Lindmarks Bygg AB

Lindmarks Bygg AB

5.0 / 5 baserat på 44 omdömen
Välkommen till Lindmarks Bygg AB!

Är det dags att bygga ny altan eller funderar du på att renovera köket? Vi på Lindmarks Bygg kan hjälpa dig med detta och en rad andra saker inom bygg. Vi har över 20 års erfarenhet inom byggbranschen och lägger stor vikt vid noggrant utförda arbeten. Vi lämnar aldrig efter oss ett arbete som vi själva inte är nöjda med.

På Lindmarks bygg kan du känna dig trygg då vi har allriskförsäkring och alltid lämnar garanti på alla utförda arbeten. Varmt välkommen att höra av dig till oss eller be om en offert här ovanför om du är nyfiken på vad just ditt byggprojekt skulle kosta.

Utmärkelser

44 omdömen om Lindmarks Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2019
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2023-01-29 Insamlad av företaget
  Vi hade höga förväntningar eftersom vi fått tips från en kompis på bra målarfirma. Jag tycker att Lindmarks Bygg AB levde upp till alla dessa förväntningar. Företaget målade väggar och tak i en nyköpt lägenhet. Resultatet blev fint, tidsplanen hölls och den preliminära prisuppgiften överskreds inte. Jag har ingenting mer att önska. Vi är jättenöjda och anlitar gärna Lindmarks Bygg igen, precis som vår kompis gör.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-30 Insamlad av företaget
  Företaget gjorde en s.k. Attefallstillbyggnad i två plan, två s.k. Attefallstakkupor, nytt kök, nya golv i hela huset, nya sovrum, renovering av resten av huset. Jättenöjda med resultatet och kan varmt rekommendera företaget.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-28 Insamlad av företaget
  Bra bemötande. Professionella hantverkare. Flexibla och ställde om planeringen när vi beslutade oss för att göra en större renovering.
  Mycket bra slutresultat. Har anlitat Lindmarks bygg tidigare och gör det gärna igen framöver.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-26 Insamlad av företaget
  Jag kan varmt rekommendera Lindmarks Bygg. De har ett tydligt kundfokus och är lyhörda samt trevliga att ha att göra med. Mitt intryck är att de utför ett mycket bra och noggrant arbete. Bra och tydlig kommunikation med Andreas som leder arbetet har varit ett stort plus.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-22 Insamlad av företaget
  Vi skulle starkt rekommendera Lindmarks Bygg. Arbetet blev mycket väl utfört, de var lyhörda gällande våra önskemål och var väldigt noga med detaljerna. Utöver detta skulle vi även slå ett slag för kommunikationen under projektets gång vilket skapade en trygghet från vår sida.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-08 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Lindmarks Bygg för att bygga ut farstun och därmed få en större hall. Vi är mycket nöjda av bemötandet och samarbetet och lyhördheten när vi tillsammans diskuterade och skissade fram hur det skulle se ut, samt under arbetets gång. De var noggranna och professionella och vi är mycket nöjda med slutresultatet.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-12-06 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Lindmarks Bygg i samband med en total renovering av ett hus från 1966. Renoveringen har omfattat allt ifrån ny el/ventilation, nya badrum till fasadrenovering m.m.
  Vi kan varmt rekommendera detta företag då det är en väldigt pålitlig byggfirma med skickliga hantverkare som levererar med kvalité.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-11-02 Insamlad av företaget
  Allt har fungerat väldigt bra, trevliga och väldigt skickliga hantverkare
  Vi är väldigt nöjda med resultatet och all hjälp med bra lösningar
  Rekomenderar Lindmarks Bygg AB, behöver vi renovera något mer framöver kommer vi anlita dom igen.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-11-01 Insamlad av företaget
  Proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-10-29 Insamlad av företaget
  Rekommenderar Lindmarks Bygg Ab. Mycket nöjda med totalrenovering av lägenhet. Proffesionellt skött från början till slut. Lyhörda och kom med bra lösningar på problem som rörde köksrenoveringen. Särskild eloge till skicklige snickaren! Allt blev precis som vi ville ha det!
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-07-04 Insamlad av företaget
  Väldigt skickliga och mycket bra att ha att göra med
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2022-06-29 Insamlad av företaget
  Övergripande omdömet är positivt. Lätta att ha att göra med. Åtgärdade det som vi bad om på ett bra sätt. Var öppna för mindre ändringar.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-12-30 Insamlad av företaget
  Andreas och hans team har tagit sig an en total renovering av vår sekelskifteslägenhet om 176 kvm. Renoveringen av lägenheten som senast renoverades i början av 80-talet har innefattat komplexa moment med planlösningsändringar, montering av kök från Nordiska Kök och adderande av ett nytt badrum, och dessutom till stor del skett när vi, en familj om fyra, bott i själva lägenheten. Under hela processen har Andreas med team utmärkt sig för si n flexibilitet, lyhördhet och framför allt ett fantastiskt slutresultat. Jag rekommenderar Lindmarks varmt.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-12-29 Insamlad av företaget
  Andreas och teamet gjorde ett fantastiskt jobb med att regla upp och lägga spån på vårt golv. Snabba, professionella och trevliga.

