Lynx Hälsa AB

Lynx Hälsa AB

www.lynxhalsa.se
  • Badge2025
4.9

Lynx Hälsa AB är en hälsoklinik i Halmstad som erbjuder högteknologiska behandlingar som boostar både din skönhet och hälsa. Vårt unika utbud av innovativa behandlingar syftar till att göra det enklare för dig att ta hand om dig själv och ge dig en ny nivå av välbefinnande. Som komplement till våra behandlingar erbjuder vi även...

47 omdömen om Lynx Hälsa AB

Carina S
Skrev om Lynx Hälsa AB

Lymfdränage - säger bara wow vilken effekt efter bara första behandlingen. Kroppen släppte 1 kg vätska och benen blev så mjuka, från att tidigare varit stumma och tunga blev det genast mycket lättare att tex. resa sig upp från sittande och ta sig i och ur bilen, inget stånkande alls. Har idag testat EMS-behandlingen och väntar nu med spänning på effekten av denna. Bra behandlingsmetoder och dessutom mycket trevligt, lugnt och kunnigt bemötande gör att jag absolut kommer boka fler behandlingar framöver.

Svar från Lynx Hälsa AB

Såå roligt att höra Carina, det gläder mig att effekten av lymfdränagen var så stark. Jättekul att köra EMS med dig också :) Ser fram emot att fortsätta och se vilka resultat vi kan nå! Varma hälsningar Paulina

Ann-Christin F
Skrev om Lynx Hälsa AB

En härlig upplevelse och så omhändertagande

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för dina fina ord Ann-Christin, jättekul att du är så nöjd! Varmt välkommen åter :) /Paulina

Annie P
Skrev om Lynx Hälsa AB

Lynx är ett mysigt ställe med en känsla och trygghet av professionell personal. Jag är väldigt nöjd med båda mina behandlingar, I-face ger verkligen resultat, allt stramas upp och jag känner mig så pigg och fräsch efter den behandlingen. I-model är ett mycket bra komplement till min vanliga träning. Den ger snabbare resultat på de stor musklergrupperna och även de små.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Annie för dina fina ord. Jättekul att höra att du är så nöjd med resultaten. Alltid varmt välkommen :)

Maria J
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jättebra bemötande och guidning. Paulina på Lynx hälsa är toppen! Tack vara lymfdränagebehandling blev jag äntligen av med smärtan i mina höfter och kunde t.o.m. jogga.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Maria för ditt fina fina omdöme och framförallt kul att höra att din smärta försvann tack vare lymfdränagen! Varmt välkommen igen! /Paulina

Katarina P
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag hittade Lynx hälsa och Paulina när jag letade efter nya behandlingar på nätet. Jag har problem med bl a ett knä, axel och diskbråck men vill hålla igång min träning. I-model EMS blev ett perfekt komplement till den ”vanliga” träning jag kan göra. Tillsammans med Paulinas proffsiga och positiva bemötande får jag en givande stund och träningen blir gjord på ett skonsamt, effektivt sätt. För mig fungerar detta väldigt bra och jag rekommenderar starkt Lynx-hälsa och Paulina. Katarina

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Katarina för ditt fina och beskrivande omdöme. Är alltid lika kul att få träna dig och jätteroligt att höra att du är så nöjd! Vi ses snart igen :) /Paulina

Maria E
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag är alltid 100% nöjd efter behandling på Lynx Hälsa! Behandlingarna är unika och ökar mitt välmående på flera olika sätt. Jag ser dem som ett komplement till min ordinarie träning och en väl värd hälsounvestering. Paulina är dessutom bästa personen för jobbet. Varm och fin personlighet och väldigt kunnig på området. Kan varmt rekommendera Lynx Hälsa! / Maria

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Maria, såå fint omdöme. Jättekul att du är så nöjd med både behandlingar och mig :) Varmt välkommen tillbaka! /Paulina

Elisabeth P
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag hade bokat en EMS-behandling och att prova på rödljusterapi. Det två väldigt fina och sköna upplevelser. Kände mig välkommen och Karolina berättade på ett lätt och bra sätt vad jag kunde förvänta mig av behandlingarna eftersom detta var mitt första besök. Själva behandlingen var något jag aldrig gjort tidigare, men kändes behagligt och bekvämt. Något jag absolut kan rekommendera andra att prova.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Elisabeth för ditt fina omdöme. Jätteroligt att höra att du upplevde både rödljusterapin och EMS-träningen så positivt. Du är varmt välkommen tillbaka.

