Fredrik Notini

Fredrik Notini

Fredrik Notini är mäklare på Mäklarhuset Enskede

Fredrik Notini har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Fredrik Notini har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Notini har haft 20 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

59 omdömen om Fredrik Notini

Sedan starten hos Reco 2018
    • Gamla Enskede
    2023-03-04 Verifierad kund
    Mycket trevligt och professionellt bemötande. Öppen kommunikation och lyssnade på mina önskemål. Fredrik anlitade en väldigt duktig fotograf och ordnade en 5+ annons.
    Försäljningen gick snabbt och priset blev högre än förväntat, en mycket positiv upplevelse överlag.
    • Enskede Svedmyra
    2023-02-11 Verifierad kund
    Super trevlig och hjälpsam! Jag blev jätte nöjd med min försäljning.
    • Orminge
    2023-02-09 Verifierad kund
    Jag väntade att dem sälja högre än jag sålde nu
    Hej Zarmina, tack för ditt fina betyg. Ja, priserna är tyvärr sämre än vi hade räknat med från början, jag förstår din besvikelse. Hoppas beslutet ändå kommer kännas bra när det väl är klart. /Fredrik Fredrik Notini
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Notini en del av Mäklarhuset Enskede
    • Orminge
    2023-02-07 Verifierad kund
    Fredrik har varit väldigt professionell och är hela tiden tillänglig för mig. Det känns tryggt att jobba med honom. Vi är inte färdigt med säljprocessen än och jag är köparen men jag är säkert att Fredrik slutför affären på bästa sätt.
    Tack Nasrin! Det var trevliga ord att höra. Självklart ska fortsättningen av processen göra dig lika nöjd. Hoppas du kommer trivas i nya bostaden! /Fredrik Fredrik Notini
  • köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Notini en del av Mäklarhuset Enskede
    • Skogås
    2023-02-05 Verifierad kund
    Lättsam och tillgänglig. gav den information jag behövde för att kunna bestämma mig
    Tack Mikael, ni har köpt en ev områdets trevligaste tomter vid skogen. Hoppas ni kommer trivas och vara nöjda med köpet! Vi hörs i framtiden, eller ring mig om du har några som helst frågor. /Fredrik Fredrik Notini
  • sålde en tomt med hjälp av Fredrik Notini en del av Mäklarhuset Enskede
    • Vidja
    2023-01-27 Verifierad kund
    Han var tydlig och saklig vad priset kunde bli det sämde ganska bra. Han återkopplade hela tiden om hur läget var och var hjäpsam tydlig med vad jag kunde förvänta mig
    Stort tack Mats! Jätteroligt få hjälpa dig med allt. Lycka till nu med kommande projekt på huset! =) /Fredrik Fredrik Notini
    • Skogås
    2022-12-22 Verifierad kund
    Jätte trevlig och jätte bra mäklare allt gick verkligen jätte lätt genom hela processen
    Stort tack Kim! Jättekul att få hjälpa dig och att du känner att du valde rätt mäklare! =) Hoppas Asientrippen blir solig och vacker! Fredrik Notini
  • köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Notini en del av Mäklarhuset Enskede
    • Tallkrogen
    2022-11-08 Verifierad kund
    Trevlig och ett bra bemötande, fanns lite oklarheter kring fakta avseende objektet som drar ner betyget.
    Hej Daniel! Tack för de orden. Jag tar med mig synpukterna och håller med om att det initialt blev lite oklart. Hoppas ni kommer trivas i det fina huset! Fredrik Notini
    • Stureby
    2022-10-18 Verifierad kund
    Positiv, lyhörd och proffsig. Tydlig och enkel offert, tydlig plan för hur försäljningen ska gå till och också en uppskattning på hur mycket försäljningen kan inbringa. Lägg därtill entusiasm, så får man hela bilden.
    Stort tack Cecilia! En fröjd att få jobba med dig och din egensnickrade styling var verkligen fulländad! Tack för ditt fina omdöme. /Fredrik Fredrik Notini
  • sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Notini en del av Mäklarhuset Enskede
    • Grödby
    2022-10-18 Verifierad kund
    Fredrik gjorde ett fantastiskt jobb. Han är kunnig och kompetent. Mycket engagerad och sålde huset till ett bra pris och alla parter var nöjda.
    Stort tack Jonas för förtroendet att hjälpa till med försäljningen av ditt barndomshem. Det var roligt att få hjälpa till och jag är förstås glad att du är nöjd! /Fredrik Fredrik Notini