Christian Da Costa

Christian Da Costa

Christian Da Costa är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

Christian Da Costa har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Christian Da Costa har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Da Costa har haft 13 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

83 omdömen om Christian Da Costa

Sedan starten hos Reco 2019
Stefan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Da Costa en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Katarina

Första intrycket var ett korrekt och öppet bemötande. Christian visade upp ett kunnigt och förtroende ingivande intryck om bostadsmarknaden allmänt och i området där bostaden ligger. Christian med kollega Eddy har bemödat sig om att försäljningen skall "hålla tempo" på ett mjukt och fint sätt. Vi är mycket nöjda med hur det hela har skötts av Christian och Eddy på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm.

Gabriella M
Hammarby Sjöstad

Stort engagemang och hjälper dig från start till slut. Kan varmt rekommendera Christian!

Maria S
Katarina

Vi har både köpt och sålt med hjälp av Christian da Costa och kontorets chef Eddy Löjdkvist. Vi har fått professionellt, sakligt och vänligt stöd under hela processerna. Vi upplever både Christian och Eddy mycket hjälpsamma. Vi vill rekommendera både Christian da Costa och Eddy Löjdkvist på Södermalmskontoret till det bästa.

Åsa F
Sofia

Fint bemötande och mäklaren var väldigt tillgänglig. Mäklaren mötte våra förväntningar om att få sålt och till ett bra pris, med råge. Han satte bl.a. av en längre första visningstid så att många intressenter skulle ha möjlighet att delta. Vi är väldigt nöjda med mäklaren i samband med försäljningen.

Göran F
Sofia

Professionell, bra tillgänglighet, och såg till att det var en smidig process hela vägen.

Cecilia L
Stockholm

Trevlig, kunnig, tillgänglig mäklare som vi är väldigt nöjd med. Han fanns där i alla lägen och hjälpte oss på ett väldigt bra sätt att sälja vår lägenhet. Kan varmt rekommendera Christian.

Ulf W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Da Costa en del av Svensk Fastighetsförmedling Södermalm

. Bra. . Blev väldigt stresigt på slutet, men inte mäklarens fel . Utmärkt

Klara B
Stockholm

Väldigt professionell och hjälpsam, underlättade vår köpprocess mycket.

Sofia S
Sofia

Som köpare är jag otroligt nöjd med Christian. Han fick mig att känna mig trygg genom hela processen från start till slut. Skulle definitivt rekommendera honom vidare!

Kevin H
Sofia

Jag kan verkligen rekommendera Christian! Han får verkligen köpare och säljare att känna sig trygga genom hela affären. Han är ett proffs inom branschen som ser människan till 100%. 🤩