Högsta betyg, bra personal, håller tider , duktiga o trevliga flyttkillar. O sen ett bra pris kan rekommendera dom
Mälarflytt & Allservice AB
Mälarflytt & Allservice – Din trygga partner för en bekymmersfri flytt Ska du flytta hemmet eller företaget? Välkommen till Mälarflytt & Allservice! Vi är din pålitliga flyttfirma i Mälardalen som gör det tunga arbetet åt dig. Med bas i Köping, Hallstahammar och Västerås hjälper vi kunder i närområdet – men vi kör även flyttlass...
69 omdömen om Mälarflytt & Allservice AB
Sedan starten hos Reco 2026
Allt var bra från början till slut. Trevligt bemötande, glada,hjälpsamma. Dom hjälpte mig med min flytt. Mycket nöjd med dom
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med oss och är det någonting så hjälper vi dig gärna igen.
Toppenbra flyttfirma. Snabba och otroligt hjälpsamma och bra pris. Rekommenderar starkt.
Tack Per det var bara roligt att få hjälpa till.
Enkla att ha att göra med, snabba och effektiva
Ja det behöver inte vara krångligare än så. Tack Magnus för uppdraget och recensionen.
Helt toppen, kommer anlita dem igen om jag flyttar. Noggranna, strukturerade, försiktiga, plastade in möbler. Mycket, mycket trevliga flyttkillar. /Elisabeth
Ojojoj vad kul att läsa stort tack Elisabeth.
Vi blev bemött på fint sätt. Vi fick flytthjälp. Allt gick smidigt.
Tack Elli för omdömet och hälsa gubben.
Hjälpsamma. Snabb och bra flytt. Rekommenderas.
Trevligt omdöme du har skrivit det gläder oss.
Bra kontakt, och väl utfört arbete. Packade in bra, och va försiktiga med det ömtåliga.
Tack Robert det var kul att höra all lycka i ditt nya bohag.
Alltid snabba och professionella med ett glatt humör.
Tack för ett trevligt samarbete och dom fina orden.
Har haft hjälp med flytt vid flera tillfällen; alltid trevligt bemötande och snabbt och professionellt arbete
Tack snälla Eva återkommande kunder är bästa recensionen man kan ha.
Noggranna och lätta att få kontakt med. Tog lite tid bara men annars helt ok.
Tack Jonny för att du tog dig tid att skriva en recension.
Snabba och ordningsamma, har använt de för flera flyttar lika nöjd varje gång!
Tack din vänlighet är uppskattad av oss.
Väldigt trevliga och proffsiga. Anlitat dem som flytthjälp två gånger. Rekommenderas!
Tack för vitsorden det värmer att höra.
Trevlig och bra kommunikation. Kommer i tid och flyttar snabbt.
Härligt att du uppskattar vår service och tack för omdömet.
Gör sitt jobb bra! Hjälper till för att flytta.
Tack Violetta dit du flyttar flyttar vi.
Lätt att kontakta Punktliga trevliga snabba
Tack det skulle kunna bli vår nya slogan.
Det var bra , snabbt o effektivt
Toppen att du är nöjd och delar med dig stort tack.
Såå bra! Snabbt och proffsigt på alla sätt👍👏 Trevliga var/är ni också🤗
Tack snälla Mayvor. trevliga kunder = trevliga "gubbar"
Väldigt gediget och seriöst. Bra kommunikation. Det gick snabbare än beräknat. Helt ok pris. Rekommenderas!
Tack för ditt fina omdöme det är så skoj att läsa.
Snabb service, trevligt bemötande,bra priser Vi är nöjda😄
Tack Karin! snabb service = bra pris det är så vi jobbar.
Vänligt och trevligt bemötande. Höll tiden som var överenskommen. Hade alltid ett skämt på lager trots att det blev lite problem med vår lite stora säng. Kan verkligen varmt rekommendera dessa företag.
Tack Edit för det fina omdömet vi blir så glada för det.
Det bästa flyttföretag jag mött. Kan varm rekommendera det.
Det var fint skrivet av dig vi blir så glada.
Super bra killar . Utmärkt service
Tack snälla Liselotte så kul att läsa.
Lätt att få kontakt och boka datum. Det arbetar snabbt tog på timma och det gick fort. Rekommenderar det starkt. Trevlig personal också, faktura samma dag så inga problem med betalning. Fick snabb kontakt när man hade frågor också efter man hade bokat in sin flytt.
Tack för en fantastisk recension. Så kul att höra.
Snabba och bra kommunikation mellan dom och oss! toppen🤩🤩
Tack Jennifer kommunikation är ju a och o.