  Så bra att de var första valet nu när jag behöver hjälp igen. Denna gång lite mer omfattande, laga innertak, dörrpost, och en hel del annat.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-11-28 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med renovering av liten lägenhet av Lindmarks bygg AB. Utgångsläget var råa knaggliga betongväggar och gamla tapeter. Infräsning av el spackling målning och ny parkett har gjorts mycket professionellt och noggrant. Flexibla och tydliga. Det var värt att vänta in Lindmarks bygg AB till de kunde göra arbetet. Vi hoppas på fortsättning av köksrenoveringen nästa gång. A W Matsson
  Tack för fina ord Anna, ska bli kul att även få hjälpa er med köket! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-11-22 Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med Lindmarks bygg. Andreas var väldigt lätt att kommunicera med och allt arbete gjordes exakt som vi önskade med fin finess och kvalitet oavsett vem av de anställda som utförde arbetet. Vi blev rekommenderade att anlita Andreas och vi kommer rekommendera honom vidare.
  Tack Sofie för fina ord! Lägenheten blev verkligen superfin!! Hoppas ni kommer att trivas! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-10-19 Insamlad av företaget
  Byggde om badrum med ganska jobbiga förutsättningar för jobbet. Enkel kontakt med byggbas och byggare på plats. Hög servicekänsla och god kvalitet på jobben. Inga svårigheter med ändringar och hitta bästa lösning.
  Tack för omdömet Anders! Jag tycker ert badrum blev väldigt fint och stilen lirar bra med resten av lägenheten. Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-09-30 Insamlad av företaget
  Jag har genom åren anlitat ett flertal byggföretag för renoveringar hemma, men ingen har varit så trevlig vid bemötande, kreativ när det gäller problemlösningar och levererat ett så bra resultat som Andreas Lindmark och hans gäng.

