Mycket bra på alla sättl löständer och lagning
Lilla Edet Tandläkarcenter AB
19 omdömen om Lilla Edet Tandläkarcenter AB
Glad för besöket. Fick rena tänder. Ny tid på Augusti. Allt till belåtenhet för min del 👍
Det var bra, trevlig o noggrann tandläkare!
Trevlig möte met personalen,Håppas dom trivs bra i Lilla edet.
Lungt och vänligt. Får svar på mina frågor.
Proffsigt . Trevlig läkare. Mycket bra syster.
Bra och tillmötesgående, noggrann och mycket trevliga
Har bara gjort ett kort besök men blev bra bemött.
Jättebra bemötande, duktig tandläkare, fixar mina framtänder, och kolla att allt är bara, gjorde rent med ultraljud, __ kjände mig som ett nytt människa. Kan värkelig rekomandere denna kliniken.
Mycket rogivande väntrum. Mycket bra bemötande från personalen. Kände trygghet med all profession på kliniken. Var behagligt ren i min mun efter besöket.
Bra,trevlig och duktig tandläkare. Varma rekommendationer!!!
Otroligt bra och professionellt bemötande där det kändes som de lyssnade på mig som kund med lite "tandläkarskräck*. Har gått och gruvat mig för detta besök där jag visste att en lagning gått sönder och var tvungen att göras om. Upplevelsen blev väldigt positiv och inte alls smärtsam eller otäck och resultatet toppen!
Alltid bra bemötande och tid att diskutera eventuella behandlingar.
Väldigt mysig mottagning , å alltid ett trevligt bemötande. Då ja hade sjukt dåliga tänder å skämdes för att ens visa tandläkaren + rädsla , fick mig å känna mig så trygg å lugn. Berättar å förklarade varje moment . Nu är den värsta biten avklarad då ja nästan är klar . Men kan verkligen rekommendera er som vill komma till en grymt bra mottagning utan massa stress å folk att boka hos dom 10 av 10 ☆
Vänligt och snällt mån om att jag inte hade ont
Jag besökte kliniken två gånger, en gång för smärta och andra gången för tandstensborttagning. Jag är medveten om att jag inte är den bästa patienten, men personalen visade förståelse och utförde båda ingreppen oerhört professionellt och med förståelse. Jag rekommenderar det definitivt.
Bra bemötande och kunnig tandläkare och trevlig övrig personal
Duktig Tandläkare Och mycket trevlig personal Kan varmt rekommendera dom
Mycket trevliga medarbetare som på ett kompetent och pedagogiskt sätt förklarar vad som behöver åtgärdas.