Ett alldeles utmärkt utfört jobb Effektivt och väldigt välgjort slutresultat varje gång Trevlig och punktlig social kommunikation både före, under och efter utfört jobb Top notch!
Lund Fixar
Vi är ett flexibelt och pålitligt serviceföretag som vänder sig till både företag och privatpersoner. Med lång erfarenhet inom städ- och servicetjänster erbjuder vi allt från hemstädning, flyttstädning, kontors- och butiksstädning till sanering, trappstädning och fönsterputs. Utöver detta hjälper vi gärna till med rensning av...
23 omdömen om Lund Fixar
Perfekt städat och pålitligt och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och effektiva, väldigt bra resultat och kom med kort varsel. Stort tacksam
Ett mycket bra bemötande. Rekommenderas varmt. Snöskottning med ett bra resultat.
Tusen tack. Nu blev det en skottning till. Kul.
Pålitlig och proffsig. Anlitar gärna igen 👍
Tusen tack för ditt omdöme. Ja du är välkommen att höra av dig
Sökte någon som kunde hämta och slänga min julgran på tippen . Fick snabbt hjälp , trevlig man och bra service! Kommer absolut anlita honom igen om jag behöver hjälp med likande ärenden.
Tack för ditt omdöme. Ja hör av er ifall jag kan hjälpa er med andra saker med.
Jättetrevligt företag, städar jättefint och noggrant o jag skulle verkligen rekommendera till dem ja känner. Trevlig ägare och mycket seriös. Jag är mycket nöjd kund! Samt verkligen prisvärt!!
Tusen tack för ditt omdöme. Prisvärt är det absolut.
Pålitlig , som utför jobbet utmärkt! Har anlitat Lund Fixar vid två tillfälle och blivit lika nöjd båda gångerna.! Rekommenderar!
Tusen tack Jessica. Kul att ha återkommande kunder
Bra kommunikation och skötte sitt åtagande mycket bra, med att röja undan snövallen när jag inte kunde själv. Tack för fint utfört arbete! Jag kan varmt rekommendera Lund Fixar, som en mycket bra tillgång i allas vårat Kungälv med omnejd! Vänligen Calle Ljungmark
Tusen tack. Var ett nöje. Hör av dig igen
Jättenöjd med snöröjningen av vår parkering. Extra + att han kunde komma på kort varsel. Vi kommer absolut höra av oss nästa gång vi behöver hjälp, rekommenderas!
Tack så mycket det var kul att skotta hos er
Bra service, väl utfört arbete och snabb leverans.
Tusen tack. Jag vill hålla en bra standard på det jag gör.
Fick snabbt och trevligt svar. Jag hoppades på snabb hjälp och fick det, som utlovat. För hjälp med snöröjning till ett bra pris var detta perfekt, rekommenderar.
Tusen tack. Ja jag försöker hålla det som utlovat.
Han e grym, väldigt serviceminded
Tusen tack Fredrik. Nöjd kund är en bra kund.😀
Det var ju helt snökaos i Kungälv så jag fick vänta att arbetet blev utfört. Trevligt bemötande och en snäll perso. Som jag känner jag kommer anlita igen!
Tusen tack för dina fina ord. Jag kommer gärna å hjälper till med andra saker.
Trevlig kontakt och noggrann.
Tusen tack för detta. Glädjer mig.
Jag var väldigt nöjd med deras service. Jag behövde hjälp med att installera tv:n och koppla in TV-boxen, och allt blev klart väldigt snabbt – på mindre än en timme. Jag rekommenderar dem!
Snabb, hjälpsam, trevlig och flexibel.
Morten på "Lund fixar" var väldigt snabb med offert, utförandet var noggrant och i tid, de var mycket måna om att jag som kund skulle känna mig nöjd och allt var jättefint vid avsyning efter utfört jobb. Rekommenderar dem varmt!
Mycket bra service och hjälp till ett väldigt bra pris, tack för hjälpen den var ovärderlig.
Snabb hjälp. Väldigt trevliga. Profesionella. Väldigt nöjd
Vi fick hjälp med fönsterputs och jag är mycket nöjd, kan varm rekommendera.
Helt ok. Trevlig att ha att göra med. Bytte tid första gången på samma dag och dag andra gången, ingen större katastrof men lite störande.
Inga problem. De kom exakt när vi avtalade och jobbade på som väntat. Kommer definitivt att anlita de igen om behovet uppstår. Jag är helt nöjd.