Lindtech Sweden AB

Aspholmsvägen 3, 702 27 Örebro — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Lindtech Sweden AB

 • 2019-06-26

  Spontant omdöme
  Folke isak N skrev om Lindtech Sweden AB
  Företaget Lindtech har fina produkter men tyvärr har jag upplevt att de är väldigt bristfälliga i sin kommunikation. När jag la beställning på grindar skulle det ta 1-2 veckor med leveransen. När jag väl fick en orderbekräftelse några veckor senare stod det 3-4 veckor. Nu sitter jag här 10 veckor senare och har fortfarande inte fått min leverans. Jag har mailat och ringt dem i god ton för att försöka förstå vad som händer. Tyvärr får man sällan svar ifrån dem på Epost och det dröjer otroligt länge för dem med att svara och återkoppla. Ringer man in och lämnar ett meddelande om att de ska ringa upp så försvinner meddelandet.

  Värst av allt är när jag framför min kritik kring dålig återkoppling och att leveransen är mycket försenad, då får jag en utskällning tillbaks om att jag är negativ. Ingen ursäkt eller kompensationserbjudande för försenad leverans.
  Det enda de kan ge till svar är att fabriken inte hört av sig på flera veckor.. Jag köper av Lindtech, inte av fabriken, och jag förväntar mig att Lindtech följer upp så att min order kommer i tid. Uselt!!

  Nu får vi hoppas att produkten är fin och håller god kvalitet. Läs mer
  gillar detta