Evelina B
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag vill ge Lynx Hälsa och Paulina mina varmaste rekommendationer! Under hela sommaren tränade jag EMS hos Paulina ett par gånger i veckan, och jag är otroligt imponerad av träningsformen. EMS är verkligen fenomenalt för att skapa kontakt med musklerna och bygga styrka på ett effektivt sätt. Paulina är en fantastisk tränare och människa – hennes genuina passion för hälsa och omsorg om sina kunder lyser igenom i allt hon gör. Det är inspirerande att se någon som vågar ligga i framkant med innovativa behandlingar som EMS och...

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Evelina för ditt fantastiskt fina omdöme! Jag kan bara hålla med dig om EMS-träningens positiva effekter! Det var ett rent nöje att ha dig tränandes här under sommaren och jag hoppas du återkommer nästa sommar :) Vi ses! Varma hälsningar Paulina

Elisabet J
Skrev om Lynx Hälsa AB

Bara positiva upplevelser. Var så tung i min ben igår,men när man går därifrån är man mycket bättre. Kan rekommendera lymfdränage. EMS- träning är bra mig som är lat ,och inte tycker om att svettas, har hittat mina muskler igen. Det är mycket lättare att gå i trappor, orkar lite längre promenader och det efter bara 6 behandlingar. Ja var mycket skeptisk till detta från början men kan varmt rekommendera de olika behandlingarna. Det känns alltid bra att komma till Paulina hon är duktig på det hon gör.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Elisabet för dina fina ord, det gläder mig att höra att både smärta och ork blivit betydligt bättre på så pass kort tid! Ser fram emot ditt nästa besök :) /Paulina

Berit H
Skrev om Lynx Hälsa AB

Fint och mycket vänligt bemötande. Beskrev på ett bra och informativt sätt hur behandlingen skulle gå till. Gjorde en lyfdränge behandling och det var första gången. Kände stor skillnad direkt efter färdig behandling och ännu tydligare dag 2 efter behandling. Detta kommer jag göra igen. Det funkade verkligen. Kan varmt rekommendera Lynx Hälsa och Paulina.

Lina R och Paulina Theresia H gillar detta
Svar från Lynx Hälsa AB

Berit tack för dina fina och beskrivande ord om lymfdränagen. Jag blir såå glad av att höra att det kändes så bra för dig. Varmt välkommen tillbaka. /Paulina

Anna C
Skrev om Lynx Hälsa AB

En mycket behaglig och effektfull massage med en duktig och lyhörd instruktör.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Anna för dina fina ord. Vad roligt att höra att du var nöjd. Vi ses framöver :) Vänligen Paulina

Kadri A
Skrev om Lynx Hälsa AB

Längesedan jag träffade en person som Paulina . Alltid glad, hjälpsam och så trevlig . Träna hos Paulina är det bästa jag har gjort och kommer fortsätta med det . Sist men inte minst det bästa servicen få ni hos Paulina 🌼🌼🌼

Svar från Lynx Hälsa AB

Kadri, tack för ditt jättefina omdöme! Det är superkul att höra att du är så nöjd med EMS-träningen. Vi fortsätter kämpa på tillsammans :) Vi ses snart igen! /Paulina

Tina R
Skrev om Lynx Hälsa AB

Skön behandling med Lymfmassage. Paulina är super trevlig och ger ett fint bemötande.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Tina för fina ord, roligt att höra att du uppskattade lymfdränagen. Varmt välkommen åter / Paulina

Ida V

Bra behandling, trevlig personal

Tack Ida for din fina recension. Det värmer. Varmt välkommen åter. /Paulina

Ingela L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Paulina och Lynx Hälsa AB har på alla sätt levt upp till mina förväntningar. Så proffsig oavsett tjänst. Jag känner mig verkligen välkommen dit när jag är där. Kan rekommendera er alla att gå till henne!

Svar från Lynx Hälsa AB

Ingela, Tack för ditt fantastiskt fina omdöme. Så kul att du är nöjd med alla behandlingar som du provat. Ser fram emot nästa tillfälle vi ses :) Varma hälsningar Paulina

Jonas N
Skrev om Lynx Hälsa AB

Bra bemötande, och duktig massör.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Jonas för fint omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Varmt välkommen nästa gång också :)

Matilda L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Trevligt bemötande i en mysig miljö, Paulina känns säker i sitt utförande av massage som jag brukar gå dit för. Hon lyssnar på vad man har för förväntningar av massagen för dagen, och om det är något speciellt problemområde man vill att hon ska hantera. Jag har alltid känt mig bra bemött, och är lugn och avslappnad när jag går därifrån. Kan varmt rekommendera Lynx Hälsa om man letar efter en bra massör. Sen bedriver även företaget andra hälsofrämjande produkter, som låter lite spännande att kanske prova någon gång i framtiden.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Matilda för ditt superfina och beskrivande omdöme, det värmer att höra! Jättekul att du är så nöjd. Vi ses snart igen! :) /Paulina

Thomas B
Skrev om Lynx Hälsa AB

Riktigt bra, Paulina är jätteduktig !!!

