Alla kategorier Hälsovård Västra Götaland Göteborg Living Life Center
Rekommenderat företag 2016 - Living Life Center

Living Life Center

Vasagatan 42, 411 37 Göteborg — Visa karta

4.8 i betyg av 13 rekommendationer
Välkommen till LLC, Living Life Center. Har du hår-, hud- eller ryggproblem så lindrar vi dina problem! Håret och hårbotten är ett av alla de organ som finns i kroppen, samtliga enskilda organ i kroppen är beroende och påverkas av andra organ och av vad som händer i omgivningen. Den fysiska och den psykiska hälsan avgörs beroende på hur och var du lever ditt liv och hur din sociala situation ser ut. Hos oss på Living Life Center är vi specialiserade på problem som tar sig uttryck i förändringar i huden, håret och hårbotten.

När du kommer till oss på Living Life Center är det första steget att genomföra en noggrann undersökning av hårbottens kondition och hur håret mår. Det här är någonting vi genomför med hjälp av en mikrokamera samt ett mikroskop. Utifrån resultatet går vi sedan vidare med en riktad behandling eller om det finns behov, en större blodanalys, pH-värdetest, kostallergitest “Food Detective”, ämnesomsättningstest eller hårmineralanalys.

Sofie Waller som är kvinnan bakom Living Life Center menar att en kombination av den modena kunskapen som finns i branschen och den österländska filosofin karaktäriserar hennes tankesätt. Living Life Center och framförallt Sofie har blivit framgångsrik på grund av hennes helhetstänk och engagemang för varje enskilt individ. Hon menar att allt är lika viktigt, från att ha en modern utrustning till diagnostikmetoder, kompletterande tester, verksamma ingredienser och utformning av behandlingar som kopplas till gamla europeiska och asiatiska kurtraditioner.

Du hittar Living Life Center på Vasagatan i Göteborg, varmt välkommen!
Öppet just nu
Mån: 00:00-00:00
10:00-18:00
Tis-Ons: 09:30-19:00
Tor: Stängt
Fre: 10:00-18:00
Lör: 11:00-14:00
Sön: Stängt

Läs vad 13 kunder tycker om Living Life Center

 • Bo T
  Bo T skrev om Living Life Center
  Främst fått hjälp med att balansera upp i kroppen förekommande näringsämnen, mineraler, syra-basbalans samt förekomsten av fria radikaler. Detta indirekt gett mig bättre håräxt men jag har även fått direkta behandlingar för håret. Även några ljus- och hudbehandlingar. Har köpt mineraler, vitaminer, basiska produkter samt hår- och hårbottensprodukter.
  Har bemöts av ett ovanligt starkt engagemang och stor kundinlevelse.
  Fått ut mycket mer än vad jag jag från början förväntade mig när jag första gången tog kontakt med företaget p.g.a. av mina problem med hår- och hårbotten. Kan verkligen rekommendera Living Life Center.
  gillar detta
 • Patrik A
  Patrik A skrev om Living Life Center
  Tog kontakt med Living life center då jag har haft problem med saker som lättare eksem i ansiktet, torr hårbotten och ulcerös kolit. Har efter mitt första besök haft kontinuerlig kontakt i flera år, schampot fungerar jättebra får håret. Mina andra problem fins alltid där men får alltid bra tips gällande kost och andra produkter som minskar mina problem betydligt.
  gillar detta
 • Marika S
  Marika S skrev om Living Life Center
  Proffsigt och kunnigt bemötande och hjälp med att få ordning på hårbottens problem, testat produkter under 1 månad och blivit hjälpt till 100 procent. Rekommenderar alla att gå hit!
  gillar detta
 • Kristina J
  Kristina J skrev om Living Life Center
  Sofie Waller på Living Life Center har under de senaste två åren arbetat med mig och mitt problematiska håravfall. Kunnig, kompetent och mycket ödmjuk.

  Jag använder endast de produkter hon har till försäljning som är naturprodukter.
  gillar detta
 • Andreas B
  Andreas B skrev om Living Life Center
  Jag upplever vid varje kontakt enormt stor kompetens och gedigen service. Resultat har för mig varit ett faktum.
  gillar detta
 • Mia L
  Mia L skrev om Living Life Center
  Vill ge mina bästa rekommendationer vad gäller Living Life Center och Sofie Waller. Hon har ett mycket professionellt och kunnigt förhållningssätt och är lyhörd, empatiskt och engagerad gentemot sina kunder.
  gillar detta
 • Jurgita D
  Jurgita D skrev om Living Life Center
  Jag kan rekommendera till alla. Mina ryggsmärtor började blekna bort efter tre behandlingar.
  gillar detta
 • Camilla R
  Camilla R skrev om Living Life Center
  Sofie på Living Life Center är oerhört kunnig och Inger ett stort förtroende vid rådgivning/behandling. De hårprodukter som jag har fått rådet att använda efter undersökning av min hårbotten med ultraljudsundersökning av Sofie har lett till att mitt hår har fått tillbaka sin ursprungliga hårkvalitet och lyster samt fått bort torrhet och irriterad hårbotten som jag tidigare hade. Jag kan bara varmt ge min allra bästa rekommendationer till företaget Living Life Center och Sofie.
  gillar detta
 • Astrid R
  Astrid R skrev om Living Life Center
  Sedan jag fick kontakt med företaget har jag känt att mina hårproblem - ökad förlust av hårstrån - kommer att lösa sig. Inledningsvis har jag blivit väl bemött med information, omtanke och nya kunskaper om hur hår och hårbotten kan behandlas. Produkterna jag blivit rekommenderad har fungerat, och lyckligtvis inte ruinerat mig! Under behandlingens gång har jag märkt tydliga resultat: det onormalt stora håravfallet har avstannat. Därtill kan jag glädja mig åt en tydlig nyproduktion av hårstrån. Spännande! Sist men inte minst: Sofie Waller som driver företaget är trevlig och omsorgsfull! Tack från Astrid Roxenholt
  gillar detta
 • Carolina T
  Carolina T skrev om Living Life Center
  Jag träffade Sofie i början av 2015 då jag hade problem med min hårbotten samt håravfall. Sofie gjorde en grundlig undersökning och rekommenderade produkter som har hjälpt mig med mina besvär.

  Sofie Waller förmedlar både kunskap och positiv energi och jag är glad att jag hittade Living Life Center.

  Jag kan verkligen rekommendera kunder att besöka Living Life Center.
  gillar detta
 • Kerstin L
  Kerstin L skrev om Living Life Center
  Mycket professionellt bemötande och kunnighet i området gällande håravfall.
  Även bra råd och rekommendationer när det gäller kost och vitaminpreparat.
  Sofie har ett trevligt bemötande och ägnar stor tid och engagemang till kunden.
  gillar detta
 • Anders O
  Anders O skrev om Living Life Center
  Jag blev rekommenderad Living life Center och sökte hjälp för någon sorts mjäll som jag hade haft i många år. Redan vid första besöket fick jag en diagnos att jag hade en sorts medfödd psoriasis. Jag blev rekommenderad en kur med hårtvätt och inpackningsolja och redan efter någon vecka började "mjällen" minska. Vid andra besöket var besvären i stort borta. Jag sköter numera detta själv och är nu utan symptom. Living Life Center har gjort ett fantastiskt arbete och jag vill å det varmaste rekommendera företaget. Inga problem med "damm" på mörk skjorta eller kavaj längre.
  gillar detta
 • Robert K
  Robert K skrev om Living Life Center
  Bra bemötande. Lätt att få tid.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vasagatan 42, 411 37 Göteborg
Kategorier