Christian Da Costa

Christian Da Costa

Christian Da Costa är mäklare på Mäklarhuset Ljusdal

Christian Da Costa har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Christian Da Costa har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Christian Da Costa har haft 26 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

49 omdömen om Christian Da Costa

Anna K
Skogsta

Christian har fått oss att känna trygghet genom hela processen med att sälja vårt hus. Med sitt lugn, professionella bemötande och sin erfarenhet har han guidat oss genom hela processen på ett väldigt fint sätt. Även med ett nytänk som ledde fram till en snabb och smidig affär. Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare.

Svar från Christian Da Costa

Det är jag som ska tacka för att ha fått chansen till att lära känna er och hjälpa er framåt i livet till nästa steg. Stort varmt tack Anna för det förtroende ni gav mig och för den tid jag fick spendera med er. Lycka till med allt det nya som väntar! //Christian da Costa

Abdullatif A
Slotte

Det visar sig att Christian Da Costa är en kunnigt och erfaren person tycker jag.

Svar från Christian Da Costa

Tack för det Abdullatif 🙏🏻 och lycka till med allt det nya som väntar er i Stockholm /Christian da Costa

Ellen Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Stenhamre

Christian är en mycket engagerad mäklare som gör det där lilla extra för att alla inblandade parter ska få en så bra upplevelse som möjligt. Processen blev snabb och smidig!

Svar från Christian Da Costa

Stort tack Ellen för att du valde just mig till din mäklare. Jag är tacksam för att ha fått möjligheten till att hjälpa dig med sin försäljning. Tack! //Christian da Costa

Tilde E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Stenhamre

Allt har varit superbra från början till slut. Processen gick smidigt och kändes trygg hela vägen. Christian är otroligt trevlig, professionell och visade ett stort engagemang. Alltid tillgänglig, lyhörd och genuint mån om att allt skulle bli så bra som möjligt.

Svar från Christian Da Costa

Vilka fina ord Tilde! Blir otroligt glad! Tack för det och stort grattis till ert nya drömboende //Christian da Costa

Eric V
Stenhamre

Christian har varit superbra genom hela processen! trevlig, tydlig och lätt att få tag på. Han höll oss uppdaterade hela tiden och såg till att allt flöt på smidigt. Vi kände oss trygga från start till mål och kan verkligen rekommendera honom.

Svar från Christian Da Costa

Otroligt roligt att ni äntligen ska få flytta in i ert nya drömboende Eric. Tack för att jag får vara med på er resa 🙏🏻

Lars E
Skogsta

Väldigt trevlig å varm person! Som får en att känna sig trygg,när man har tagit ett tufft beslut att sälja sitt hus. Kom med bra idéer direkt från start och de kändes som att han direkt hade en plan som i slutändan gjorde att vi fick vårt hus sålt efter en snabbaffär,exakt så som vi ville !!

Svar från Christian Da Costa

Otroligt mycket tack för dom orden Lars! Jag är glad över att ha fått hjälpa er framåt och önskar er samtidigt ett varmt lycka till med allt det nya som väntar er. Innerligt tack för ert förtroende! //Christian da Costa

Emil B
Järvsö

Proffesionell och engagerad. Noga med uppföljning och tydlig i kommunikationen.

Svar från Christian Da Costa

Tack Emil, vilka ord man får läsa! Grattis till försäljningen! //Christian da Costa

Peter E
Järvsö

Trevlig, kunnig, påläst, engagerad och punktlig.

Svar från Christian Da Costa

Tack för dom orden Peter, och grattis till er nya fina lägenhet i Järvsö! //Christian da Costa

Erik S
Storhaga

Väldigt trevlig och lättsam, mycket bra kommunikation

Men va snällt Erik, stort tack för förtroendet jag fick! //Christian da Costa

Emelie M
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Da Costa en del av Mäklarhuset Ljusdal
Färila

Kunnig och erfaren på sitt jobb.

Svar från Christian Da Costa

Tack för dom fina orden Emelie, och stort grattis till er fina gård i Färila. //Christian da Costa