Livrustning AB, sid 2
Vi är ett företag med hjärtat i Stockholm, Skellefteå och Nerja i Spanien. Sedan 1996 har vi utbildat personer i Hjärt-lungräddning (HLR) och Första Hjälpen så att så många som möjligt ska känna trygghet i att rädda liv var man än befinner sig. Kunskapen att rädda liv och närheten till en Hjärtstartare kan bli helt avgörande om någon drabbas av något allvarligt i hemmet, på jobbet, i båten eller i föreningslokalen.
Vi utbildar över två tusen personer per år och vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kursdeltagare i HLR och Första Hjälpen*
*Enligt reco.se om man jämför med de som utbildar mest i Sverige
Vårt kontor finner du i Nacka men vi erbjuder kurser och försäljning av Hjärtstartare i hela Sverige, på solkusten i Spanien eller i Globenhälsans lokaler vid Globen i Stockholm om du föredrar det.
Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Peter Jonsson
VD, Livrustning AB
kontakt@livrustning.se
www.livrustning.se
*Enligt reco.se om man jämför med de som utbildar mest i Sverige
Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Peter Jonsson
VD, Livrustning AB
kontakt@livrustning.se
www.livrustning.se
Utmärkelser
767 omdömen om Livrustning AB
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Vi fick en mycket bra fortbildning i HLR. Det var pedagogiskt, lärorikt och roligt med övningarna. Teorin var "up to date" med beskrivningar av hur man gått från ett sätt till ett annat inom HLR. En toppenbra instruktör!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Mycket bra och pedagogiskt utbildning med bra och entusiastisk handledare. Kan varmt rekommenderas.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Bra kurs med engagerad och kunnig kursledare!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Superbra "lärare", han var pedagogisk och rolig
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Jag blev otroligt välbemött av en extremt kunnig och erfaren instruktör. Mina förväntningar var att jag efter kursen skulle känna mig trygg i att veta hur jag ska agera för det fall det skulle uppstå en situation där HLR & Första hjälpen är nödvändig och jag är i närheten. Jag kan ärligt säga att jag efter kursen känner att jag är redo - vilket är instruktörens förtjänst. Tack för en givande förmiddag!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Avdramatiserande, tillgängligt, inbjudande och fördjupande!
De best spenderade 2 timmarna på länge. Alla borde gå den. -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Väldigt bra upplägg, trevligt bemötande och ett mycket tydligt genomförande, är väldigt nöjd, det kändes tryggt!
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Bra bemötande på HLR utbildningen. Hade dock förväntat mig mer praktiska moment.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Jag tyckte att utbildning var bra och mycket informativ i det praktiska och teorin.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Jättebra utbildning, Peter var väldigt pedagogisk och gjorde det förståeligt!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Utbildningsansvarig är mycket engagerad och gör utbildningen spännande och intressant vilket leder till att man kommer ihåg vad man har lärt sig.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Genomgången vi fick av Peter Jonsson var helt klart över mina förväntningar. Det var otroligt givande och en tankeställare om hur viktigt det är
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Mina förväntningar angående denna utbildning var relativt låg eftersom det fanns en tanke om att denna kommer bli som alla andra HLR utbildningar. Men denna instruktion hade en mer inlevelse och var intressant, vilket gjorde denna väldigt intressant.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
1. Peter bemötte mig mycket gott!
2. Jag hade ganska "tråkiga" förväntningar på utbildningen, då jag gjort den ett flertal gånger. MEN till min förvåning var denna utbildning väldigt rolig och lärorik på samma gång. Jag fick lära mig att lägga fokus på nya saker gällande utbildningen, till skillnad från vad tidigare utbildningar lagt tyngd på.
3. Toppen upplevelse, fick bra tips på appar som jag laddat ner! -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Super bra bemötande och utbildning med mycket engagemang och på ett väldigt pedagogiskt sätt!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Utbildningen och genomgången var mycket bra.
Mina förväntar och upplevelsen på utbildningen överträffade mina förväntningar. Jag har varit med på flera utbildningar inom HLR och denna utbildning från Livrustning AB var helt klart den bästa. -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Bar och tydlig information av en kunnig person!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Väldigt bra och intressant genomgång.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Jag blev bra bemött av instruktören.
