Så jag hade längtat tills öppningen !
Okay - akustikern alldeles kass - känns som du sitter i en skolbespisning 🫣 Får ett bord vid dörren där det drar kallt. Beställer mat och dryck. Ölen och snapsen kommer snabbt. Maten efter 45 minuter - sillmacka indränkt i sillspad - oätlig - fläskstek så fet att den också är oätlig
Lämnar tillbaka detta och beställer en roastbeef och en ljummen leverpastej - väntar och väntar…… beställer en till öl och snaps….. efter en timme frågar vi efter våra smörrebröd och får som svar : ni gnäller... så ni får vänta !! Vi tittar på varandra och säger, då tar vi in notan…. då kommer maten - den ”ljumna leverpastej ” är iskall och roastbifen instängt i remoulad - detta är inte danskt smörrebröd ( jag är dansk och har jobbat kallskänka )
Slutligen kommer en servitris till oss och ber så mycket om ursäkt - ”så här får det inte gå till ” säger hon. ”Jag ser i datorn att det är skrivet att ni skall ha sämst service ”
Va är det som händer här ?
Hon ber igen om ursäkt och säger att det ända hon kan göra nu är att bjuda på maten, tyvärr kan hon inte bjuda på drycker, helt okay säger vi och tackar för bra service, äntligen!!
Vi får notan som lyder på 434 kr.
Vet ej hur detta hände men vi tackar den service mindade servitrisen- fr vi betalar för maten och fick drycken gratis. ALDRIG MER Hygge i Helsingborg!!!!!! 😡😡😡