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Thomas för ditt fina omdöme, det betyder mycket. Vi ses snart igen :) / Paulina

Birgitta P
Skrev om Lynx Hälsa AB

Proffsigt och kunnigt bemött. Förväntningarna uppfylldes. Jag ville få en känsla av produkt och behandling. Mycket nöjd. Jag planerar att pröva fler produkter för att satsa på en framtida behandling.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Birgitta för dina fina ord. Jättekul att höra att dina förväntningar uppfylldes. Du är varmt välkommen :) /Paulina

Martina L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag har gjort en kur i iFace hos Paulina på Lynx Hälsa. Själva behandlingen kändes som ett lätt pirrande träningspass för ansiktsmusklerna, utan att det gjorde ont. Jag upplever att ansiktskonturerna kommit fram mer och att ansiktet fått ett lyft. Paulina är professionell och bjuder på det lilla extra. Jag kommer att göra fler I-face behandlingar och kan varmt rekommendera Lynx Hälsa.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Matilda för ditt fina och beskrivande omdöme! Jättekul att du är så nöjd med både resultat och bemötande. Jag ser fram emot vår nästa behandling :) Varma hälsningar Paulina

Sarolta B
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag har testat EMS behandling på Lynx Hälsa. Det var en trevlig upplevelse. Behandlingen var behagligt, intressant, jag blev glad av den😃 och det kändes i hela kroppen. Paulina var mycket trevlig Rekommenderar👌

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Sarolta för dina fina ord om i-model EMS-träningen, jättekul att höra att du blev glad av det! Och det är det som är det fantastiska, EMS-träningen ger så breda effekter på kroppen. Varma hälsningar Paulina

Pernilla S
Skrev om Lynx Hälsa AB

Fantastiskt bemötande och information om behandlingen.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Pernilla för ditt fina omdöme, kul att du är så nöjd. Varma hälsningar Paulina

Camilla R
Skrev om Lynx Hälsa AB

Trevligt bemötande och proffsigt utförande av behandling i-model EMS. Kommer att boka igen.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Camilla för ditt fina omdöme. Roligt att du var så nöjd med i-Model EMS-träningen. Varmt Välkommen åter :) /Paulina

Azi S
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag är otroligt nöjd efter mitt besök hos Lynx Hälsa för i-model EMS! Bemötandet var fantastiskt – både professionellt och personligt – och jag kände mig väl omhändertagen från första stund. Behandlingen var effektiv och skräddarsydd efter mina behov, och jag kände verkligen skillnad direkt. Lokalen var fräsch, rogivande och inbjudande. Jag kan varmt rekommendera Lynx Hälsa till alla som vill investera i sitt välmående – jag ser redan fram emot nästa gång!

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för dina otroligt fina ord Azi! Jättekul att höra att du var så nöjd med allt. Jag ser fram emot att följa dina resultat med i-Model EMS. Vi ses snart igen! :) Vänligen Paulina

Madeleine A
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag hade bokat en imodel EMS-behandling och möttes av ett proffsigt bemötande; hon kunde svara på mina frågor och var tydlig, ärlig, lyhörd och pedagogisk. Upplevelsen motsvarade absolut mina förväntningar och jag återkommer gärna för fortsatta behandlingar.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för dina fina ord, härligt att du var så nöjd med allt! Jag ser fram emot att följa dina resultat med i-Model EMS. Vi ses snart igen :) Varma hälsningar Paulina

Saramarie L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Med ett varmt leende blev jag mottagen av Paulina, mjuk i både ton och handlag. Detta var en första gång men som jag känner nu så skulle jag inte tveka med att fortsätta!

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att det känts bra efter behandlingen och du är såklart varmt välkommen tillbaka! Vänligen Paulina

Lisa P
Skrev om Lynx Hälsa AB

Paulina är både Lyhörd och ger bra service!

