Kunnig, hjälpsam, tillgänglig på telefon..
Marcus Klass
Marcus Klass är mäklare på Mäklarringen Farsta - Bandhagen
.Marcus Klass har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Marcus Klass har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.7. Marcus Klass har haft 40 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Vi har arbetat i området under längre tid med god lokalkännedom, bra kontaktnät och bred fackkunskap.
Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, hantverkare, jurister, flyttfirmor och städbolag. Vi som arbetar på kontoret är själva boende i området sen många år och känner därför väl till alla smultronställen i området och kan svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.
2022-09 - 2023-08
285 omdömen om Marcus Klass
Tack Johanna för din rekommendation och grattis till er nya fina lägenhet:)
Marcus var snabb att svara och mycket hjälpsamt. Det här var förstå gången för oss att köpa fastighet, och Marcus förklarade grundligt allt vi behövde tänka på. Jag kan varmt rekommendera honom.
Tack Shane för din rekommendation och grattis till ert nya hem:)
Det är andra gången vi väljer Marcus klass till försäljning av vår bostad. Vi har varit jätte nöjda med han. Han är proffesionell och tänker på alla detaljer. Han har kunnat överträffa våra förväntningar. Så stort tack till Marcus och hans kollega Eva.
Tack Linda för de värmande orden:) Det har varit ett nöje att hjälpa dig båda gångerna:)
Marcus är noggrann och kunnig.
Hej Jörgen, tack för din rekommendation och fint att ni fick till en bra affär trots dessa tuffare tider:)
Marcus var inlyssnande och proffessionell under hela processen och lämnade inget åt slumpen. Vi rekommenderar Marcus om man vill ha en dedikerad och förtroendeingivande mäklare.
Hej. Christel, tack för den fina rekommendationen:) Det var roligt att hjälpa dig med din försäljning:)
Han gjorde ett gediget jobb under hela resan med att sälja min lägenhet.
Hej Adam, tack för din rekommendation! Det var roligt att hjälpa dig både med ditt köp av bostad och med din försäljning! Hoppas du ska trivas bra med din nya fina lägenhet:)
Han var först och främst kunnig, kunde svara på frågor och informerade mycket bra! Vilket skapade en trygg känsla! Dessutom var han mycket enkel att kommunicera med, svarade snabbt och tydligt! Upplevde att han verkligen ville få till en bra affär för mig som köpare också, och inte bara jobbade för säljaren mot mig så att säga. Är väldigt nöjd med både Marcus och köpet av bostaden som helhet! Kan varmt rekommendera Marcus!
Hej Oskar, tack för din rekommendation det var värmande ord! Hoppas du ska trivas bra i din nya fina lägenhet:)
Helt okej. Gillade dock inte att han försöker pracka på köparna ett lån hos Söderberg & partners. Söderberg & partners har fruktansvärt dålig kundservice och lånet är inte så simpelt som det är hos traditionella banker, så en fungerande kundtjänst hade varit det minsta. Städfirman som mäklaren rekommenderade för flyttstädning var inte särskilt bra. Inga väggar/lampknappar blev tvättade och saker som fastnat på kaklet i badrummet lämnades kvar.
Hej Sofi, tack för din rekommendation! Det var tråkigt att höra att du inte fick bra service från banken, likaså tråkigt att höra att du inte var nöjd med städfirman. Nu var det ju ett tag sedan du flyttade in och om du hade ringt mig direkt så hade jag ordnat så att städfirman kommit tillbaka. Hoppas att du ska trivas bra i din nya fina lägenhet:)
Markus är en erfaren och kompetent mäklare.. Han är tillmötesgående och.gör sitt yttersta för sina kunder. När det gäller försäljningen av min lght på Blackebergsplan översteg slutresultatet vida mina förväntningar.
Hej Titti, tack för din rekommendation!
Engagerad mäklare. Märks att Marcus jobbar hårt och aktivt tar kontakt med potentiella köpare. Rekommenderar varmt!
Hej Marie, tack för din rekommendation! Det har varit roligt att hjälpa dig med din försäljning:)