Lova Städ AB

15 omdömen om Lova Städ AB

Sedan starten hos Reco 2026

Mats S
Skrev om Lova Städ AB

Trevligt bemötande av säljkontakt Har stora förväntningar på städservicen. I princip uppnås förväntningarna

Thina P
Skrev om Lova Städ AB

Städar bra hos oss på kohags gatan i Huskvarna

Isam K
Skrev om Lova Städ AB

Bra personal som gör bra jobb. Rent och fint

Isam K och Lova Städ AB gillar detta
Svar från Lova Städ AB

Bästa Isam, tack för att vi får städa era kontor! 🙏🏻 Ha en fin dag! Hälsningar, Team Lova Städ

Åke R
Skrev om Lova Städ AB

Trevlig personal gjorde ett jätte bra jobb. Inget att anmärka ,fick jobbet med kort varsel.Rekomendera varmt Lova städ om ni vill ha en väl genomförd städning .

Svar från Lova Städ AB

Tack så mycket för fint omdöme! Kul att vi kunde hjälpa till med kort varsel! 😊 Välkommen att höra av dig igen i framtiden om ni behöver hjälp med städningen Hälsningar, Teamet på Lova Städ

Oscar C
Skrev om Lova Städ AB

Jag kontaktade Lova Städ för en total städning av en lägenhet i ett dödsbo inklusive kassering av bohag. Lägenheten var i dåligt skick och uppdraget omfattande. När arbetet var utfört var lägenheten helt oigenkännlig. Rekommenderas varmt.

Svar från Lova Städ AB

Vad roligt att höra! Det var ett stort uppdrag och vi är glada att resultatet blev så bra. Tack för förtroendet!

Elina D
Skrev om Lova Städ AB

Toppen bra! Lätt att få kontakt, så fint jobb och trevliga! Rekommenderas.

Svar från Lova Städ AB

Tack för de fina orden, Elina! Vi försöker vårt bästa med att vara tillgängliga och alltid se till att du är nöjd med jobbet – det betyder mycket att du skriver det! 😊 Hälsningar, Teamet på Lova Städ

Susanne S
Skrev om Lova Städ AB

Jag har höga förväntningar på städtjänst jag betalar för och Lova Städ har levt upp till dessa än så länge. Bra bemötande!

Svar från Lova Städ AB

Kul att vi lever upp till förväntningarna – det är precis dit vi siktar! Tack för feedbacken. Hälsningar, Teamet på Lova Städ

Nelly T
Skrev om Lova Städ AB

Trevligt, smidigt, tydligt och proffesionellt bemötande vilket vi värdesätter! Städningen är alltid toppen - känns rent och fräscht när man kommer hem.

Tack för de fina orden! Vi ses nästa städning! Hälsningar, Teamet på Lova Städ

Sara E
Skrev om Lova Städ AB

Kommer alltid i tid och gör ett bra jobb.

Svar från Lova Städ AB

Tack! Punktlighet och kvalitet är viktigt för oss. Vi ses igen snart! Hälsningar, Team Lova Städ

Sanela O
Skrev om Lova Städ AB

Vi är supernöjda med lova städ! Hemmet känns alltid fräsch och välstädat efter varije städning. Det är noggranna,trevliga och lätta att kommunicera med. Rekommenderas!

Tack för de fina orden! Vi ser fram emot nästa städning. 🙏🏻 / Team Lova Städ

Ramel S
Skrev om Lova Städ AB

Det var länge sen jag blev bemött på ett så proffesionellt och vänligt sätt. Det är så fint och rent nu så det är helt otroligt. Min ocd har aldrig mått så här bra! 😆 Kommer definitivt använda Lova igen!

Svar från Lova Städ AB

Vi ser fram emot att få hjälpa er med städningen igen. 🙏🏻 Ha en fortsatt fin dag! / Team Lova Städ

Beatrice B
Skrev om Lova Städ AB

Har haft hemstädning via Lova Städ i 1,5 månad nu och det fungerar toppen. Alltid punktliga och gör ett riktigt bra jobb, även med detaljerna. Skönt att komma hem till ett skinande rent hem!

Svar från Lova Städ AB

Tack för ditt omdöme Beatrice. Glädjer mig att höra att allt funkar toppen. Ha en fortsatt fin dag 🙏🏻 / team Lova Städ

Jessica J
Skrev om Lova Städ AB

Väldigt bra service, inte lik någon annan. Kundsupporten är fantastisk och verkligen mån om sina kunder. Städerskan vi har gör ett utmärkt jobb varje gång. Huset doftar rent och fräscht – och det är verkligen rent, inte bara till ytan. Rekommenderas starkt!

Svar från Lova Städ AB

Tack för så fint omdöme Jessica. Vad glad jag blir att få läsa detta. Vi ska se till att alltid hålla den här kvaliteten 🙏 Allt gott, Lova Städ Teamet

Ludmila T
Skrev om Lova Städ AB

Lova Städ Ab är ett företag som håller vad dem lovar! Lätt att samarbeta. Väldigt kungligt och trevligt personal.

Tack för ditt omdöme Ludmila 🙏

Karin A
Skrev om Lova Städ AB

Mycket fin kvalité på städningen och väldigt trevlig personal.

Tack så jättemycket för ditt fina omdömen, Karin. 🙏🏻