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Lisa för dina fina ord! Jättekul att höra att du är nöjd. Det är spännande att följa dig mot dina mål. Varma hälsningar Paulina

Katarina L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Otroligt trevligt bemötande. Kunnigt och välbeskrivet ang bahandlingen. Jag har stora förväntningar och än så länge lever de upp till dem.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Katarina för dina fina ord! Det är jättekul att följa dig på din resa och att du redan efter 2 behandlingar kunde se och känna tydliga resultat! Vi ses snart igen och fortsätter mot dina mål :) Varma hälsningar Paulina

Besma B
Skrev om Lynx Hälsa AB

Skönt upplevelse och fin bemötande.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Besma för ditt fina omdöme. Härligt att du var så nöjd med behandlingen. Varmt välkommen tillbaka. Vänligen Paulina

James F

Professionel och fint upplevelse

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för ditt fina omdöme! Det blir spännande att testa även lymfdränagen nu efter I-model EMS och se vad du får för effekt av det :) Varma hälsningar Paulina

Josefin R
Skrev om Lynx Hälsa AB

Alltid lika avkopplande att komma till Lynx och bli mött av Paulina. Hon tar väl hand om en och ser alltid till kundens bästa. Har provat flera olika behandlingar så som i-face, insculpt (vilket gav synliga resultat efter avslutad kur), rödljusterapi som är otrolig rogivande och uppiggande samt lymfmassage som jag redan efter första gången märkte stor skillnad i mina ben.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Josefin för ditt otroligt fina omdöme. Du har ju provat det mesta av mitt utbud och det är jättekul att höra att du upplevt så god effekt av alla behandlingar! Du är alltid hjärtligt välkommen tillbaka, så hittar vi den lämpligaste behandlingen för dig just då. Varma hälsningar Paulina

Jonas N
Skrev om Lynx Hälsa AB

Provade på i-Model EMS, blir spännande att se hur kroppen reagerar. Ett väldigt proffesionellt bemötande och kan varmt rekommendera detta.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Jonas för ditt fina omdöme! Du körde på bra med EMS-dräkten och jag är lika nyfiken som du :) Varmt välkommen tillbaka. /Paulina

Lindita H
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag blir jätte bra bemött. Jätte duktig.

Svar från Lynx Hälsa AB

Hej Lindita! tack för dina fina ord. Jätteroligt att höra :) Du är alltid välkommen tillbaka! /Paulina

Cecilia G
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag blev mycket vänligt bemött och informerad om hur behandlingen med i-model EMS skulle gå till. Det hela var en positiv upplevelse och jag kommer att fortsätta gå dit för behandling.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Cecilia för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du blivit väl bemött och informerad och jag ser fram emot att följa utvecklingen och resultatet av din EMS-träning! Vi ses snart igen :) /Paulina

Åsa N
Skrev om Lynx Hälsa AB

Väl omhändertagen och behandlingen väl utförd, professionellt och personligt !

Svar från Lynx Hälsa AB

Hej Åsa! Tack för ditt fina omdöme! Jätteroligt att höra att du är nöjd med både behandling och bemötande. Du är alltid lika välkommen tillbaka :) /Paulina

Malin G
Skrev om Lynx Hälsa AB

Trevligt och varmt bemötande Av personal som man märker brinner för sina kunder och sitt företag Anpassar sig efter kundens behov Och önskemål Att komma till Paulina ger mig samma känsla som att komma hem efter en lång dag Och ett ställe att kunna koppla av på Dessutom mår man så mycket bättre i kropp och sinne varje gång man går därifrån och längtar redan efter nästa besök !

Svar från Lynx Hälsa AB

Fina Malin, tack för dina fina ord! Alltid lika kul att se dig när du kommer. Och det gläder mig väldigt mycket att du känner dig så mycket bättre i både kropp och sinne av behandlingarna. Vi ses snart igen! :) Vänligen Paulina

Cecilia B
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag fick ett mycket trevligt bemötande och bra information om behandlingen jag skulle göra.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för ditt fina omdöme Cecilia. Kul att höra att du är nöjd med både bemötande och information. Du är varmt välkommen tillbaka! Vänligen Paulina

Marie H
Skrev om Lynx Hälsa AB

Jag besökte Lynx Hälsa och Paulina när jag såg att satsat på en Lymfdränage behandling som väntat länge på att den skulle komma till Halmstad. Behandlingen gav ett fantastiskt resultat, o hjälpte mig mycket. Efter det har jag fortsatt besöka Paulina, och har fortsatt testa flera olika behandlingar. Är otroligt nöjd med den hjälp jag fått, o med alla behandlingar jag gjort. Utöver det är Paulina en ljuvlig person som bryr sig på riktigt, och är engagerad i mig o mitt välmående. Hon fortsätter utvecka kliniken med fler...

