger och jag är så tacksam.
Man känner sig välkommen och får ett trevligt bemötande, blir erbjuden bedövning redan i receptionen så man är redo för sin behandling, uppskattas!
Jag är så nöjd med min behandling hos Marlene, lasrat bort ögonbryn och gjort nya hos henne. Mycket noggrann, öppen, pålitlig och otroligt kunnig. Känner mig trygg och kan slappna av under behandlingen då jag känner mig hörd och förstådd.
Med tanke på vad jag kom in med så förväntade jag mig inga större resultat men är så himla nöjd. Mina ögonbryn är så fina, känner mig som mig själv igen. Jag blir glad av att se mig i spegeln och jag vill tom ta en extra titt, jag som undvikt speglar i många år nu.
Är tacksam och ytterst nöjd med behandling och bemötandet på kliniken, jag kommer absolut återkomma för nästa påfyllning och andra behandling om så behövs.
Andrea F:
Superduktiga tjejer i en fantastiskt härlig miljö! Jag är så otroligt nöjd med alla behandlingar jag gjort hos Löfvingkliniken. Dem uppfyller allt och mer därtill. Rekommenderas starkt.
JOHANNA H:
Har gått hos Josefine på ansiktsbehandling i 10 år och provar gärna nya behandlingar så när hon började med injektioner testade jag att fylla mina läppar lite. Jag är mycket nöjd med resultatet och har hittills fyllt på 1 gång. Josefine är så proffesionell och får mig att känna mig trygg och jag går alltid därifrån med ett leende - och nu för tiden med lite fylligare läppar. Kan varmt rekommendera!