Ma El i Väst AB

5.0

7 omdömen om Ma El i Väst AB

Felicia S
Skrev om Ma El i Väst AB

Väldigt duktig och trevlig! Rekommenderar Mathias till alla jag känner då han också känns trygg och pålitlig.

Joel O
Skrev om Ma El i Väst AB

Bra och enkel kommunikation. Väl utfört arbete till bra pris. Inget att klaga på. Vi har anlitat Mathias vid flera tillfällen.

Sahar N
Skrev om Ma El i Väst AB

Super! Pålitlig och snabb! Kommer använda Mattias igen!

Petra P
Skrev om Ma El i Väst AB

Super trevligt bemötande och ordnade allt som vi behövde på ett väldigt bra sätt. Supernöjda!

Alexander H
Skrev om Ma El i Väst AB

Toppenduktiga! Anlitade dem för att byta elcentral i huset samt installera ström och belysning i ett utomhusförråd. Jag blev mycket nöjd med resultatet!

Magnus R
Skrev om Ma El i Väst AB

Toppen, allt enligt överenskommelse Mycket nöjd

Robin Ö
Skrev om Ma El i Väst AB

Vi blev väldigt professionellt och trevligt bemött av Ma El. Mathias var lyhörd från första kontakten, tog sig tid att förstå våra behov och svarade tydligt på våra frågor. Under hela processen upplevde vi han som engagerad, hjälpsam och lösningsorienterad. Våra förväntningar var att få en trygg och korrekt utförd elinstallation i samband med färdigställandet av vår nybyggda övervåning. Vi förväntade oss bra kommunikation, hög kvalitet på arbetet och att installationerna skulle utföras enligt gällande regler och standarder....