Förväntningarna jag hade var att få lära mig mer och fräscha upp det jag tidigare gjort vad gäller HLR och allt blev som jag önskade.
Instruktören hade sån inlevelse och drev kursen på ett mycket bra och trevligt sätt. Det blev roligt att att få gå den här kursen och det gör ju också så att man tar till sig allt på ett annat sätt. -
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Superbra kurs, stort tack till kursledaren!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Pedagogist och väldigt lärande! Gick från utbildningen med goda kunskaper och en härlig känsla!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Pedagogiskt och sakligt. Skönt att fokus ligger på det viktiga snarare än att få med alla detaljer. Peter är en eldsjäl!
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Tyckte det var toppen, informationsrikt och väldigt pedagogiskt, känner mig lugnare och mer förberedd ifall jag (hoppas inte) behöver uppleva detta i livet. Tack.
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Väldigt bra bemötande och en utmärkt uppdatering av HLR kunskaperna.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Engagerad instruktör och bra genomgång, inklusive praktisk övning.
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Så härlig inlevelse av instruktören och det gjorde så att hela utbildningen blev otroligt bra! Heja er
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
otroligt proffsigt, pedagogiskt och lättsamt trots det livsviktiga ämnet.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Det var en bra genomförd utbildning.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Mycket bra bemötande, roligt och givande. Bra att få en uppdatering. Jag har även laddat ner 112 appen, kände inte till att denna fanns så att GPS slås på, mycket bra!
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Mycket kunnig och engagerad instruktör. Lätt att förstå. Teori och praktik varvades så att kunskaperna lättare fastnar.
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Pedagogiskt och bra genomförd HLR-utbildning!
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Mycket bra genomförd utbildning.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Livsviktig information och repetition av nyttig kunskap.
Väldigt engagerad och engagerande föreläsare. -
Mycket proffsig utbildning.
Allvar blandat med humor. Händelser från verkligheten
Vi kommer vilja göra samma utbildning även nästa år.
HLR utbildning -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Mycket bra utbildning och inspirerande kursledare!
Detta borde vara en obligatorisk utbildning för alla! -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Bra kurs med väldigt engagerad föreläsare!
skrev om Öppen utbildning HLR & Första Hjälpen en del av Livrustning AB
Kunnig och proffsig utbildare med mycket erfarenhet och med bra pedagogik.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Supertrevligt och professionellt bemötande. En bra och informativ utbildning i HLR.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Bra genomgång av bra instruktör.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Mycket pedagogiskt upplägg och utmärkt utbildare. Hade gärna tränat ännu mer för ämnet är så intressant.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Det var pedagogiskt och bra. Det var pedagogiskt och bra.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Tydligt, pedagogiskt, högt engagemang och energi, kul och intressant hela tiden.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Pedagogiskt, tydligt. Gott bemötande. Bra övningar.
Intressant hela tiden 😀 -
....................................................................
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Jätterolig kurs med en superduktig instruktör. Kul att ni lyckats skapa en så rolig kurs med tanke på det viktiga och seriösa ämnet. Väldigt uppskattat.
skrev om HLR med hjärtstartare en del av Livrustning AB
Superbra 10/10, hade inga direkta förväntningar men var både givande och roligt, känner mig betydligt tryggare i vad jag ska göra ifall något uppstår.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Fantastisk energi från kursledaren vilket gjorde det inspirerande och kul att lära sig. Fick med mig flera mycket värdefulla tips på hur jag ska agera om det skulle behövas.
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
mycket bra utbildning på alla sätt. effektiv, tydlig och trevlig kursledare
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Omdömet gäller en HLR-kurs.
Jag har gått flera HLR-kurser tidigare i olika sammanhang och denna var mycket bra med en perfekt blandning av teori och praktik. Det enda var väl att två timmar gick fort och vi inte hann med allt inom utsatt tid där jag och flera var tvungna att lämna för andra möten. Jag skulle gärna se en timme till för att ordentligt hinna med andra första hjälpen-insatser som kvävning och drunkning etc. Plus lite mer dedikerat tid åt första hjälpen för barn i olika sammahang. -
skrev om HLR & Första Hjälpen, Globenhälsan en del av Livrustning AB
Vår instruktör var väldigt engagerad och förtroendeingivande. Mycket, mycket bra genomgång.
Vi är många som signade upp oss som sms-livräddare.
Stort tack!