  De är yrkesskickliga hantverkare i vars arbeten man ser precision och snickarglädje!
  Tack för omdömet! Köket och toaletten blev så snygga! Hoppas ni kommer att trivas! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • 2021-08-12 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Lindmarks Bygg AB för målning av en stor lägenhet, öppning av en vägg, klinkerläggning samt golvvärme i hall och installation av handdukstork. Vi är mycket nöjda med kontakten med Andreas och allt arbete som gjordes. Målarna och elektrikern var mycket trevliga och gjorde ett enastående arbete! Vi kan inget annat än rekommendera att anlita Lindmarks Bygg!
  Tack för fina ord Sophie! Hoppas ni kommer att trivas bra! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-06-02 Insamlad av företaget
  Vi valde att anlita Lindmarks Bygg AB för renovering av hall med platsbyggd garderob och inbyggd tvättmaskin och liten toalett och ett lite större badrum. Idag är vi supernöjda med hela renoveringen! Hantverkarna var kompetenta, höll tidsplanen, tillmötesgående och snabba på återkoppling vid frågor.
  Rekommenderas!
  Tack Susanne för fint omdöme. Det blev väldigt fint i huset! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • Kiki M
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-02-17 Insamlad av företaget
  A L bygg har totalrenoverat mitt badrum. Jag hade höga förväntningar eftersom goda vänner till mig varmt rekommenderat A L bygg.
  Jag är imponerad både av logistiken, och det trevliga bemötandet. Allt har fungerat perfekt, tidsplanen följts och allt har blivit så fint. Jag är mycket nöjd med resultatet och skulle gärna vända mig till dem igen.
  De får 5 poäng av 5.
  Tack Kiki, kul att du är nöjd. På återseende! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • David S
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-02-08 Insamlad av företaget
  Hög kvalitet och service rakt igenom.
  Anlitade Lindmarks bygg för att bygga in garderober till en enhetlig vägg med platsbyggda överskåp.
  Tack för omdömet David! Tycker också att det blev väldigt fint! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2021-01-07 Insamlad av företaget
  Lindmarks byggde ett förråd åt oss och vi är supernöjda!
  Tack Jenny för omdömet. Skönt att vi blev klara innan snön kom. För det kom ju en hel del... Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • Saša B
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-12-06 Insamlad av företaget
  Superfint bemötande och snabbt arbete när jag renoverade mitt kök. Kommer rekommendera Lindmarks Bygg till alla som frågar och är ute efter kompetenta hantverkare.
  Tack Saša för rekommendationen, hoppas du kommer att trivas i ditt fina kök!! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • Daniel M
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-10-13 Insamlad av företaget
  - Rivning av vägg och ommålning av lägenhet
  - Bra bemötande från första möte genom hela projektet. Extra plus i kanten för den trevlige och noggranna målaren!
  Tack för omdömet Daniel!
  Det blev väldigt fint, och jag håller med. Vår målare är väldigt duktig och noggrann.
  Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-10-05 Insamlad av företaget
  Jag lät platsbygga en garderob till min hall, som skulle passa in med befintliga överskåp i 50-talskänska. Är enormt nöjd med resultatet, som blev så mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig! Väldigt fint hantverk, otroligt skickliga, trevliga snickare och målare och allt funkade utmärkt. Är himla nöjd och skulle rekommendera firman till alla!
  Tack för omdömet Martina. Blev väldigt fint i hallen. Som du säger så kan man tro att garderoben byggdes samtidigt som fastigheten.
  Väldigt nöjda med resultatet!
  Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-10-03 Insamlad av företaget
  Anlitade Lindmarks Bygg för att bygga en pergola och nya vindskydd. Trevligt bemötande från första början. Pergolan och vindskydden blev super bra. Kan verkligen rekommendera Lindmarks Bygg till andra!
  Tack för omdömet. Pergolan och vindskydden blev väldigt snygga. Vi får se om vi ska fortsätta med uteköket i vår. Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-10-01 Insamlad av företaget
  Renovering av kök. Trevligt och duktiga hantverkare. Lätta att ha att göra med. Lyhörda och kreativa. Var väldigt mån om att arbetet skulle blir bra gjort. Kan varmt rekommendera.
  Tack för omdömet. Blev väldigt fint i köket! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-09-23 Insamlad av företaget
  Renovering av en övervåning där plasttak byttes ut och olika väggar och golv byttes ut i 4 rum och en hall. Vi tömde 3rum som snabbt blev färdigställda. Sen var det några veckors paus och vi hann flytta in möbler i de färdiga rummen samt tömma det 4e så att det och hallen kunde bli klara också.
  Allt var smidigt och i bra samspel mellan oss och hantverkarna.
