Alla kategorier Målare Västmanland Västerås Nordisk Yta Målerispectrum

Målerispectrum

Metallverksgatan 21, 721 30 Västerås — Visa karta

4.9 i betyg av 11 rekommendationer
Vi på Målerispectrum har utfört byggnadsmåleri i Västeråsområdet sedan 1987 och genom åren har vi samlat på oss en bred kunskapsbas, många duktiga och yrkesutbildade målare samt ett stort nätverk inom Västerås byggbransch.

Oavsett om det gäller nyproduktion, om- eller tillbyggnad eller reparationsmåleri kan vi på Målerispectrum hjälpa dig. Vi är proffs på hemmamåleri, men känner stor stolthet i att även kunna erbjuda renovering av t.ex. kyrkor, slott och herrgårdar med traditionella tekniker samt avfärgning av putsfasader. Genom nätverket Nordisk Yta kan vi erbjuda ännu fler tjänster, hör av dig så berättar vi mer!

Vill du ha hjälp med hela byggprojektet? Vi projekterar, kalkylerar och färgsätter alla typer av uppdrag och tack vare våra många år i branschen kan vi hitta en lösning även för bygg, el och VVS.

Läs vad 11 kunder tycker om Målerispectrum

 • Erna L
  Erna L skrev om Målerispectrum
  Målerispectrum åtog sig uppdraget att tapetsera mitt vardagsrum, sovrum, hall och kök samt måla taken. Arbetet var genomgående förstklassigt med hög standard från förfrågan till slutförande. Ett tillmötesgående och pålitligt förhållningssätt präglat av vänlighet och respektfullhet i kontakten. Ett lysande exempel på en seriös och ytterst kompetent hantverkare. Sammanlagt ett företag jag verkligen kan rekommendera.
  gillar detta
 • Bengt J
  Bengt J skrev om Målerispectrum
  Mycket bra och noggrant utfört arbete.inget att klaga på.
  gillar detta
 • Catrine S
  Catrine S skrev om Målerispectrum
  Målning och tapetsering av lägenhet.
  Mycket trevligt bemötande.
  Snabb återkoppling från Stefan Allvin vid frågor.
  Engagerade målare på plats.
  Ordning och reda.
  gillar detta
 • Hans E
  Hans E skrev om Målerispectrum
  Kunnig och trevlig personal som jag gärna använder igen
  gillar detta
 • Lena B
  Lena B skrev om Målerispectrum
  Vi fick ganska snabbt ett besök och en offert. Några dagar senare än beräknat satt arbetet igång tapetsering och målning av tre rum inkl öppen trappa. Upplevde arbetet som smidigt hanterat, välgjort och vi är mycket nöjda med resultatet. Professionellt bemötande rakt igenom. Duktiga hantverkare.
  gillar detta
 • Anders B
  Anders B skrev om Målerispectrum
  Vi beställde tapetsering av ett sovrum och bemötandet från början till slut var riktigt bra. Målaren jobbade snabbt och resultatet blev kanonbra.
  gillar detta
 • Timo L
  Timo L skrev om Målerispectrum
  De var snabba att lämna offert och efter att jag tackat var arbetet igång på ett kick och färdigställdes snabbt med ett mycket bra resultat med hög finish och kvalitet!
  gillar detta
 • Ulf B
  Ulf B skrev om Målerispectrum
  Är mycket nöjd med tapetsering arbete. Resultatet blev jättebra.
  gillar detta
 • Annika H
  Annika H skrev om Målerispectrum
  Bra utfört arbete'trevlig peronal.
  gillar detta
 • Anna Ö
  Anna Ö skrev om Målerispectrum
  Vi anlitade Målerispectrum för tredje gången, och denna gång för omtapetsering av ett barnrum. Vi råkade ut för lite leveransproblem med den tapet vi bestämt oss för, men upplevde att vi fick ärliga och raka besked av Målerispectrum, så det vägde upp nackdelarna med att jobbet blev lite försenat. Både säljaren och målaren var väldigt trevliga, så vi var aldrig oroliga för att släppa in dem i vårt hus, när vi inte var hemma.
  gillar detta
 • Elizabet B
  Elizabet B skrev om Målerispectrum
  Bra bemötande hela kedjan från offert till färdigställt arbete. vi är mycket nöjda.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Metallverksgatan 21, 721 30 Västerås
Kategorier