Svar från Lynx Hälsa AB

Bästa Marie, tack för dina fina värmande ord. Det gläder mig att du fått så fina resultat och jag blir alltid lika glad när du kommer till kliniken. Ser fram emot att ses snart igen! :) /Paulina

Karin A
Skrev om Lynx Hälsa AB

Vänligt bemötande och bra information.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Karin för ditt fina omdöme. Det gläder mig att du var nöjd och jag hoppas vi ses igen :)

Anna L
Skrev om Lynx Hälsa AB

Har testa Lymfdränage 2ggr nu och det är en sån skön känsla för trötta och svullna ben! Kommer definitivt att fortsätta. Fick även prova på en ögonmassage som var superhärlig!! Mysigt och avstressande rum och bemötande!

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för fint omdöme och härligt att höra att det hjälpte dig! Du är så välkommen så tillbaka :)

Eva-Lotta H
Skrev om Lynx Hälsa AB

Behaglig och avslappnande behandling som gjorde nytta !

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack snälla Eva-Lotta för ditt omdöme! Härligt att höra att lymdränagen gjorde nytta! Vänligen Paulina

Lena T
Skrev om Lynx Hälsa AB

Paulina är mycket behaglig o lugn o behandlingen var jätteskön...Boa max2 Rekommendera r verkligen Lena

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för ditt fina omdöme Lena! Verkligen kul att du gillade lymfdränagen, jag kan inte annat än hålla med att den är både skön och effektiv :) Lycka till med din verksamhet Lenakliniken! Varma hälsningar Paulina

Ljiliana M
Skrev om Lynx Hälsa AB

Min favårit behandling är lymfmassage. Sedan jag har upptäckt det, min smärtan i ländrygg och i benan har minskat drastiskt, dessutom man känner sig lite mer slimad och lättare efter varje behandlingden. En till anlädning att jag gärna återkommer där är att det är alltid bra service och välbemötande.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Ljiliana för ditt fina omdöme! Jag är lika glad varje gång du gjort en behandling och slipper din ständiga smärta för ett tag. Du är alltid varmt välkommen! 🧡 /Paulina

Feras A
Skrev om Lynx Hälsa AB

Det är jättebra att det finns olika behandlingar att välja på som passar för olika ålder, behov och kön. Jag fick en jättebra massage! Superbra och smidigt att det ligger centralt i stan inne på gymmet så att jag kan kombinera träning och behandling. Väldigt snäll och professionell personal. Helt enkelt toppen!

Tack Feras för ditt fina omdöme, det värmer! Kul att du är så nöjd. /Paulina

Therese S
Skrev om Lynx Hälsa AB

Paulina är en fantastiskt genuin människa som bemöter dig där du befinner dig i livet. Hon gör sitt bästa för att möjliggöra att du som kund ska känna dig bekväm och nöjd. Det märks att hon har ett stort intresse för sin verksamhet, dess utveckling och tillgodogöra kundernas olika behov av behandlingar. Jag kan varmt rekommendera er att besöka Lynx Hälsa AB och testa någon av deras olika behandlingar för att må bra i kropp och själ.

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Therese för ditt fina omdöme! 🧡 Så kul att du är så nöjd och framförallt att du fick hjälp med dina besvär. Du är en glädjespridare och du är alltid lika välkommen tillbaka! Vänligen Paulina

Per-niklas H
Skrev om Lynx Hälsa AB

Proffsigt och lyhört bemötande av Paulina och dess personal. Jag har provat både den moderna rödljussängen samt insculpt chair med givande resultat som överträffade mina förväntningar. Kommer åter och rekommenderar varmt😊👌

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack för ditt fina omdöme! Det var verkligen kul att Insculpt Chair gav så bra resultat. Du är varmt välkommen tillbaka. Vänligen Paulina

Ulrika M
Skrev om Lynx Hälsa AB

*Jag blir bemött av Paulina på Lynx Hälsa: jag blir sedd, Paulina lyssnar, professionell med sin kunskap bemöter hon mig på ett lugnt sätt och med ett leende man inte kan missa. *Jag var redan påläst om röd ljusterapi när broschen kom i min postlåda, ett samtal med Paulina blev jag övertygad att detta var helt rätt för mig. Jag hade stora förhoppningar och en inre känsla att detta är tidens läkande för kropp och själ. Jag har en kronisk PSTD (Posttraumatisk stressyndrom) och problem med sköldkörteln. Paulina var tydlig...

Svar från Lynx Hälsa AB

Tack Ulrika för ditt fantastiskt fina omdöme. Vilken målande varm beskrivning. Det värmer i hjärtat 🧡🙏 Du är alltid lika välkommen😊