Jag är jättenöjd. Efter behandlingar som jag har gjort, så har jag inte fått några komplikationer efteråt. Till och med tandläkar skräck är borta. Rekommenderar starkt Tandläkar center Lilla Edet
Lilla Edet Tandläkarcenter AB är en tandläkarklinik i hjärtat av Lilla Edet. Med personlig omtanke och den senaste tekniken kan vi erbjuda professionell tandvård för alla. Hos oss kan du som patient känna dig trygg och lugn. Vi som arbetar här talar svenska, engelska, persiska, arabiska och italienska. Vi erbjuder allmäntandvård...
51 omdömen om Lilla Edet Tandläkarcenter AB
Дуже хороша команда, з добрим відношенням. З розумінням поставились до моєї проблеми, була велика підтримка
Var på årlig kontroll av mina tänder. Jättefin och noggrann genomgång där jag fickgod insyn i min tandstatus. Mycket trevligt bemötande!
Professionella, omhändertagande, tryggt och prisvärt
Jag är väldigt nöjd med den här tandkliniken! Personalen är vänlig och lugnande, och tandläkaren är noggrann och förklarar alltid vad som ska göras. Kliniken är fräsch och välorganiserad, och tiderna hålls alltid. Rekommenderas varmt till alla som vill ha bra och trygg tandvård.
Trevligt bemötande och snabb utdragnng av kindtand smärtfritt 👍
Undersökning (ny patient) och tandstens borttagning. Trevligt bemötande i en behaglig miljö. Grundlig behandling med "lätt handlag" hos både tandläkare och tandsköterska. Rekommenderas!
Mycket professionellt och trevligt bemötande! Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela besöket. Personalen är vänlig, noggrann och förklarar allt på ett tydligt sätt. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Lilla Edet Tandläkarcenter!
Bra bemötande av personal och läkareär pris på sitt job
Kände mig väldigt omhändertagen
Jag blev väldigt bra bemött, trevlig tandläkare och sköterska. Jag la tillbaka och göra en rotfyllning.
Väldigt fint bemötande,duktiga noggranna i sitt arbete.,eftersom jag har tandläkar skräck sedan ungdomen,så upplevde jag besöket väldigt positivt.
En positiv upplevelse där mina bekymmer togs på allvar!
Mycket väl mottagen. Trygg hantering.
Vänligt bemötande och noggrannhet.
Mycket bra bemötande och nöjd med behandlingen
Trevliga personal och Trevligt mötande med folk och duktig tandläkare, lugnt och fint vänta rom .
Jag hade ett väldigt positivt besök på Tandläkarcenter. Redan från att jag kom in blev jag bemött på ett trevligt och respektfullt sätt. Personalen var vänliga, lyhörda och tog sig tid att förklara allt på ett tydligt sätt. Behandlingen kändes trygg och professionell, och jag kände att jag var i goda händer hela tiden. Jag är verkligen nöjd med både bemötandet och det arbete de gjorde. Rekommenderar Tandläkarcenter till alla som söker en trygg och duktig tandläkare!
Bra bemötande och trevlig personal
Fick ett trevligt bemötande av lugn personal och en proffsig behandling med lugn och säker förklaring av läget inför behandling
Jag tycker att de var men jag är inte så jag kan inte ge 5 poäng än
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Lilla Edet Tandläkarcenter AB.Dr Nima Farasati Min tandläkare är mycket professionell, kunnig och visar alltid stort engagemang. Jag känner mig alltid trygg under behandlingarna, och jag får alltid tydliga och tålmodiga förklaringar om vad som görs. Tack för ett fantastiskt bemötande och ett utmärkt arbete! .
Mycket bra. Bra bemyndigande. Rekommenderar gärna vidare.
Ett bra bemötande jag var riktigt nöjd
Bra bemött, trevlig och kunnig personal. Fick påminnelse om tiden, behövde inte tänka på den.
Proffsig och kompetent samt intresserade av mig som kund.
Mycket vänlig personal, förståelsefulla, vänliga.
Bra bemötande av vänlig personal
Fantastiskt bra bemötande. Omtänksam och informerade vad som gjordes. Fick se röntgenbilder på mina tänder så att jag själv såg vad som kunde åtgärdas.Kommer definitivt tillbaka!
Mycket trevligt bemötande. Noggrann vid undersökningen och gjorde sedan en ordentlig genomgång och förklaring av min tandstatus. Ingav mycket stort förtroende.
Fint och tryggt bemötande samt ett professionellt intryck.
Bra och Vänliga. Trevlig personal. Och kunnig
Mycket bra på alla sättl löständer och lagning
Glad för besöket. Fick rena tänder. Ny tid på Augusti. Allt till belåtenhet för min del 👍
Det var bra, trevlig o noggrann tandläkare!
Trevlig möte met personalen,Håppas dom trivs bra i Lilla edet.
Lungt och vänligt. Får svar på mina frågor.
Proffsigt . Trevlig läkare. Mycket bra syster.
Bra och tillmötesgående, noggrann och mycket trevliga
Har bara gjort ett kort besök men blev bra bemött.
Jättebra bemötande, duktig tandläkare, fixar mina framtänder, och kolla att allt är bara, gjorde rent med ultraljud, __ kjände mig som ett nytt människa. Kan värkelig rekomandere denna kliniken.
Mycket rogivande väntrum. Mycket bra bemötande från personalen. Kände trygghet med all profession på kliniken. Var behagligt ren i min mun efter besöket.
Bra,trevlig och duktig tandläkare. Varma rekommendationer!!!
Otroligt bra och professionellt bemötande där det kändes som de lyssnade på mig som kund med lite "tandläkarskräck*. Har gått och gruvat mig för detta besök där jag visste att en lagning gått sönder och var tvungen att göras om. Upplevelsen blev väldigt positiv och inte alls smärtsam eller otäck och resultatet toppen!
Alltid bra bemötande och tid att diskutera eventuella behandlingar.
Väldigt mysig mottagning , å alltid ett trevligt bemötande. Då ja hade sjukt dåliga tänder å skämdes för att ens visa tandläkaren + rädsla , fick mig å känna mig så trygg å lugn. Berättar å förklarade varje moment . Nu är den värsta biten avklarad då ja nästan är klar . Men kan verkligen rekommendera er som vill komma till en grymt bra mottagning utan massa stress å folk att boka hos dom 10 av 10 ☆
Vänligt och snällt mån om att jag inte hade ont
Jag besökte kliniken två gånger, en gång för smärta och andra gången för tandstensborttagning. Jag är medveten om att jag inte är den bästa patienten, men personalen visade förståelse och utförde båda ingreppen oerhört professionellt och med förståelse. Jag rekommenderar det definitivt.
Bra bemötande och kunnig tandläkare och trevlig övrig personal
Duktig Tandläkare Och mycket trevlig personal Kan varmt rekommendera dom