Smidigt snabbt o enkelt. Trevlig personal. Nöjd med Er.
Stort tack för omdömet. Vi vill alltid att det ska vara snabbt smidigt och enkelt det är ju så mycket stress med en flytt ändå.
Kan det här med att packa bilen. Allt helt o inga skrapmärken. Trevlig personal . Jag jättenöjd
Tack Pia! Det är en konst att lasta bilen inte bara att slänga in bohaget inte.
Jättebra bemötande på morgonen utav 2 jättetrevliga killar,Flytten gick fort och galant mycket snabbare än jag trodde. Kan verkligen rekommendera till denna firma ni som vill ha en snabb och bra flytt.
Hej vad kul att ni uppskattade vårat arbete.
Trevlig personal som jobbade snabbt och varsamt med våra möbler och allt annat som skulle flyttas. Bra pris, snabb återkoppling vid kontakt. Kom ut och gjorde en snabb uppskattning av hur mycket vi hade som skulle flyttas sen fick pris på det på plats.
Tack så mycket för denna recension det värmer.
Nöjd till 100% varje gång, anlitat de vid två tillfällen och fått fin och snabb service!
Hej Camilla vad kul att höra. Stort tack och välkommen åter!
Superbra och smidig flytt. Rekommenderas starkt!
Tack Johnny att du anlitade oss och att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Snabba,trevliga ,duktiga killar . Kan varmt rekommendera dom 😀
Stort tack Annelie. Vi blir så glada att du uppskattade vårt arbete.
Bra o effektiv flyttservice, trevligt bemötande
Tack Tomas det var kul att höra.
Toppenbra! Trevliga, snabba och effektiva! Inte en skråma på möblerna! Hade absolut använt dem igen
Tack Robin och lycka till i ditt nya bohag.
Trots en del missförstånd gällande hur många som skulle komma från flyttfirmans sida och när på dagen flöt ändå både lastning och lossning på, så på det stora hela är jag nöjd.
Tack Kristina för omdömet. Ja flytten "gick som en dans".
Trevliga gubbar . Hög servicegrad
Tack! trevliga kunder = trevliga flyttgubbar.
Trevlig och professionell service.
Tack så mycket att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme.
Snabb och hjälpsam flytthjälp . Väldigt servivrinriktade. Utförde sitt jobb utan knot o h var väldigt positiva hela tiden. Kom i tid på bokad tid.
Tack vad kul att du uppskattade vårt jobb.
Trevliga och väldigt hjälpsamma
Tack för omdömmet/Flyttgubbarna..
Så nöjd med vår flytt. Trevliga killar som gjorde ett jättebra jobb! Rekommenderas varmt!
Tack för det fina omdömet Lotta.
Bra service och flytt hjälp. Rekommenderar
Tack för recensionen det värmer.
Den bästa flyttfirman genom tiderna.
Tack Roger det var riktigt trevligt att läsa.
Mycket trevlig bemötande och. Kom på utsatt tid och flyttade lasset och hjälpte till att sätta ihop bokhyllan. Kan inte säga annat en att jag var riktigt nöjd. Ska boka dom i augusti igen för en flytt 👍
Tack vad kul att du är nöjd vi ser fram emot Augusti.
Fantastiskt trevlig personal och jättebra service. Effektiva men lungt och metodiska. Rekomenderar dem varmt gjorde ett super bra jobb🤗
Kul läsning tack för att du tog dig tiden att recensera oss.
Suveräna killar som likt ett proffs tog hand om våra möbler. Trevliga killar tog väl hand om våra möbler och visade stort kunnande när det gällde få möblerna på plats. Har gett företaget mycket goda vitsord till kompisar som flyttat och dom är lika positiva som vi är. Kommer självklart att anlita firman igen om/när det blir flytt igen. All heder och stort tack till killarna och företaget! MvH // Leffe Jansson Köping
Tack Leffe det är såna som du som gör vårat jobb roligt.
Snabb flytt, Trevliga flyttgubbar o Kanon Service. / Samantha
Tack för recensionen trevliga kunder = trevliga flyttgubbar.
Mycket bra service! Duktiga och snabba i flytten och rekommenderar starkt detta företag!
Tack snälla Björn det värmer att höra.
Effektiv, noga och bra flyttfirma. Ska använda mig av dom igen om ca en månad 🙂
Tack snälla Carolina för det trevliga omdömet.
Bra service. Mycket bra bemötande.
Tack för att du lämnat ett omdöme.
Smidigt och snabbt, jätteduktiga killar
Oh vad skoj att läsa. Tack snälla.