Löfvingkliniken AB
Välkommen till Löfvingkliniken i Göteborg - grundad av Håkan Löfving, som har över 20 års erfarenhet som läkare och specialistkunskaper i neurologi. Vi utför både medicinsk och estetisk Botoxbehandling. Utöver detta utför vi även fillers, volymgivande och hudvitaliserande injektionsbehandlingar samt medicinsk hudterapi.
Hos oss på Löfvingekliniken kan du känna dig trygg i att vi håller högsta kvalitet och ständigt vidareutbildar oss genom diverse kurser och workshops.
Har du övriga frågor är du varmt välkommen att höra av dig. Läs gärna vad våra tidigare kunder tycker om oss här nedan.
Utmärkelser
102 omdömen om Löfvingkliniken AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Löfvingkliniken AB
Gjorde min första läppförstoring hos Löfvingkliniken och jag är så så nöjd med mina läppar. Naturligt resultat som jag önskar!
skrev om Löfvingkliniken AB
Otroligt proffsig aoch kunniga. Rekommenderas varmt.
skrev om Löfvingkliniken AB
Trevligt bemötande & nöjd med resultatet!
skrev om Löfvingkliniken AB
Fantastisk personal. Så ärliga om sina behandlingar om hur resultat kan förväntas bli. Proffsiga.
skrev om Löfvingkliniken AB
Underbart bemötande. Älskar personalen och tjänsterna är fantastiska!
skrev om Löfvingkliniken AB
Jag blev bemött väldigt väl och välkomnande, alla var så hjälpsamma och tillmötesgående.
Jag bokade en ansiktsbehandling hos Sandra som är den proffsigaste hudterapeut jag någonsin haft och går nu kontinuerligt hos henne.
Jag köper alltid produkter hos henne vilka jag stortrivs med och det är alltid bra att få så bra hjälp!
Jag kommer alltid gå hos denna fantastiska klinik!
Jag ger de det bästa betyget! -
Grym injektions sköterska Catarina samt en fantastiskt hudterapeut Sandra
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid vänligt bemött både på plats och telefon! Köpte dermapen behandlingar.
skrev om Löfvingkliniken AB
Har gjort olika behandlingar på Löfvingkliniken i flera år och man möts alltid av en otroligt varm och inbjudande känsla när man går genom dörren.
Proffsig och kompetent personal. Catarina är grym. -
skrev om Löfvingkliniken AB
Jätte trevlig bemötande, behandlingen utfördes av Catarina och hon vet exakt vad jag behövde. Dessutom man känner sig trygg i hennes händer. Alltid lika nöjd !
skrev om Löfvingkliniken AB
Trevligt och ödmjukt bemötande med en fantastisk kunskap inom skönhet.
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid nöjd när jag går därifrån, så duktiga och noggranna.
skrev om Löfvingkliniken AB
Har fått injektioner mot huvudvärk och detta var det absolut bästa jag testat. 12 års huvudvärk försvann. Proffsigt bemötande samt att allt gick smidigt och fort. Rekommenderas alla dagar i veckan.
skrev om Löfvingkliniken AB
Så nöjd! Rekommendera, lyssnar in och alltid fint resultat.
skrev om Löfvingkliniken AB
Som alltid proffsigt , positivt och fantastiskt bemötande!! Har varit kund hos Löfvingkliniken i snart 15 år 🙏 och de har alltid levt upp till mina förväntningar!
skrev om Löfvingkliniken AB
Lokalerna är superfräscha och inbjudande. De som jobbar där är supertrevliga. Catarina har en magisk touch, jag kan inte beskriva med ord hur duktig hon är!!
skrev om Löfvingkliniken AB
Mycket professionell och trevlig ,utmärkt utförd behandling. Tack Catarina,super nöjd!
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid bemött super proffsigt, fantastiskt bemötande och otrolig känsla, verkligen topp klass!
Så nöjd ! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid ett trevligt bemötande och framförallt så är dem proffs, så nöjd efter mina besök.
skrev om Löfvingkliniken AB
Känner mej alltid trygg och nöjd.
Proffs på det dom gör. Rekommenderar verkligen ett besök på denna klinik. -
skrev om Löfvingkliniken AB
Catarina är helt fantastisk! Väldigt professionell och man känner sig trygg under hela behandlingen! Kommer aldrig att gå någon annanstans 😄
skrev om Löfvingkliniken AB
Jag kan varmt rekommendera Löfvingkliniken till alla som vill ha ett naturligt resultat. Förstklassigt bemötande av Catarina min behandlare samt Emilia.
Catarina är väldigt noggrann, varm, kunnig och professionell behandlare. Catarina är väldigt mån om att resultatet ska bli naturligt, ibland så har jag fått ett nej, det har jag fått när jag har velat fylla på mina läppar för snabbt.
Då Catarina är väldigt mån om ett naturligt slutresultat och att fillern inte ska migrera. Jag vill rekommendera alla som vill ha ett naturligt resultat eller bara försköna sig att gå till henne.