  Vi hade även yttre målning på liggande panel högst upp på huset och det blev klart under en dag.
  Allt fungerade utmärkt.
  Tack för fint omdöme och gott samarbete! Vi kommer snart och tar tag i köket! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-09-04 Insamlad av företaget
  Renoverade köket. Resultatet blev mycket bra.
  Tack Cristine! Tycker också köket blev väldigt fint! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-07-01 Insamlad av företaget
  Renovering av kök. Bra kommunikation och flexibilitet. Bra slutresultat
  Tack för fint omdöme och rekommendationer till nära och kära! Vi ses väl igen till hösten :) Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-04-19 Insamlad av företaget
  Absolut bäst! Vi är oerhört nöjda med vårat nya kök - från första planeringsmötet till färdigt resultat. Bra kommunikation, bra råd på vägen, lyhört, tillmötesgående. Dessutom ordning och reda, såg prydligt ut och gjorde dagligen rent, åkte bort med skräp allt eftersom. Kan rekommendera Lindmark bygg på alla sätt.
  Karin och Henrik
  Tack Karin och Henrik!!
  Jag håller med om att det blev superfint i det nya köket. Hoppas ni kommer att trivas.
  Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-03-19 Insamlad av företaget
  Lindmarks Bygg made a bigger renovation at an excellent level in unbelievable short time! I could move in to my new home way before I hoped. They made a wonderful new kitchen, a beautiful sovalkov and painted the whole apartment.
  Easy to communicate, they are flexible, responsible and really perform a quality work! Highly recommended!
  Tack så mycket Klara! Hoppas att ni kommer att trivas i lägenheten!! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-02-27 Insamlad av företaget
  Jag var väldigt nöjd med Lindmarks Bygg AB. Jag kommer att rekommendera till alla eftersom jobbet de har gjort var på väldigt högt kvalitet. Också de jobbar super snabbt.
  Jag är väldigt nöjd att jag har valt Lindmarks Bygg AB till min lägenhets renovation.
  Tack så mycket, hoppas du kommer att trivas i den nya lägenheten! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • Lars E
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-02-17 Insamlad av företaget
  Anlitade Lindmarks Bygg för en allomfattande köksrenovering och kan varmt rekommendera företaget. Även när det gäller ett begränsat projekt som detta är det ju många olika professioner inblandade, men förutom en smidig samordning som innebar att vi hade ett fungerande kök tidigare än vi vågat hoppas på, fanns det framförallt ett engagemang hos alla inblandade att bidra till ett så bra slutresultat som möjligt.
  Tack för de fina orden! Det var ett kul projekt som blev väldigt bra. Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-02-03 Insamlad av företaget
  Jättefint jobb gjort, precis som jag tänkt mig.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2020-02-03 Insamlad av företaget
  Vi har fått hjälp att bredspackla, måla hel vår lägenhet samt renovera vårt kök.
  Smidigt då företaget samordnat målare, snickare, elektriker m.m. Vilket gjort renoveringen smidigt för oss.
  Noggranna duktiga hantverkare som vet vad dom gör.
  Väldigt nöjda!!
  Tack så mycket Cornelia för fina ord. Det var för oss ett nöje att jobba åt er. Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-12-10 Insamlad av företaget
  Noggranna och detaljorienterad. Ser till att hitta lösningar till alla problem. Finns där när man behöver hjälp även efter bygget är klart. Kan varmt rekommenderas!
  Tack för fina ord och tack för alla rekommendationer till dina vänner! Lindmarks Bygg AB
  Gilla
 • Kai G
  skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-08-25 Insamlad av företaget
  Företaget kaklade, byte diskho och bytte två bänkskivor. Helt suveränt bemötande, det jag vart nästan mest imponerad av var hur dom städade och forslade bort det dom bytte ut. Jag kommer rekommendera Lindmark Bygg till alla jag känner👍👍
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-05-13 Insamlad av företaget
  Snabb, noggrann, schysst. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-05-10 Insamlad av företaget
  Lyhörda, kunniga, flexibla, trevliga. Vi är väldigt nöjda.
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-05-09 Insamlad av företaget
  Enkel kommunikation och pålitlig
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-05-09 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Lindmarks Bygg för hjälp med renovering av våran lägenhet. Dom tog verkligen ett helhetsansvar med alla inblandande från början till slut och vi är mer än nöjda med slutresultatet:)
  Det är en fröjd att komma hem!
  Rekommenderas 5 av 5
  Stort tack!

  Med vänlig hälsning, Christian och Maria på Bondegatan
  Gilla
 • skrev om Lindmarks Bygg AB
  2019-05-09 Insamlad av företaget
  Lindmark är reco. Toppen toppen toppen toppen.
  Gilla