För mig är det viktigt att jag känner mig trygg under och efter min behandling och att resultatet alltid blir naturligt. Jag känner mig trygg med min behandlare. -
Jag upplevde
Konsultation
IPL behandling
Bokade flera olika behandlingar -
skrev om Löfvingkliniken AB
Så nöjd med min IPL och den trevliga personalen
Rekommenderas verkligen om ni har pigmentsfläckar 🙌🏼 -
skrev om Löfvingkliniken AB
Har gjort en skinbooster kur hos Elisabeth! Lystern i ansiktet är helt fantastik och man blir alltid så väl omhändertagen. Löfvingkliniken är den bästa på allt som har med fillers att göra. Skulle aldrig gå någon annanstans ❤️
skrev om Löfvingkliniken AB
Så proffsig mottagande i alla steg. Fantastiskt fint, uppfräschade och naturligt resultat!
Rekommenderas varmt! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Bästa skönhetskliniken i stan!
Går till Catarina för att göra Botox mot migrän och har inte haft ett enda migränanfall efter detta,
Super nöjd och sjukt proffsigt!
Kunde inte bli mer nöjd! :) -
skrev om Löfvingkliniken AB
Supertrevlig, proffsig och kompetent personal. Det gäller både behandlande personal och i kassan! Jag känner mig väldigt trygg vid rådgivning och upplever att jag har fått goda råd om bra behandlingar och inte rekommendationer om att göra "för mycket" som jag har hört att en del kliniker kan göra. Därav omdömet proffsig och kunnig!
skrev om Löfvingkliniken AB
Professionellt och otroligt kunnigt bemötandee, känner mig alltid trygg!!
skrev om Löfvingkliniken AB
Fint bemötande! Jag hade en mycket duktig ,erfaren ,trevlig och mycket kunnig sköterska!
Kan rekomendera henne !
Jag är MYCKET NÖJD ! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Proffsigt bemötande i fräscha lokaler.
skrev om Löfvingkliniken AB
Det absolut viktigaste är känslan av en professionell klinik där inget görs utan noggrann genomgång.
Man är alltid trygg som klient oavsett vem som utför behandlingen -
skrev om Löfvingkliniken AB
Proffsigt bemötande och extremt duktiga!
skrev om Löfvingkliniken AB
Snygg klinik och alltid super trevlig personal. Behandlingarna utförs med noggrannhet både avseende konsultation innan samt uppföljning efter. Känner mig trygg med alla innanför dessa väggar vilket är jätteviktig för mig då jag är väldigt rädd för sprutor. Och just det, de har både kylstavar och ”tandläkarbedövning” så inga konstiga helkroppsinpackningar avseende bedövning. ♥️
skrev om Löfvingkliniken AB
Fantastiskt bemötande. Kände mig så trygg och omhändertagen! Mitt första men absolut inte sista besök!
skrev om Löfvingkliniken AB
Gjort lite olika behandlingar och är lika nöjd med alla, mycket proffesionellt och trevligt bemötande
Rekommenderar stark! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Löwingkliniken ger ett Proffsigt bemötande och har hög kompetens inom sitt område.
De är lyhörda och förstod exakt vad jag ville göra . -
skrev om Löfvingkliniken AB
Man får alltid ett trevligt bemötande. Mycket professionell personal som man får förtroende för. Catharina är otroligt noggrann och har en suverän blick för ansikten. Rekommenderar verkligen Löfvingkliniken!
Alltid vänligt bemött.
Grundligt och långt samtal före behandling, och fantastisk behandling! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Otroligt fint bemötande och proffsig personal! Äntligen smärtfri! Tack!!!!!
skrev om Löfvingkliniken AB
Bästa stället att göra behandlingar på, proffsigt och perfekt resultat.
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid lika vänligt och trevligt bemött. En personlig klinik som hjälper mig att hitta det jag önskar.
Jag blir alltid lika väl bemött, de är lyhörda och jag är alltid nöjd när jag går därifrån.
Denna gången fick jag fillers i linjer runt munnen. Är nöjd! -
skrev om Löfvingkliniken AB
Fantastiskt personal i härlig miljö! Utmärkt bemötande av alla och mkt hög kompetens. Så nöjd med samtliga behandlare och kommer aldrig att gå ngn annanstans. Kan varmt rekommendera Löfvingkliniken!
skrev om Löfvingkliniken AB
Alltid trevligt bemötande. Jag är en återkommande kund hos Löfvingkliniken sedan många år. Det är bästa betyget.
skrev om Löfvingkliniken AB
Här är dom alltid fina och tillmötesgående.
En seriös klinik med en hög samlad kompetens.
Rekommenderar den här kliniken varmt. -
skrev om Löfvingkliniken AB
Gjort fillers och botox. Väldiga duktiga och fint resultat. Det enda jag hade önskat är lite mer information på hemsidan och från behandlaren.
skrev om Löfvingkliniken AB
Supertrevlig person, proffesionellt bemötande och fantastiskt resultat
Proffsiga med mycket kunskap 👍
skrev om Löfvingkliniken AB
Trevligt och professionellt bemötande. Bra behandling med önskat resultat, rekommenderas.
skrev om Löfvingkliniken AB
Superprofessionella och trevliga. Kan varmt rekommendera dem till alla💖😁